aky je najvykonnejsi zdroj

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
highlander
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

aky je najvykonnejsi zdroj

Príspevok od používateľa highlander »

ja nesom isty ale s kamaratmi ideme poskladat zo scojich masin jednu pecku komp a treba nam naj zdroj asi lepsi ako tento tagan neni ze ?
TG1100-U95 :D
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Co tak bližšie napisať, čo idete robit? Na fore majú riadne silne mašiny a dajú si 500 w tagan, chill alebo enermax a uplne postačuje a vy vymýšlate nad zdrojom za 15 000 sk. :shock: A bude aj podsvietenie, napr. pouličná lampa je vhodná, skuste. Nevysmievam sa a ani nič podobne ale sa mi to zdá maximalne prehnane a to este slabo hovorim.
highlander
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa highlander »

ked bude poskladany napisem zostavu
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

highlander: zakladas tu temy ako divy - co tak popozerat nejake testy a rozhodnut sa sam?

k veci - co chces jednym zdrojom napajat 3-4 PC naraz ci co? - akoze v zivote by som nedal za zdroj 15k... 1) na to nemam a 2) ak nahodou odide tak ta to bude dost boliet... ale rob ako myslis..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: aky je najvykonnejsi zdroj

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

highlander napísal:ja nesom isty ale s kamaratmi ideme poskladat zo scojich masin jednu pecku komp a treba nam naj zdroj asi lepsi ako tento tagan neni ze ?
TG1100-U95 :D
Až by vám nebodaj nestačil :o , dajte vedieť, možno by som Vám zmákol aj nejaký silnejší, len by sa to mohlo podobať na zváračku :lol: (a mohli by ste z toho mať komplexy, že zdroj bude väčší ako ten pán "pecka komp").
Napísať odpoveď