javascript

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

javascript

Príspevok od používateľa KoCi »

hm zrovna by sa mi zisiel jeden JS, ale ani bohovi JS nerozumiem, tak sa obraciam na vas s otazkou ;)

proste potrebujem take, ze v momente ked je mys nad nejakym odkazom (takych odkazov bude viac), zmeni (alebo zjavi, to je jedno) sa nejaky text na inej casti stranky. A vyuzitie? proste odkaz je pisany v anglictine, a na stranke by som mal nejaku bunku, kde by sa po prejdeni myskou objavoval preklad toho odkazu do slovenciny. Samozrejme akonahle myskou opustim odkaz, tak text zmizne/zmeni sa na povodny.

ako ked uz je JS napisany tak akotak tomu rozumiem, ale sam vytvorit si ho uz nedokazem :(. Ak vie niekto pomoct, pripadne dat link na stranku kde by sa prave podobne rozpisovalo, budem vdacny ak mi napisete ;) Ja som nevygooglil bohuzial :(
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

neveril som ze niekde niekedy poslem link na stranku tohto cloveka ale nechce sa mi ten kod pisat. takze http://hulan.cz/
jednoducha funkcia napoveda(), ktora je handlerom na event onmouseover
KoCi
Darca
Darca

dik, ale zrejme si mal namysli radekhulan.cz, len tam som tiez potrebne nenasiel (total neprehladne mi to tam pride) .. na hulan.cz je len reklama na jeho redakcny system :) no skusim este pogooglit alebo si pockam kym sa nenajde riesenie :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hmm dal som tu link na http://hulan.cz/ . skus si tu stranku pozriet a prejst myskou cez polozky menu. ak nemas vypnuty javascript bude to robit presne to co chces
KoCi
Darca
Darca

lol ja som blbec jasne uz chapem ;) kriste ale totalmagor som.. hned ako som to otvoril tak som este pozeral na to menu ze hm celkom dobre... asi som si mylne myslel ze je to flash ... no co uz dneska som prepracovany ;) este raz dik
//mastermind: nz
Napísať odpoveď