Videoklip Anti Hungary zo SR

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no comment...
to sa vymyka uz aj paranormalu
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: preboha

Príspevok od používateľa nadl »

Robbie42 napísal:Ejha chlapček ty musíš byť strašne nas*atý na niekoho, žeby na mamičku, že Ti nekúpila Nesquik? Sa uvedom preboha
SMK začala vietor siať, určite búrku zožnie!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

no ale mohol by si okomentovat lebo hovno tomu rozumiem(e). obrazku aj hej ale tym dristom okolo toho nie.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Xantyp napísal:no ale mohol by si okomentovat lebo hovno tomu rozumiem(e). obrazku aj hej ale tym dristom okolo toho nie.
mne to pripada ako keby to mali z toho videa kde sa spalovala madarska vlajka a tym si z nas spravili P*CU :x
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Obrázok

ano

// Obrazky nabuduce do prilohy alebo na imageshack.uk ako thumbnail for forums. Tomasito
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

vendo napísal:mne to pripada ako keby to mali z toho videa kde sa spalovala madarska vlajka a tym si z nas spravili P*CU :x
Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Robbie42 napísal:Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?
Hm, "nech uz je to chyba hocikoho"? To je teda pekny bullhsit. Niekto tu ma zjavne zaujem tieto vazne zivit, resp. nafukovat.
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Ja si myslim, ze hlavnym vinnikom za zvysujuce sa xenofobne skutky stoja chlapci z SMKm ano mozme diskutovat a hadat sa, ze to sposobil slota a spol, to bolo len spustacim mechanizmom na zacatie diskreditacnej kamapane madarov proti tejto vlade, SMK hlavne vadi, ze stratila vplyv na exekutive a nezmierili sa stym vid hystericke zachvaty P Csakyho, B Bugara.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Hm, "nech uz je to chyba hocikoho"? To je teda pekny bullhsit. Niekto tu ma zjavne zaujem tieto vazne zivit, resp. nafukovat.
Však a čo som písal... že to tak nepochybne je, aj keď sa môžeme hádať kto to živí resp. nafukuje :!:
Tomasito
VIP
VIP

Robbie42 napísal:Však a čo som písal... že to tak nepochybne je, aj keď sa môžeme hádať kto to živí resp. nafukuje :!:
Staci sa riadit zasadou Cui bono (Komu to prospieva) a zistime, ze tu nie je velky priestor na hadky. Ojedinele incidenty tohto charakteru tu boli aj pred sucasnou vladou, v ktorej mala svoje miesto SMK. Zrazu SMK strati vplyv a pozrime sa co sa deje... hysteria jak svina, nafukovanie smiesnych incidentov jednotlivcov, na ktore sa este pred par mesiacmi politicky nebral ziaden ohlad, diplomaticke noty, poslanci SMK pomaly kazdy den v nejakom madarskom mediu zivia tuto smiesnu temu atd. atd. Naviac Budapesti tato tema prichadza vhod, kedze na vnutropolitickej scene sa potykaju s nelahkymi problemami... Tiez sa dalo ocakavat, ze prichodom novej vlady zacne diskreditacna kampat v zahranici- staci si precitat posty z volebneho obdobia...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Robbie42 napísal:Tebe musí pripadať teda vela vecí... je tam totiž len jednoducho to, že od vzniku novej vlády tu u nás sa stupňuje napätie (čo je nepochybne pravda, nech je to už chyba hocikoho), ďalej o turistoch, o jednej dedine , kde nemajú problémi so spolužitím... mám aj ďalej?
podľa mňa sa nestupňujú...sú približne na rovnakej úrovni ako v minulasri...len určitá skupina ľudí ich príliš nafukuje...nechcem tým obhajovať extrémistou...extrémizmus by sa mal potlačiť...ale chcem tým povedať, že kým vo vláde bola SMK takéto zločiny sa nejak moc nekomentovali...ale ako náhle prišla do vlády SNS už je to veľký problém, ktorý zapríčinila SNS...ja tomu neverím...skôr je to snaha určitej strany vytĺcť s toho nejaké percentá...
//akurát som dočítal aj zvyšné príspevky...súhlasím s tomasitom...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No takto... Sympatizujem s SMK, ale vážne sa mi nepáči, že je táto vec tak velmi dramatizovaná aj zo strany maďarskej vlády... Stali sa také veci aj na druhej strane (napr. na tom zápase), jednoducho sa asi SVK a HU nikdy nebudú mať radi...
Na druhej strane som presvedčený, že ten incident majú sa svedomí Slováci... Jednoducho možno máte pravdu, že to nahráva do kariet SMK, ale také veci sa stávajú !
abstraktt
Expert
Expert

SMK je zalozena na nacinonalizme, chceni ziskat vyhody pre madarov, na neustalom hladani nepriatela a tak ked sa nedostala do vlady zacala mat existencne ekonomicke problemy, preto potrebuj byt vo vlade, inac ich agenda straca na odpodstetnosti
imo keby nebolo SNS,vzali by si na musku druheho
Robbie42 napísal:No takto... Sympatizujem s SMK, ale vážne sa mi nepáči, že je táto vec tak velmi dramatizovaná aj zo strany maďarskej vlády... Stali sa také veci aj na druhej strane (napr. na tom zápase), jednoducho sa asi SVK a HU nikdy nebudú mať radi...
Na druhej strane som presvedčený, že ten incident majú sa svedomí Slováci... Jednoducho možno máte pravdu, že to nahráva do kariet SMK, ale také veci sa stávajú !
Ano,ked myslis pod Slovakmi prislusnikov strany madarskej koalicie tak suhlasim
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

abstraktt napísal:Ano,ked myslis pod Slovakmi prislusnikov strany madarskej koalicie tak suhlasim
Nie, tak som to nemyslel... Ale asi ste posadnutý konšpiračnými teóriami, takže to nechám tak, ok ?
:roll:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

konspiracna teoria? my chceme byt len slobodny narod to je vsetko :)
Tomasito
VIP
VIP

Robbie42 napísal:Nie, tak som to nemyslel... Ale asi ste posadnutý konšpiračnými teóriami, takže to nechám tak, ok ?
Citat tieto slova od niekoho, kto otvorene sympatizuje s SMK znie kapanek paradoxne. Akokolvek, ja netvrdim, ze SMK stoji napr. za utokom na tu studentku v NR, ale ze tieto incidenty, ktore sa tu objavovali aj za vladnutia predchadzajucej vlady (!) SMK v sucasnom obdobi ucelovo zneuziva, nafukuje- dramatizuje a robi z toho politicke temy, ktore Budapesti za ich vnutropolitickej situacie prochadzaju vhod (odputavanie pozornosti od skutocnych problemov). Takze v tomto konkretnom pripade nejde o ziadne konspiracne teorie, ale o hole fakty, ktore pri minimalnej snahe mozme sledovat takmer dennodenne.

BTW. kto zivi, resp. ucelovo dramatizuje tuto temu? Kto sa z nej snazi tazit politicky kapital? Vlada SR alebo SMK a Budapest?

PS: Takze ano, take veci sa stavali a stavaju... otazka znie, preco sa ich "niektore" kruhy prave teraz snazia dramatizovat a robit si na tom politicku agendu :roll:
abstraktt
Expert
Expert

Robbie42 napísal:Nie, tak som to nemyslel... Ale asi ste posadnutý konšpiračnými teóriami, takže to nechám tak, ok ?
teorie?: Nezasahuje MR do chodu slovenskej svojimi vyjadreniami?nahoda?
Nie je pravda,ze si diktuju podmienky(smk)?(je koser ze sa takto sprava obcan SR?)
Spravila SNS nejaky konkretny prakticky krok, ktory by potvrdzoval vyjadrenia smk?
nehyperbolizuje sa tento problem zo strany smk?
mozme pokracovat, ked chces...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:SMK v sucasnom obdobi ucelovo zneuziva, nafukuje- dramatizuje a robi z toho politicke temy, ktore Budapesti za ich vnutropolitickej situacie prochadzaju vhod
Sám som to takto tiež tvrdil, jednoducho ide o to, že NEVERÍM, že by niekto účelovo páchal tieto činy... Na maďarskej strane to boli asi vymetení Maďari, na slovenskej vymetení Slováci, to je všetko, nič viac, nič menej !
Tomasito
VIP
VIP

Robbie42 napísal: Na maďarskej strane to boli asi vymetení Maďari, na slovenskej vymetení Slováci, to je všetko, nič viac, nič menej !
S tymto nemam problem sa stotoznit- nie som Nostradamus. O ucelovosti pisem v suvislosti so ZNEUZIVANIM tychto cinov!
Napísať odpoveď