myslis pseudofanusikov13 napísal:no a čo.... mne to bolo jedno aj keby neboli, proste som ich videl naživo a mali super fanúšikov tak som ich začal mať rád
tak uz chapem aj teba
myslím, že je to Pagliuca ale som rad že je tu Juve fantriplexXx napísal:Oblubene kluby: Juve(aj v serii B), Barca..
Oblubeny hraci: Alex Del Piero, Buffon, C.Ronaldo, Deco, Ronaldinho, Zizou, Pagliuvca(neviem ako sa pise..taliansky brankar na MS 98)
NEoblubeny hraci: Ibrahimovic(ze zdrhol), F. Cannavaro(zdrhol)
hm...tak tomuto nerozumiem....a keby napr. po sezóne skončil tak tiež prestaneš fandiť juve?triplexXx napísal: Del Piero...keby odisiel..prestal by som fandit Juve...
v hojnom pocte ??? ty si myslis ze 10 - 15 golov je hojny pocet ? jako vravim...Del Piero je uz za zenitom...a byval to moj oblubeny hrac, ale fakt by mal uz pomaly mysliet na koniec kariery....ja neviem sak aj na MS sa to ukazalo....notrit napísal:hm...tak tomuto nerozumiem....a keby napr. po sezóne skončil tak tiež prestaneš fandiť juve?
Drago: to že je pomalý, resp. nestíha hrať moderny futbal neznamená že je už za zenitom. Útočník hra na góly a tie dáva v hojnom počte aj teraz
lol ze kazdy zapas vitazny golnotrit napísal:no myslím že v hojnom počte....minulú sezónu nepočítam lebo tam si naňho sadol Capello a Del Piero si mohol ísť handry fajčiť. Teraz dáva každý zápas víťazný gól.
A k MS. Luca Toni bol vo forme. Tak prečo nehviezdil aj na MS? Takisto aj iný hráči. Veď v ITA sa góly rozdelili na viacero hráčov. Si myslím že taký Ronaldo je oveľa viac za zenitom ako Del Piero...