Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

VW golf 5 1,4 16V
Renault thalia 1,4 :?
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Pred tyzdnom som dokupil Suzuki Swift 1.0 MK4. Do serie, bo ta moja mrsina zerie stale okolo 10l (pri economy run mimo mesta 8l), tak som sa nasral a kupil terenaka do mesta. Snad sa to prejavi na spotrebe. Pozdravujem kakanych cestarov, ktory si neuvedomuju, ze nie kazdy ma pohodlny sunt .. ;)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake mate auto?

RobbieSVK napísal:Ford Mustang Shelby GT500
Ale toto nie je o tom, ze kto ake chce, ale kto ake ma ...
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

RobbieSVK napísal:Ford Mustang Shelby GT500
v autosalóne na Prime ho riadne sfúkli jeto síce krásavec, ale jazdné vlastnosti temer nulové 8) bo na rozdiel od europských športiakov nemá žiadne pomocné bezpečnostné doplnky proste keď to afto nešoféruje skúsený vodič tak ho opre do prvého zvodidla na ceste :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:v autosalóne na Prime ho riadne sfúkli jeto síce krásavec, ale jazdné vlastnosti temer nulové 8) bo na rozdiel od europských športiakov nemá žiadne pomocné bezpečnostné doplnky proste keď to afto nešoféruje skúsený vodič tak ho opre do prvého zvodidla na ceste :wink:
Ale take ma byt spravne auto pre nadsencov, ktori vedia, co od auta ocakavat. To nie je pre vodicov fabii, alebo dakych pubertiakov, ale pre vyzretych vodicov. V caraute bolo hodnotene ako velmi zabavne auto, len to treba vediet. Mna sa snazi ten moj hajzlik bez zbytocnej elektroniky (aj to ABS by som tam nemusel mat) obcas opriet, ale treba proti tomu bojovat :) Pozitok z jazdy je na autach s elektronickymi pomockami utlmeny. Zamerne pisem, ze utlmeny, lebo aj vela takych aut sa da povazovat za velmi zabavne.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Ale take ma byt spravne auto pre nadsencov, ktori vedia, co od auta ocakavat. To nie je pre vodicov fabii, alebo dakych pubertiakov, ale pre vyzretych vodicov. V caraute bolo hodnotene ako velmi zabavne auto, len to treba vediet. Mna sa snazi ten moj hajzlik bez zbytocnej elektroniky (aj to ABS by som tam nemusel mat) obcas opriet, ale treba proti tomu bojovat :) Pozitok z jazdy je na autach s elektronickymi pomockami utlmeny. Zamerne pisem, ze utlmeny, lebo aj vela takych aut sa da povazovat za velmi zabavne.
no tam ho testoval bývali pretekár a on mal sním čo robiť aby ho udržal na ceste (jasné, že z neho dával čo to dalo :twisted: ), ale ajtak ak ideš v zákrute a pridáš troška viacej plynu tak by afto nemalo ísť automaticky do hodín proste strašne lahko sa pretáčalo čo na športiak nieje moc bezpečné 8) ,ale to je u amerických športiakoch úplne bežné :) ,ale zas na druhú stranu sú aspoň lecnejšie :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Scorpi napísal:no tam ho testoval bývali pretekár a on mal sním čo robiť aby ho udržal na ceste (jasné, že z neho dával čo to dalo :twisted: ), ale ajtak ak ideš v zákrute a pridáš troška viacej plynu tak by afto nemalo ísť automaticky do hodín proste strašne lahko sa pretáčalo čo na športiak nieje moc bezpečné 8) ,ale to je u amerických športiakoch úplne bežné :) ,ale zas na druhú stranu sú aspoň lecnejšie :wink:
Mooooze byt sranda, ja zase pustim v zakrute plyn a nastava krasna pretacavost, plynom sa to da dorovnavat, velmi by ma zaujimalo ako je na tom henten amik, ale zevraj zerie pneu, benzin a este aj travu okolo cesty :D
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Mooooze byt sranda, ja zase pustim v zakrute plyn a nastava krasna pretacavost, plynom sa to da dorovnavat, velmi by ma zaujimalo ako je na tom henten amik, ale zevraj zerie pneu, benzin a este aj travu okolo cesty :D
no, ale stojí iba zhruba okolo 40 tis. dolárov asi mali dôvod dať cenu tak nízsko :lol:
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

RobbieSVK napísal:Ne ja ho sice nemám ale môj brat áno a ja som ho pár krát už aj riadil. On pracuje v spoločnosti ktoré tie fordy vyrábajú a má to ako firemné auto. Myslím že na začiatku bolo napísané že alespoň auto ktoré má rodina. A aj tak už som ho riadil :) :P
ty vole mať shelby ako služobné afto to by bolo :twisted: dokonca aj benzín platia ? kua šak musia zbankrotovať :lol: ty amíci maju proste všetko :?
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Opel Astra Elegance plna vybava okrem koze 8)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

naaaa a uz som si kupil aj ja,FIAT PUNTO SPORTING LIMITED 1,3 full vybava,elektrony,6 rychlostny manual,neskor hodim foto :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

xlukix napísal:Octavia 1.9 TDI idem kupit od kamosa full vybava a chce sa ho zbavit ide kupit novu sa mu zapacila :twisted:
tak si potom nezabudni pozriet vsetky rozvody :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:naaaa a uz som si kupil aj ja,FIAT PUNTO SPORTING LIMITED 1,3 full vybava,elektrony,6 rychlostny manual,neskor hodim foto :wink:

congrats, inak 1.2, nie ? ktora generacia ? to boli pekne auta, siesty kvalt tiez potesi.
jediny fiat, ktory ma dokazal oslovit, sice nie kvalitou, ale charizmu to ma :)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Tak ja mám Opel ASTRA 2.0 DTI Elegance Combi a zatial spokojnosť...

Tu sú nejaké foto...

ObrázokObrázok
ObrázokObrázok
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja mam Seat Ibiza 1.8 GLXi, 90 koni, mala vaha. Paradicka 8)
Bartholomew Jo-Jo Simpson
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bartholomew Jo-Jo Simpson »

ŠKODA 120, Peugeot 407, ŠKODA Superb, Ford (firemní), ŠKODA Octavie, ŠKODA Favorit a to jsou asi všechny 8)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kupili sme si noveho Peugota 206. Ale aj Octaviu si nechavame. Takze taraz meme 2 auta.
Obrázok
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

canopus napísal:tak si potom nezabudni pozriet vsetky rozvody :wink:
:lol: a koľko ich tam asi bude?? :lol:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

TRABANT :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jaaaaj, ja v januari uz mozno tretie, pomaly to nemam kde parkovat :) A tie poistky ...
Napísať odpoveď