Kolko deti?
-
last_knight
Light Professional
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Mať jedno je sprostosť. Jedno dieťa nikdy poriadne nebude vedieť, čo je to podeliť sa s ostanými, že tu sú aj iný, nie len ja, potom ja, zasa ja, ja, ja....poklop od kanálu a tak všetci ostatní.
Jedináčkovia, teraz ma dúfam neukameňujete, ale snáď mi dáte za pravdu, že dosť takýchto magorov behá po svete.
Chcel by som dva deti. Dvojičky- dcérku a syna
Jedináčkovia, teraz ma dúfam neukameňujete, ale snáď mi dáte za pravdu, že dosť takýchto magorov behá po svete.
skor ty si jedinacik mam taky pocit, ja mam problem s bratom uz odjakziva, a ked to budem musiet riesit este vo svojej rodine dalsich XX rokov tak som skoncil, nemas pravdu, poznam plno ludi co su jedinacikovia a s takou vecou ako je delenie sa s inymi nemaju problemeritrocit napísal:Mať jedno je sprostosť. Jedno dieťa nikdy poriadne nebude vedieť, čo je to podeliť sa s ostanými, že tu sú aj iný, nie len ja, potom ja, zasa ja, ja, ja....poklop od kanálu a tak všetci ostatní.
-
erytrocyt
VIP
A to si odkiaľ vzal že som jedináčik? Fakt takých géniov mám rád. Čo sa tu o sebe nedozviem, niekedy sa nestačím diviťSheep napísal:skor ty si jedinacik mam taky pocit, ja mam problem s bratom uz odjakziva, a ked to budem musiet riesit este vo svojej rodine dalsich XX rokov tak som skoncil, nemas pravdu, poznam plno ludi co su jedinacikovia a s takou vecou ako je delenie sa s inymi nemaju problem
Aj ja poznám jedináčkov, ktorý sú úplne v pohode. Ale poznám dosť jedináčkov - vyslovení polodebili, ktorí sa správajú tak ako som napísal.
Mimochodom, všetko závisí od výchovy rodičov, takže tak...