flash do html
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
flash do html
ked je stranka robena vo flashi da sa to nejako prerobit do html??
Nevedel by niekto Vycucnut z toho flash a dat do html?iba aby to tak vyzeralo bez pisania..len uvodnu stranku.Dakujem
Lebo jak sa snazim tak sa snazim a nejde
Flash je na konci
Nevedel by niekto Vycucnut z toho flash a dat do html?iba aby to tak vyzeralo bez pisania..len uvodnu stranku.Dakujem
Lebo jak sa snazim tak sa snazim a nejde
Flash je na konci
-
caesar1987
Addict
-
uplink
VIP
hehe to je haluzna poziadavka. Ano da sa to spravit, ale vznikne Ti graficky staticka [nepohybliva] stranka s velmi obmedzenymi moznostami pre efekty. Samozrejme ze java script toho poriesi mnoho, ale flash to nenahradi. Btw. vo flashi by som uz nerobil, je nepristupny, dlho sa loadujuci, tazko tvoriaci graficky vystupny format a dufam ze pomaly zanikne a nahradi ho w3c svg [scalable vector graphics]. Mal by to byt pristupny "flash". Zatial to vypada dost nadejne 
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
Prístupný je velmi dobre. Obsahuje ho každý win, firefox i opera bez ptoblémov upozorní. Má ho 97 percent užívateľov.čiže prístupný player. Čo sa týka jeho budúcnosti, iba porastie. Ako dlho sa loaduje záleží hlavne od programátora (aj ked aj od linky). Flash má velkú budúcnost. svg nebude súcastou napriklad wokien minimalne nejakych 5 rokov. A flash ma moznosti jak svina, ale je pravda, ze je tazky. Lenze kazdy webdesigner si myslí, že ovládne flash, html, php, javu, javascript, pearl, svg a co ja viem co este... v reali ovlada trt makový. Kazdu z tych veci ovlada tak na par percent. Aj u nas v agenture su webdesigneri, ale jeden vie napriklad htmlko, druhy flash a treti php. Ale to uz odbocujem. Programatora odradzuje zlozitost flashu pri tvorbe, ale prakticky nie je nicim obmedzeny... Ja osobne myslim, ze svg skonci ako DCC (digital compact cassette)uplink napísal:Btw. vo flashi by som uz nerobil, je nepristupny, dlho sa loadujuci, tazko tvoriaci graficky vystupny format a dufam ze pomaly zanikne a nahradi ho w3c svg [scalable vector graphics]. Mal by to byt pristupny "flash". Zatial to vypada dost nadejne
-
Lord PROXI
King
jj, mne sa flash paci, da sa dost blbo upravovat, ako ten moj na str. som musel formatovat disk, a ostal mi iba vysledny flash uz v html ( no nieje to bojvie co, ale neva.)
A ak chces dat ako celu stranku vo flashi ( ten tvoj mi odmieta otvorit, tak neviem ako ho chces )
napr. taky priklad ako to moze byt:
A ak chces dat ako celu stranku vo flashi ( ten tvoj mi odmieta otvorit, tak neviem ako ho chces )
napr. taky priklad ako to moze byt:
Kód: Vybrať všetko
<P align="center">
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
WIDTH="800" HEIGHT="600" id=" TVOJA STR. ">
<PARAM NAME="movie" VALUE="TVOJA STRANKA.swf">
<PARAM NAME="quality" VALUE=high>
<PARAM NAME="bgcolor" VALUE=#FFFFFF>
<EMBED src=" TVOJA STRANKA " quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="800" HEIGHT="600" NAME=" NAZOU TVOJEJ STRANKY " TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT>