Renault thalia 1,4
Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Ale toto nie je o tom, ze kto ake chce, ale kto ake ma ...RobbieSVK napísal:Ford Mustang Shelby GT500
v autosalóne na Prime ho riadne sfúkli jeto síce krásavec, ale jazdné vlastnosti temer nulovéRobbieSVK napísal:Ford Mustang Shelby GT500
Ale take ma byt spravne auto pre nadsencov, ktori vedia, co od auta ocakavat. To nie je pre vodicov fabii, alebo dakych pubertiakov, ale pre vyzretych vodicov. V caraute bolo hodnotene ako velmi zabavne auto, len to treba vediet. Mna sa snazi ten moj hajzlik bez zbytocnej elektroniky (aj to ABS by som tam nemusel mat) obcas opriet, ale treba proti tomu bojovatScorpi napísal:v autosalóne na Prime ho riadne sfúkli jeto síce krásavec, ale jazdné vlastnosti temer nulovébo na rozdiel od europských športiakov nemá žiadne pomocné bezpečnostné doplnky proste keď to afto nešoféruje skúsený vodič tak ho opre do prvého zvodidla na ceste
no tam ho testoval bývali pretekár a on mal sním čo robiť aby ho udržal na ceste (jasné, že z neho dával čo to dalomishenko napísal:Ale take ma byt spravne auto pre nadsencov, ktori vedia, co od auta ocakavat. To nie je pre vodicov fabii, alebo dakych pubertiakov, ale pre vyzretych vodicov. V caraute bolo hodnotene ako velmi zabavne auto, len to treba vediet. Mna sa snazi ten moj hajzlik bez zbytocnej elektroniky (aj to ABS by som tam nemusel mat) obcas opriet, ale treba proti tomu bojovatPozitok z jazdy je na autach s elektronickymi pomockami utlmeny. Zamerne pisem, ze utlmeny, lebo aj vela takych aut sa da povazovat za velmi zabavne.
Mooooze byt sranda, ja zase pustim v zakrute plyn a nastava krasna pretacavost, plynom sa to da dorovnavat, velmi by ma zaujimalo ako je na tom henten amik, ale zevraj zerie pneu, benzin a este aj travu okolo cestyScorpi napísal:no tam ho testoval bývali pretekár a on mal sním čo robiť aby ho udržal na ceste (jasné, že z neho dával čo to dalo), ale ajtak ak ideš v zákrute a pridáš troška viacej plynu tak by afto nemalo ísť automaticky do hodín proste strašne lahko sa pretáčalo čo na športiak nieje moc bezpečné
,ale to je u amerických športiakoch úplne bežné
,ale zas na druhú stranu sú aspoň lecnejšie
no, ale stojí iba zhruba okolo 40 tis. dolárov asi mali dôvod dať cenu tak nízskomishenko napísal:Mooooze byt sranda, ja zase pustim v zakrute plyn a nastava krasna pretacavost, plynom sa to da dorovnavat, velmi by ma zaujimalo ako je na tom henten amik, ale zevraj zerie pneu, benzin a este aj travu okolo cesty
ty vole mať shelby ako služobné afto to by boloRobbieSVK napísal:Ne ja ho sice nemám ale môj brat áno a ja som ho pár krát už aj riadil. On pracuje v spoločnosti ktoré tie fordy vyrábajú a má to ako firemné auto. Myslím že na začiatku bolo napísané že alespoň auto ktoré má rodina. A aj tak už som ho riadil![]()
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak si potom nezabudni pozriet vsetky rozvodyxlukix napísal:Octavia 1.9 TDI idem kupit od kamosa full vybava a chce sa ho zbavit ide kupit novu sa mu zapacila
canopus napísal:naaaa a uz som si kupil aj ja,FIAT PUNTO SPORTING LIMITED 1,3 full vybava,elektrony,6 rychlostny manual,neskor hodim foto
congrats, inak 1.2, nie ? ktora generacia ? to boli pekne auta, siesty kvalt tiez potesi.
jediny fiat, ktory ma dokazal oslovit, sice nie kvalitou, ale charizmu to ma
-
Bartholomew Jo-Jo Simpson
Novice
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
canopus napísal:tak si potom nezabudni pozriet vsetky rozvody