Ako sa to spýtať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Povedz kámo, teraz keď vieš aké to je, aký to bol pocit keď si videl aká bolá šťastná a keď ťa objímala ? Jeden z najkrajších zážitkov nie ? :)
Tak čo už s vami, len vám popriať krásne detičky, šťastný a dlhý život a hlavne veĺa,veľa lásky, trpezlivosti, porozumenia a krásnych chvíľ ktoré na vás teraz čakajú :wink:
A asi aj to aby si nedopadol tak ako ja...Toto ti neprajem.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? no to je dost vazny krok asi u vsetkych parikoch . ale tak najprv by som sa tak nezavezne zacal pytat na deti na rodinu a tak pomalicky nech to trva aj tyzdne a mesiace , ak ti bude vraviet ze och este skolaa och este praca a spol tak neviem ma neake zabrany ktore musite respektovat a bud vyckate kym sa na to nebude citit alebo kaslite na to .. je velmi malo chlpov co nad tym intenzivne rozmyslaju to skor zeny ale to je dobre vidno ze ti na tej zene moc zalezi ale asi najvacsi humus by bol keby ta odmietla ze ona je este mlada a ma zivot pred sebou ze sa nechce viazat .. moja rada skumaj ju aj ked sa ti bude zdat ze ju poznas dokonale mylis sa nikdy ju nebudes poznat na 100 percnet teraz ju mozno poznas na 50 .... tak skumaj jej zivot ako bude riagovat pozyvaj ju na veceru ukaz jej ze by si bol dobrym manzelom a ona ti povie ANO :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Už mu Áno povedala, ale s tvojim názorom súhlasím.
Chcel som mu napísať niečo podobné, ale fakt sa mi nechcelo :D
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

eritrocit napísal:Povedz kámo, teraz keď vieš aké to je, aký to bol pocit keď si videl aká bolá šťastná a keď ťa objímala ? Jeden z najkrajších zážitkov nie ? :)
Tak čo už s vami, len vám popriať krásne detičky, šťastný a dlhý život a hlavne veĺa,veľa lásky, trpezlivosti, porozumenia a krásnych chvíľ ktoré na vás teraz čakajú :wink:
A asi aj to aby si nedopadol tak ako ja...Toto ti neprajem.
ja som zazil nieco podobne lenze nie ohladom svadby... s babou chodim asi tyzden a akurat mala narodky... som jej kupil ruzu... ona si myslela ze jej nic nedam... a cely cas co som bol s nou ma za hento objimala... proste ked babe urobis velku radost tak sa ti to vrati :P

btw prajem vela stastia, zdravia, sexu :twisted: a vsetkeho naj v manzelstve :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

mastermind napísal:srdecne blahozelam. nech sa naplni rozpravkove: "a zili stastne az kym nepomreli"
co jak nepomreli sak oni su nesmrtelny :-D tak teda to oslavme tak nateba a nanu :smt039
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

jednoznacne by som to tajil nikomu neoznali ze take daco chem spravit aby to bolo prekvapko ...
a potom ze bum by som jej doma v pohodli spravil peknu veceru, dake imtimco hudba, sviecky proste romatika ze ked otvory dvere aby bola prekvapena... cely vecer potom by som ju drzal v tom ze som to spravil koli nej ze si ju chel prekvapit a tak proste len tak a az na sami zaver by som si prednou klakol ... alebo by som jej prstienok do dakeho koaciku dal na vrch a az pootm klakol a poziadal ju o ruku ...
na taku vec by som si dal potrpiet ...
Alebo dalsia vec mensi extrem kto je blaznivy he
tak by som to spravil nadakej oslave kamosovej svadbe alebo take kde je hromada ludi a aby to kazdy pocul a videl :)
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

poviem vam ze bola dost prekvapena....plakala od stastia a ako som uz napisal...desat minut ma drzala v objati...a akoze ja snou robim stale nieco nove aby som ju dokonale poznal...a to keby ste poculi co hovorila ked som jej povedal zatvor oci...a ked ucitila ten dotyk prstena na prste....no a potom to svetlo v jej ociach...je to neopisatelne....potom som ju pozval na druhy den na veceru do najdrahsieho hotelu v meste(robi tam moja mama tak som mal celu ranajkovu miestnost rezervovanu)a na stoli bola ruza....tu som jej daval zo slovami ze ju milujem...je to nadherny pocit ked vidite toho koho milujete stastneho...a este o to ze kvoli vam! :wink: dakujem za blahozelania.....a za vsetko co mi prajete a aj ze mi neprajes zle :wink:
Bahamut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bahamut »

som rad ze ludia dokazu byt aj stastni
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no konecne daco pekne. mnoho stastia.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

lukasione napísal:a ked ucitila ten dotyk prstena na prste....no a potom to svetlo v jej ociach...je to neopisatelne....potom som ju pozval na druhy den na veceru do najdrahsieho hotelu v meste(robi tam moja mama tak som mal celu ranajkovu miestnost rezervovanu)a na stoli bola ruza....
Hééézkýýýý :cry: :D , prajem šťastnú spoločnú cestu životom :) .
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Same pekne veci ale ja by som sa chcel zenit v 35ke takze pocitam s nejakymi financiami asi by som ju pozval do poriadne draheho podniku na vsetky mozne miesta bowling a take a ked by sme sli do postele spytal by som sa jej ci si ma vezme a potom by sme sa milovali ako dive zvery :) :) :)
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

mna by zaujimalo, ako to vyzera teraz...po roku
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pffffffffff ešte že sa nad takýmito vecami nemusím zamýšlať
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No u mňa zase boli časy, keď som sa celkom rada zamýšľala nad tým, ako sa ma to opýta :wink: No, ale život je nevyspytateľný a človek aj po dlhých rokoch môže zistiť, že sa toho dňa s danou osobou nikdy nedočká... :weep:
Sorry za malú spoveď duše...., ale každopádne všetkým, ktorí sa na to momentálne odhodlávajú radím, aby neprepásli chvíľu a pristúpili k tomu maximálne romanticky.... Myslím, že pre dievča je to dôležitá chvíľa, ktorú si chce vychutnať a na ktorú bude celý život spomínať....
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

krasne, vela stastia ;-) urcite ten pohlad tvojej milovanej musel byt nadherny :smt048
Napísať odpoveď