Ublizila som jej nejako? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa last_knight »

p4ra napísal:Na tvojom mieste by som to urcite cim skor a sam povedal. Radsej od teba, ako od kohokolvek ineho. A ty nemas mat dovod mat vycitky svedomia. Vela stastia.
ale pocitaj s tym ze bude pravdepodobne na teba urcity cas nastvana!
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Ublizila som jej nejako? :(

Príspevok od používateľa Frostik »

Riuška:-) napísal:Prosim poradte mi.moja najlepsia kamaratka sa pohadala s jej najlepsim kamaratom.v podstate sa ona hneva na neho,on na nu nie.nastal ale maly problem,vyspala som sa s nim.bola som z toho hotova,bol to moj prvy sex s chlapcom.niektory ludia v mojom okoli ma odsudzuju,zevraj som jej to nemala spravit.ja vsak stale nechapem co som jej spravila...ublizila som jej tym nejako?ona o tom este nevie ale poviem jej to.je sex z kamaratkinym kamaratom hriech?ona s nim nikdy nic viac ako kamaratstvo nemala,ani on k nej nic neciti.prave preto ma zaujima ci som urobila niekde chybu...nechcela som ju zranit a stale neviem co tym ludia myslia ked hovoria ze som ju podrazila.medzi mnou a tym chlapcom bolo uz dlho iskrenie,proste nieco cisto fyzicke........mam mat vycitky?mam mat ZACO vycitky?prosim pomozte mi.dakujem
keby si mala vicitky bola by si krava ...nezrobila si nic nepekne ani si kamosku nepodrazila ...mohlo by ju to nastvat ale pokial s nim nechce chodit tak si ju nijak nepodrazila ....racej sa pokus ab ysa zm,ierili
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Nemas mat vycitky :)
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

neviem ale podla mna nemáš mať prečo výčitky..šak sama vravíš že medzi nimi nič nebolo ale medzi vami hej..tak potom čo??
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

podla mna nemas dovod na vycitky.... chapem, ze ked sa prvykrat v zivote s niekym vyspis, ze je to dost velka vec a chodi ti po rozume vela veci...

aj ked to ale bola tvoja kamaratka, ale ty pises, ze ona s nim nic nemala a ani on ju nechcel, tak si myslim, ze si nespravila nic zle.... jedine, co ta mozem tak trochu chapat, preco sa tak citis je to, ze to bol kamaratkin kamarat a nie niekto uplne cudzi..... ale oni dvaja spolu nechodili, takze ty si nespravila nic proti nikomu z nich. nestrachuj sa. :)
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Riuška:-) napísal:...nastal ale maly problem,vyspala som sa s nim...
nemas mat za co vycitky, to skor on
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

..no neviem, byt vkozi tej tvojej kamaratky ...nebolo by mi to suma-fuk
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

IDK, ale moj nazor je taky, ze proste kamaratka je iba kamaratka a vzivote by som ani s kamaratkou nechcel nic mat, lebo sa to moze posrat...(myslim nas cisto kamaratsky vztah).To co si spravila bolo hlupe. ak je to iba kamarat a aj ostal kamarat. Ak s nim chces cosi viac....tak potom v piohode.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

GothaR napísal:poznam taketo, ze 2ja su na seba urazeni...ty si chybu nespravila, ale kedze ta kamaratka bola na neho nahnevana, tak asi aj ostatne cakali, ze ty s nim nenadviazes nejaky kontakt lebo ona sa hneva. U nas to tiez takto nejako chodi, je to blbost, dufajme, ze sa na to casom zabudne.
poznam to tiez a nemyslim, ze je to normalne. len preto, ze ste kamosky, sa ty nemusis spravat k nemu tak, ako sa to tvojej kamoske paci. ved predsa ty si sa s nim nepohadala...uz je potom na tebe cvi tu kamosku akoze "podporis", ale je to vlastne tvoja vec. a preco sa oni dvaja pohadali, ta tiez nemusi zaujimat
navaro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa navaro »

a to si sa s nim vyspala len tak? dost blbe, keby ste aspon spolu chodili, ale neviem no, na jej mieste by som pomyslel ze si handra a by som ta obvinoval

:aasmile19:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

riuska>napis ako sa presne citis, ci sa citis zle, alebo prijemne, alebo inak, hlavne nepis ze zmatene, to nas nikam nedovedie ;)
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

jamess napísal:riuska>napis ako sa presne citis, ci sa citis zle, alebo prijemne, alebo inak, hlavne nepis ze zmatene, to nas nikam nedovedie ;)
TAKZE NESIEM VAM NOVINKY,POWEDALA SOM TO BABENKE.TA MI DOBRE VYNADALA.STRASNE SME SA POHADALI,A NA ISTY CAS SA PRESTANEME STRETAVAT.A POKIAL IDE O MOJ POCIT TAK SOM NAJSTASTNEJSIA AKO SOM KEDY BOLA,VSETKO MI VYCHADZA A TO ZE SOM S NIM SPALA BOSLUTNE NELUTUJEM.CITIM SA SUPER. KED OSM S NOU BOLA VONKU TAK SOM HODINU A POL POCUVALA AKA SOM TRAPNA BLBA A TAK...DNES SOM SI S NOU NA POKECI PISALA A POWEDSALA SOM JEJ vsetko CO SI O VECI MYSLIM.SKONCILA SOM S NOU.JEJ NAZORY MI NEVYHOVUJU A POWEDALA MI JEDNU VELMI ZAVAZNU VEC..ZE KED RAZ BUDEM LUTOVAT TEN SEX,NECH JU PO SVOJOM BOKU NECAKAM....UZNAJTE SAMI.....ONA SI ODOMNA NIC NEZASLUZI...SKONCILA SOM S NOU...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Riuška:-) napísal:TAKZE NESIEM VAM NOVINKY,POWEDALA SOM TO BABENKE.TA MI DOBRE VYNADALA.STRASNE SME SA POHADALI,A NA ISTY CAS SA PRESTANEME STRETAVAT.A POKIAL IDE O MOJ POCIT TAK SOM NAJSTASTNEJSIA AKO SOM KEDY BOLA,VSETKO MI VYCHADZA A TO ZE SOM S NIM SPALA BOSLUTNE NELUTUJEM.CITIM SA SUPER. KED OSM S NOU BOLA VONKU TAK SOM HODINU A POL POCUVALA AKA SOM TRAPNA BLBA A TAK...DNES SOM SI S NOU NA POKECI PISALA A POWEDSALA SOM JEJ vsetko CO SI O VECI MYSLIM.SKONCILA SOM S NOU.JEJ NAZORY MI NEVYHOVUJU A POWEDALA MI JEDNU VELMI ZAVAZNU VEC..ZE KED RAZ BUDEM LUTOVAT TEN SEX,NECH JU PO SVOJOM BOKU NECAKAM....UZNAJTE SAMI.....ONA SI ODOMNA NIC NEZASLUZI...SKONCILA SOM S NOU...
povedala ti to ako keby si bola soplave decko a nevedela co robis. Preco by si mala ten sex lutovat? Je to vsetko tvoj problem, ci sa budes trapit alebo nie, ju to nemusi vobec zaujimat, kedze ten chalan bol len jej kamarat. Tym, ze ti vynadala chcela dokazat co? Asi liecila nejaky svoj problem. Urobila si dobre, to iste by som urobil aj ja na tvojom mieste :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Riuška:-) napísal:ale maly problem,vyspala som sa s nim.bola som z toho hotova,bol to moj prvy sex s chlapcom.niektory ludia v mojom okoli ma odsudzuju,zevraj som jej to nemala spravit.
Ty si mi teda kaliber:lol: .
No pokiaľ sa to nebude opakovať, nech - stalo sa, ale ak áno, niečo nebude asi s tebou v poriadku (takto utešovať chalanov, čo sú v rozpolčenej situácii, je podľa mňa choré).
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

fikus-kukis napísal:Ty si mi teda kaliber:lol: .
No pokiaľ sa to nebude opakovať, nech - stalo sa, ale ak áno, niečo nebude asi s tebou v poriadku (takto utešovať chalanov, čo sú v rozpolčenej situácii, je podľa mňa choré).
neutesovala som ho...v podstate som sa uz na prvy sex tesila,nehovorim ze som xela potrtkat prveho co pre mna dojde...nebola v tom laska ale strasne velka dovera...a skor ci neskor by sa to stalo aj tak....tahalo sa to s nami uz dlho....fyzcke "napetie"
navaro
Amateur
Amateur

myslim ze sex by mal byt o laske... :roll:
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

navaro napísal:myslim ze sex by mal byt o laske... :roll:
Si to uplne presne vystihol, myslis....
Kazdy ma svoje zmyslanie a tie jeho dovody su pre neho dobre a spravne.
A ked sa rozhodla takto tak to asi bolo po uvazeni par faktov ktore rozhodli ze sa to stane a kedze ho potom neznenavidela tak si asi vybrala dobre :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Riuška:-) napísal:neutesovala som ho...v podstate som sa uz na prvy sex tesila,nehovorim ze som xela potrtkat prveho co pre mna dojde...nebola v tom laska ale strasne velka dovera...a skor ci neskor by sa to stalo aj tak....tahalo sa to s nami uz dlho....fyzcke "napetie"
Tak nazvyme to ľútosť?
K tomu napätiu: no možno ho cítiš mnohonásobne silnejšie ako on (keď som videl zopár Tvojich príspevkov v Sigmundovej teorií, doširoka som sa usmial, hoci to úsmevné nebolo :? ).
navaro
Amateur
Amateur

znais napísal:Si to uplne presne vystihol, myslis....
Kazdy ma svoje zmyslanie a tie jeho dovody su pre neho dobre a spravne.
A ked sa rozhodla takto tak to asi bolo po uvazeni par faktov ktore rozhodli ze sa to stane a kedze ho potom neznenavidela tak si asi vybrala dobre :D
no ja ti to neberem.. ake kazda kur*a sa za to skryva
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

navaro napísal:no ja ti to neberem.. ake kazda kur*a sa za to skryva
HEHE
Moze byt na tom nieco pravdy.
Raz som cital vyrok ze ku*vy su vsetky zeny davaju kazdemu okrem nas :lol:
Napísať odpoveď