Diskoteky
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: diskoteky
Tak to je dobra kravina. Ale tak kludne by to aj mohli dat, aspon by si potom opite deti nevymyslali taketo cocotiny, a potom by im este opitejsie deti neuverili, ze 5ula.5-ula napísal:vie tu niekto nieco o tom ze od januara je povolene chodit na disky len osobam ktore maju 20 rokov a viac?prosim o odpoved ..dakujem
tak toto je blbost,Ved ked sa pridete pozret na ktorukolvek piatkovu diskoteku tak do 24:00 to tam tvori drviva vacsina 15-16 bab a 18.r typkov ktory maju od ockov popoziciavane drahe kary s bratislavskymi znackami a hraju sa na majstrov sveta a balia uz spominane 16-ky a tie ozrate im daju zasukat len preto,ze ma ockov sluzobny medak.takze keby nebolo tychto zopar usmrkancov na piatkovej akcii viete si predstavit o ake zisky by diskoteky prisli ?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
.. 12-ku? Ja viem... to nie je podifilia, to je len nedockavost. Si das 2 pivca a nevies co so sebou?krija napísal:+ strach z toho, aby som neprefikol nejakú dobre vyvinutú dvanástku, uff
K teme: Dal by som to od 21+. Robil by som pravidelne kontroly a vyvodzoval z nich patricne doslesky. Hovorite, ze 14-15 rocny napiti... aha... no vidavam aj 19 - 20 rocnych ozratych a grca to kade chodi. Takze, deti, piatok si radsej pustite telku, alebo precitajte si neaku fajn knihu, ak este viete co je to kniha
Co ja viem komu to hovorim? Ide o to, ze ty ked si mal 12, cikal si pred domom do piesku a potom si z neho robil "torticky"krija napísal:kinjeril, toto napíšeš skoro abstinentovi?![]()
asi ani netušíš ako sa tá hranica prvého pohlavného styku znižuje.
"Co spravi muz po sulozi s holohlavou zenou?"
"Vrati ju spat do kocicka." :-/
Stacilo OT.