Naj Banka
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Naj Banka
Neviem kam dat tuto temu ale ked hladam tak asi sem
Chcem si najst najvhodnejsiu banku na Slovensku..Mam 19r a som uz pracujuci.Viete nieco poradit ale nejake statistiky..Moc do takych veci nevidim.tak skusam tu.
Popripade dajte aj vy info v ktorej banke mate peniaze
Taky co maju 15 ziadne skusenosti prosim nepiste.
Dakujem vsetkym.
Chcem si najst najvhodnejsiu banku na Slovensku..Mam 19r a som uz pracujuci.Viete nieco poradit ale nejake statistiky..Moc do takych veci nevidim.tak skusam tu.
Popripade dajte aj vy info v ktorej banke mate peniaze
Taky co maju 15 ziadne skusenosti prosim nepiste.
Dakujem vsetkym.
Najlepsie je mat ucet v tej banke, kde ma aj Tvoj zamestnavatel. Vyplatu tak budes mat na svojom ucte do 30min od odoslania.. 
btw.. ja mam CSOB.. nie som nejak extra spokojny, ale co sledujem ostatne banky, tiez to nie je bohvieco..
Mal by si obehat vsetky pobocky v blizkom okoli a poinformovat sa, co Ti vedia poskytnut. Treba davat pozor na rozne poplatky za vedenie uctu, za vybery z uctu, za platobnu kartu, za vyber z bankomatu, za internetbanking.. atd. atd. atd.
A ak sa Ti nechce behat, tak aspon popozerat banky na nete: http://www.banky.sk/index.php?typ=100&bnow=ZOZNAM_BANK
btw.. ja mam CSOB.. nie som nejak extra spokojny, ale co sledujem ostatne banky, tiez to nie je bohvieco..
Mal by si obehat vsetky pobocky v blizkom okoli a poinformovat sa, co Ti vedia poskytnut. Treba davat pozor na rozne poplatky za vedenie uctu, za vybery z uctu, za platobnu kartu, za vyber z bankomatu, za internetbanking.. atd. atd. atd.
A ak sa Ti nechce behat, tak aspon popozerat banky na nete: http://www.banky.sk/index.php?typ=100&bnow=ZOZNAM_BANK
ak sa mozem opytat.. do ktorej banky si presiel?oborpeto napísal:do Vub nechod ani za nic... maju vela poplatkov o ktorych ti tie dobre duse nepovedia...som odtial tak tento rok odisiel...
no ak mas 19 rokov tak sa pozri po juniorskych/studentskych uctoch... nie vsade treba potvrdenie o navsteve skoly... mal by si nulove alebo minimalne poplatky...
BTW.. tie juniorske ucty su dobre.. len neviem, ci mu bude este nieco platne, ked uz zaraba. Keby bol vysokoskolak, ukazal by index/potvrdenie zo skoly.. hned by to bolo ine.
-
oborpeto
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no presiel som do SLSP platil som jeden poplatok 50 sk za e-banking a potom uz jedine poplatky su za vyber z cudzieho bankomatu a operacie pri priehradkebrm napísal:ak sa mozem opytat.. do ktorej banky si presiel?Bankove poplatky su zalezitostou kazdej banky.. len niektore si to daju do mesacneho poplatku (akoze vedenie uctu) a pri tom mas par transakcii zdarma.. ine zase maju nizsi mesacny poplatok za vedenie uctu, ale zase si to vyuctuju na ostatnych sluzbach.
BTW.. tie juniorske ucty su dobre.. len neviem, ci mu bude este nieco platne, ked uz zaraba. Keby bol vysokoskolak, ukazal by index/potvrdenie zo skoly.. hned by to bolo ine.(ale mozno niektorej banke staci aj vek)
-- inak potom VUB je dobra ak pracujes ale mas pod 26 rokov... tam si mozes zriadit ucet junior abo tak nejako sa vola... su tam poplatky ale mensie ako pri normalnom ucte... 9sk/mesiac vedenie uctu
potom 4-6 sk za vyber z bankomatu,pladba kartou,e-banking...
vola sa to start kontooborpeto napísal:-- inak potom VUB je dobra ak pracujes ale mas pod 26 rokov... tam si mozes zriadit ucet junior abo tak nejako sa vola... su tam poplatky ale mensie ako pri normalnom ucte... 9sk/mesiac vedenie uctu
potom 4-6 sk za vyber z bankomatu,pladba kartou,e-banking...
inak vo vubke mas 3 sk za prevody (bezhotovostne, internetbanking) a 6 za vyber z bankomatu
myslim ze take nieco ma aj sporitelna, ale nie som si isty, nemam tam ucet, ale kamarat spominal ze ma nejaku sms notifikaciu o pohyboch na uctetrizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
-
uelektronik
Star
porad sa s financnym poradcom oni vedia ako najlepsie narabat s peniazmi a castokrat vedia ze ktora spolocnost je na tom zle a ktora dobre. ja co poznam poradenske spolocnosti tak to su OVB, AFS a ZFP, nebudem tu pisat s ktorou mam najlepsie skusenosti ja, ale sadni si zo vsetkymi troma a urob si obraz sam. btw. robia to poradenstvo zadarmo
Mam to aktivovane v CSOB. Vzdy ma potesi, ked mi dojde smska, ze mi na ucet dosla vyplata..trizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
BANKY SU SVINE!oborpeto napísal:do Vub nechod ani za nic... maju vela poplatkov o ktorych ti tie dobre duse nepovedia...som odtial tak tento rok odisiel...
no ak mas 19 rokov tak sa pozri po juniorskych/studentskych uctoch... nie vsade treba potvrdenie o navsteve skoly... mal by si nulove alebo minimalne poplatky...
Mam ucet vo VUB-cke a niesom moc spokojny.Za vedenie uctu beru tazke prachy. Minule ked som si siel po vyplatu, tak som prisiel o 450 korun len tak.A 450 korun su tiez peniaze...
Mame dosla platnost kreditky. Bolo to tak, ze jej zavolali den pred odchodom na dovolenku. Samozrejme nebola, lebo to sme uz sedeli v buse. Potom ked prisla jej znova volali, ze nech si po nu pride dovtedy a dovtedy. Samozrejme dovtedy bolo na druhy den ked sme prisli z dovolene.. Pride tam ze si ju ide zobrat. No bohuzial bola skartovana..A teraz pozor!!Za to , ze jej spravili novu kartu zaplatila 100(ak nie viac), za to ze ju skartovali zaplatila 250.Takto si banky na seba zarabaju.Su to svine!