mam SE 750i a dnes mi dosla pamatova karta MEMORY STICK PRO DUO 1GB a ked ju vlozim do telefonu tak mi ju nemoze najst nemoze ani spustit telefon prosim poradte mi
Majo1986 napísal:ne neskusal som ale ja mam software W800i a co to je master reset???
Bude to asi kvoli softwaru, master reset tusim znamena ze sa ti celkovo resetne phone t.j ze tam mas zakladne nastavenia ako pri kupe. Ak sa mylim opravte ma..
dudinko napísal:Bude to asi kvoli softwaru, master reset tusim znamena ze sa ti celkovo resetne phone t.j ze tam mas zakladne nastavenia ako pri kupe. Ak sa mylim opravte ma..
skusal som 5 krat prepalit software a ta karta nesla, ked som ju tam dal tak telefon zamrzol ale ked som ju vybral telefon normalne siel
neviete mi s tym dako poradit???
Majo1986 napísal:skusal som 5 krat prepalit software a ta karta nesla, ked som ju tam dal tak telefon zamrzol ale ked som ju vybral telefon normalne siel
neviete mi s tym dako poradit???
Skus uplne preflashovat kartu a skus ju potom pichnut do kompu pomocou nejakej citacky...ked nepojde tak este prepal firmware..inak neviem
aj ja som raz mal s GIGOVOU kartou pri D750 takyto problem ale naformatoval som ju a ide v pohode (mozno ze je chyba v systemovych suboroch: NTFS, FAT, FAT32 .. skus to zmenit)
mikkimikki napísal:aj ja som raz mal s GIGOVOU kartou pri D750 takyto problem ale naformatoval som ju a ide v pohode (mozno ze je chyba v systemovych suboroch: NTFS, FAT, FAT32 .. skus to zmenit)
hej este keby som mal de ju naformatovat by bolo ok
karta moze byt zla hned ako ju kupus ne? proste kupis vadnu kartu .. skus tam dat inu 1gb kartu ked mas moznost ekd ne tak chod vratit kartu a kup si novu
Ja mam presne ten isty typ mobilu a rovnaku 1GB kartu. Nemal som s nou ziande problemy. Moze byt, ze to bude chyba v mobile. Este tu niekto pisal o formatovani karty... ja som s nou nerobil absolutne nic - len som ju rozbalil a vlozil do mobilu.