ale zoberte si jednu vec, aku neuveritelnu vnutornu silu zit musi to dievca mat, aj ked si je vedoma, ze ma zivot v hajzli a nikdy uz nebude plnohodnotny. ja si to ani nedokazem predstavit, aky napriklad musi byt strasny pohlad na sameho "seba" a vediet, ze s tym sa uz nic neda robit a ona aj napriek tomu chce zit...
Nieco na zamyslenie...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
spesko, neviem ci by ti bolo do smiechu, keby sa stalo nieco take niekomu z tvojho okolia, ale svojim sposobom mas pravdu, ale skorej by mala hrat vo filmoch (ako to tam bolo pisane) na vystrahu mladym frajerom za volantom a s alkoholom v krvi...
ale zoberte si jednu vec, aku neuveritelnu vnutornu silu zit musi to dievca mat, aj ked si je vedoma, ze ma zivot v hajzli a nikdy uz nebude plnohodnotny. ja si to ani nedokazem predstavit, aky napriklad musi byt strasny pohlad na sameho "seba" a vediet, ze s tym sa uz nic neda robit a ona aj napriek tomu chce zit...
ono na druhej strane, mozno je aj rada ze prezila, mozno sa trapi, to neviem. ale tym ze stale zije, uci sa pisat, chodi von a snazi sa robit vsetko tak, aby zila plnohodnotne, dodava neuveritelnu silu ludom s podobnym osudom a ich pribuznym. co sa tyka toho chalana, najvacsi trest prenho je uz len to, ze prezil a zije s pocitom viny, ze mlademu dievcatu znicil zivot. a doprial by som mu 24h opateru toho dievcata na dobu aspon dvoch tyzdnov. chalan by sa zarucene odkraglil... a hlavne nechapem jednu vec, takychto udalosti su plne spravy, noviny, casopisy, maily a aj napriek tomu sa stale najdu cocoti, ktori sa ciatia majstrami sveta a s troma promile sadaju za volant. a potom sa tvaria, ze ja som nechcel... normalne ich 
-
last_knight
Light Professional
stranka, ktora sa tejto tematike venuje:
http://nehody.motobanda.com/index.html
tu je video s tou dievcinou, kvoli ktorej bola zalozena tato tema: http://nahraj.cz/show.php?key=13115-5bd36
mna ta stranka dost ovplynvila, netreba ani bodovy system alebo vysoke pokuty...
http://nehody.motobanda.com/index.html
tu je video s tou dievcinou, kvoli ktorej bola zalozena tato tema: http://nahraj.cz/show.php?key=13115-5bd36
mna ta stranka dost ovplynvila, netreba ani bodovy system alebo vysoke pokuty...
-
Grosay
Star
proste nepredstavitelne. Davno som videl jednu reportaz na PRO7 o panovi, ktoremu nejaky skrat, alebo co, sposobil poziar v aute. Toho cloveka vytiahli az po styroch minutach. 4 minuty v plamenoch... Ten pan vyzera presne tak ako toto dievca. Ale chodit moze a ruky mu tiez funguju. Von vychadza iba v rukaviciach a v gumennej maske na tvari. A pravdaze cely zahaleny. Tolko trageeediiiii sa deje na svete a my si to ani neuvedomujeme. Nie je to iba pripad tohto dievcata. Dopravne nehody uz pripravili o zivot vela ludi a kopu zivotov znicili. Niekedy za nehodu mozu vodici, niekedy sa prihodi ine nestastie. Mal som kamarata na vojne, ktory chodieval za babkou do nedalekej dediny. Tam ho zrazilo auto... Sofer usiel prec a beha si po slobode. Kamarat je mrtvy... bol 2 tyzdne doma z vojny.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
najhorsie je ze poznam takych co si kludne vypiju a idu domov. a najviac ma sere to ze ja im nalievam.ich sere to ci ich policajti nechytia a mna to ci zajtra v novinach nebude o nich clanok.ale nemozem im nenaliat. to je hnusny pocit.nastastie zatial sa nic nestalo(klopem na drevo) a dufam ze ani nestane. ale ked vypiju tie dve piva a potom mi povedia ze dalsie nie bo idu autom tak mam chut im jednu vrazit.
-
ANONYMKA17
Light Star