Mobil
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
Re: Mobil
sice nie som baba...ale nenastvalo by ma to......ja si sms velmi neposielam ani mne velmi neposielaju ked odo mna niekto nieco chce..tak volame...skoro vzdy.........okrem toho je problem na mobile dat security code???Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
-
audiotrack
VIP
povedal by som že ánoqwerty-xyz napísal:sice nie som baba...ale nenastvalo by ma to......ja si sms velmi neposielam ani mne velmi neposielaju ked odo mna niekto nieco chce..tak volame...skoro vzdy.........okrem toho je problem na mobile dat security code???
ale tu sa hovori navyse o babe a tie moc mobilom nerozumeju. Myslim, ze nieco ako security code maloktora vie co jeqwerty-xyz napísal:preco ano?? ...jaj no pokial ma stary fon..tak to je porblem..ale nove to maju skoro vsetky....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
akurat by som sa mozno tak tvaril ze si pozeram smsky ale pravda je ta ze by ma to ani nezaujimalo. minule mi dala kamaratka cd s dakymi jej fotkami nech jej to poslem na mail adresu, bo nema dobry net.ta ja ani neviem ake fotky som posielal. ja to berem tak, ked ja nikomu nepozeram, tak nech ani mne nikto nepozera. neznasam to
S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia...
Nevidim v tom zmysel, niekomu sa hrabat v mobile. Treba respektovat sukromie.Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
-
r4wMUnt34q
Star
Zamna nech si lasuje, len nech mi nic potrebne nezmeni/nevymaze.. Ja by som to casom urobil tiez.. Nemali by sme pred sebou tajomstva, aspon by sme sa snazili nematLulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
-
qwerty-xyz
ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky"Sheep napísal:S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia...