zdarec delame s kamosem stranky a potrebujem aby se kazdemu kdo na ne prijde vsechno zobrazovalo 1024 x 768...co pro to musime udelat??
dodatek Zepry existuje nejaky script aby to vyresilo tenhle problem. Nevite jak by se to mohlo jmenovat??
Diky vsem co pomuzou
rozliseni
Robite stránku pomocou rámov (frame) alebo CSS/xhtml? v Oboch pripadoch sa to da jednoducho vyriešiť. Pri rámoch napr. spraviť ako index nejaky iframe s potrebnymi rozmermi,v CSS si stačí nastaviť šírku a výšku kontajnera. Skus sem hodiť link na tu stránku alebo kód, určite sa ti bude dať lepšie pomocť. 
Nemozem, lebo neviem, ako je tvoja stránka stavana. Ci pises kod v starsom html alebo novsom xhtml v spolupraci s css. Hod sem kod, alebo ked to uz mas na serveri, tak link..
//edit: Teraz ma napadlo, ze ci som pochopil tvoj problem. Zmenit rozlisenie userovi nemozes, mozes len stranku spravit v takom rozliseni a ked ma uzivatel ine, tak sa nezdeformuje.
//edit: Teraz ma napadlo, ze ci som pochopil tvoj problem. Zmenit rozlisenie userovi nemozes, mozes len stranku spravit v takom rozliseni a ked ma uzivatel ine, tak sa nezdeformuje.