Čo jej napisať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

veď v poriadku, ja len píšem podľa mojich skúseností... :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

znais napísal:By si sa cudoval ze kolko manzelstiev cez rozne chaty sa uz uzavrelo!
paneboze ale nie take ze sa dotycnej spyta cez pokec ci s nim chce byt a nie 13-15 rocni ..ked uz starsi a najprv stretko az potom take otazky, take otazky ako pise tu sudruh sa davaju osobne a nie cez nejaky chat ... tak som to myslel :roll:
Find-LCD
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Find-LCD »

:oops: diky za radi budem skušať
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

este velmi dobra vec je ked sa ta baba spyta co robis tak odpovies myslim na teba :) A ked sa ta baba spyta lubis ma?(teda nestava sa to casto ale stava sa) thak jednoznacne hej :))) good luck :)
Find-LCD
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Find-LCD »

to myslím na teba je fakt peckové to :) :!: :!: :!:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja mam podobny prob...poznam jednu babu z azetu.velmi dobre vieme pokecat,ved keame stale ked sme naraz na icq...aj sme boli von a myslim ze davala slabo najavo ze daco by mohlo aj byt...a teraz prosim o radu..aku ju nabalit?myslim ako spravit ten posledny krok?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Ja by som s tym pozvanim niekam von pockal az na nejaky jasny naznak, inac sa to moze pokazit.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ehm, a preco jej to nepovedat na rovinu? sa hanbis? to by totiz bolo ovela lepsie nez nejake naznacovanie,.. zas sa jej tam nerozsypat a nevyliat svoje city, bo to by sa pravdepodobne zlakla a utiekla, ale normalne jej proste povedz/napis ze ti je sympaticka a ze ju xces niekam pozvat nech sa viac spoznate/nech ju konecne vidis nazivo/... (necital som diskusiu :-D)
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

spitaj sa jej ci nechce ist von a tam jej to niako naznac podla mna riesit veci cez pokec ....
notrit
Light Star
Light Star

Re: aa

Príspevok od používateľa notrit »

počujte, to ako som písal s tým kinom že s ňou chcem ísť...tak sme sa dohodli už na dni...ibaže ona že či myslím, že sa nám podarí ešte niekoho ukecať...ta ja že ja neviem, ale chceme niekoho ukecať?....a ona že veď vtedy keď sme boli raz v kine ako partia z triedy tak to bolo ok....ja že hej ale....ale...(proste naťahoval som jak dilino)...keď tak chce tak nech niekoho zobere ale....(ale :) to je ukončenie vety)....no a ona že ešte sa dohodneme teda.....ona potom že už musí ísť...a ja že nech počka ešte 5 min. (to som bleskovo domýšľal odpoveď na to že či niekoho musíme ukecať) a napísal som to čo som napísal. No a dnes to v škole vyzeralo skoro akoby normalne až na to že jej muselo byť jasne že po nej idem...takže všetko na čo som bol zvyknutý v škole (ako rozprávať sa a tak...) bolo znížené o 50%. Do toho kina by sme mali ísť vo štvrtok. Tak čo teraz? Ja totižto v tomto bode vždy skončím. Jak je jasne babe že po nej idem tak vtedy to zamrzne a ende...tak mam sa jej nejako ospravedlniť že z toho môjho prejavu bolo jasne že idem po nej a v kľude môžme ísť viacerí do toho kina alebo čo vlastne mam urobiť??? :?
Skrewdriver
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Skrewdriver »

By si sa cudoval ze kolko manzelstiev cez rozne chaty sa uz uzavrelo!
Tomu ver, aj ja som spoznal mrte ludi cez chat...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

celkom sa osvedcilo na zaver napisat "dakujem"
ked sa spyta preco, jednoducho napisat ze dakujes, preto ze si ju spoznal, alebo nieco v tom zmysle
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo jej napisať?

Príspevok od používateľa Frostik »

Find-LCD napísal:Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť. :?: :?: :?:
mne je z vas na tresnutie sak preco sa vsetci snazite vsetko tak strasne ztazovat viem ze sa bojite priemej odpovede ale je to rychlejsie efektivnejsie a menej narocne to nechapete
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

notrit napísal:počujte, to ako som písal s tým kinom že s ňou chcem ísť...tak sme sa dohodli už na dni...ibaže ona že či myslím, že sa nám podarí ešte niekoho ukecať...ta ja že ja neviem, ale chceme niekoho ukecať?....a ona že veď vtedy keď sme boli raz v kine ako partia z triedy tak to bolo ok....ja že hej ale....ale...(proste naťahoval som jak dilino)...keď tak chce tak nech niekoho zobere ale....(ale :) to je ukončenie vety)....no a ona že ešte sa dohodneme teda.....ona potom že už musí ísť...a ja že nech počka ešte 5 min. (to som bleskovo domýšľal odpoveď na to že či niekoho musíme ukecať) a napísal som to čo som napísal. No a dnes to v škole vyzeralo skoro akoby normalne až na to že jej muselo byť jasne že po nej idem...takže všetko na čo som bol zvyknutý v škole (ako rozprávať sa a tak...) bolo znížené o 50%. Do toho kina by sme mali ísť vo štvrtok. Tak čo teraz? Ja totižto v tomto bode vždy skončím. Jak je jasne babe že po nej idem tak vtedy to zamrzne a ende...tak mam sa jej nejako ospravedlniť že z toho môjho prejavu bolo jasne že idem po nej a v kľude môžme ísť viacerí do toho kina alebo čo vlastne mam urobiť??? :?
no tak ako to dopadlo?
notrit
Light Star
Light Star

no v ten štvrtok mi po škole zavolala spolužiačka že či idem do toho kina (ta baba bola s ňou len nemala kredit) ta ja že idem. Tak sme tam boli ja ona spolužiačka a jej sestra :? (no ale furt lepšie ako nejsť). sme si sadli a tak že ja som bol na jednom konci a ona na druhom (chápeš jak sme sedeli 4ja vedľa seba tak sme boli presne oproti). Tak ona že či nejdeme nižšie. Tak sme išli. Ja som išiel z toho radu prvý a ona to obehla z druhej strany takže sme sedeli vedľa seba. (inak v tom kine sme boli my a možno ešte nejaký traja ľudia tak by to mohlo byť oveľa lepšie keby sme tam išli len sami dvaja). No tak takto to skončilo.

len je blbé že je spolužiačka a ešte blbšie je že ja si vždy poviem že také pekné dievča ma určite niekde nejakého chalana alebo po nej niekto ide a tak.....a mne potom tak padne sebavedomie pri tomto pomyslení že ďalej neviem pokračovať...
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

notrit napísal:Ja som išiel z toho radu prvý a ona to obehla z druhej strany takže sme sedeli vedľa seba. (inak v tom kine sme boli my a možno ešte nejaký traja ľudia tak by to mohlo byť oveľa lepšie keby sme tam išli len sami dvaja). No tak takto to skončilo.
tak to uz o niecom svedci, nemyslis? zjavne chcela byt pri tebe. a tie kamosky zavolala mozno len preto, ze sa bala byt s tebou este sama lebo nevie na com je/aj ked je to len moja domnienka, nieje celkom nerealna/ :wink:
alien5
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

i need help too

Príspevok od používateľa alien5 »

sewas takze mam podobny problem trosku.asi pred mesiacom sa prisathovala tam de byvam jedna baba..odvtedy s nou chodim kadzy den von aj s jej kamoskou ale aj ja berem kamosa..no a ide o to ze obom sa nam paci len ta jedna a neviem kdo z nas sa jej paci viac..napr so mnou sa stale maznaa,hladka a tak a s kamosom sa len zabava..ale napr. jemu napisala sms nieco v tom zmysle ze mna berie ako dobreho kamarata ale on sa jej paci..tak nwm co robit nwm ci je mozne ze to napisala jemu len tak aby sa necitil mimo ..pls help me :?
notrit
Light Star
Light Star

no to že ich zavolala preto lebo sa bála byť so mnou sama (aj keď nekúšem :) ) mi je jasné, ale jak mam vedieť či to ma vôbec zmysel sa ďalej snažiť keď ona nevidá nijaký signál alebo niečo čo by ma aspoň ujisťilo že som na dobrej ceste?

a inak nemôže byť spôsobené tým že som do nej tak zahľadený aj to že potom každú somarinu čo spraví sa snažím zobrať ako signál? ako s tým že sme išli v tom kine nižšie...možno to vôbec nič nebolo...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

notrit napísal:no to že ich zavolala preto lebo sa bála byť so mnou sama (aj keď nekúšem :) ) mi je jasné, ale jak mam vedieť či to ma vôbec zmysel sa ďalej snažiť keď ona nevidá nijaký signál alebo niečo čo by ma aspoň ujisťilo že som na dobrej ceste?
a inak nemôže byť spôsobené tým že som do nej tak zahľadený aj to že potom každú somarinu čo spraví sa snažím zobrať ako signál? ako s tým že sme išli v tom kine nižšie...možno to vôbec nič nebolo...
pocuj, ja zastavam nazor, ze ked niekoho chces a nie si si isty, ako to ten druhy citi, tak treba vzdy urobit krok vpred a vyskusat. tak aspon budes vediet, na com si, nech uz to dopadne akokolvek.
z toho, co si pisal mam pocit, ze ta babenka ta celkom aj chce a to, ze nevydava nejake silne signaly este nic neznamena. kazdopadne ste na dobrej ceste, to kino dopadlo dobre, chcela sediet vedla teba, tak jej urcite nie si lahostajny. tak radim stretnut sa s nou urcite jednoznacne znovu. drzim palce.
notrit
Light Star
Light Star

heh, diky. Ale vieš, ja skúsim ďaľší krok a čo to nedopadne dobre? nechcem byť ako nejaká vtierka....aby sa so mnou neprestala rozprávať kvoli tomu že ju takto možno "otravujem"...
Napísať odpoveď