krija napísal:no v tejto téme: Kto ma ake PC píšeš, že máš TÚTO graf. kartu a porovnávaš to so 7600GT? UFF. radšej nebudem komentovať.
No to je celkom dobreee..mame take iste karty
krija napísal:no v tejto téme: Kto ma ake PC píšeš, že máš TÚTO graf. kartu a porovnávaš to so 7600GT? UFF. radšej nebudem komentovať.
preco by mal? Vsak jeho AGP verzia ma iba o 100MHz znizeny takt pamati a nemyslim si, zeby ten rozdiel bol 1000bodov. Skor +-100b.krija napísal:ja si myslím, že nie. ty len porovnávaš skóre dosiahnuté v 3Dmarku so 6600GT, ale s rozhraním PCI-E. tam naozaj dosahuje vyššie skóre cca o 1000 bodov. proste s AGP verziou asi nedosiahneš nikdy toľko bodov ako s PCI-E - na zákl. taktoch.
t0m4s3, to som písal zo svojich osobných skúseností. mám agp verziu 6800gs. na 15. stránke tejto témy sú dva výsledky 3dmarkov z mojej karty a tu pre porovnanie, výsledky pci-e verzia or tu, moja karta má viac bodov po pretaktovaní ako default takty pci-e verzii, ale ak pretaktujú aj verziu pci-e tak moja o5 zaostáva.t0m4s3 napísal:preco by mal? Vsak jeho AGP verzia ma iba o 100MHz znizeny takt pamati a nemyslim si, zeby ten rozdiel bol 1000bodov. Skor +-100b.
nejdem sa k tomu nijak obsiahlo vyjadrovat, ale ak si myslis ze rozdiel 100MHz na pamatiach a rozdiel medzi pouzitim AGP a PCI-E zbernice rovna 1000b v 3d05 skore, tak uz prosim neprispievaj a nerozdavaj "rozumy" v tejto sekcii fora.krija napísal:t0m4s3, to som písal zo svojich osobných skúseností. mám agp verziu 6800gs. na 15. stránke tejto témy sú dva výsledky 3dmarkov z mojej karty a tu pre porovnanie, výsledky pci-e verzia or tu, moja karta má viac bodov po pretaktovaní ako default takty pci-e verzii, ale ak pretaktujú aj verziu pci-e tak moja o5 zaostáva.
a moja testovacia zostava s 1GB RAM a procesorom AMD Athlon XP 2800+ majú podiel na tých 1000 bodoch. ale potom je AMD Opteron 144 na slušných 2.8GHz a.k.a. Athlon 64 FX-57, ale riadny bullshit.Základ testovací sestavy tvořila základní deska DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D, která pomohla vymáčknout z procesoru AMD Opteron 144 slušných 2.8GHz, což je adekvátní současné špičce procesorového nebe, jímž je Athlon 64 FX-57 na téže frekvenci a jádře.