ja by som ani nevahal s kupou, ked mas na to tak nieje o com rozmyslat a ak nemas zapojene grafiky v SLI (crossfire), vykonny procak, niekolko diskov (mozno v RAIDE), aj ramky tak 430 W v pohode staci
to fikus-kukis: ja by som urcite nebral taky zdroj kde su 2 ventilatory (hlavne 2x 80 mm) lebo su ovela hlucnejsie ako zdroj s jednym 12 cm ventilatorom, na stranke svethardware je recenzia zdroja ( i ked 500 W) ale to by nemalo byt az taky velky rozdiel medzi nimi a citujem
během testu byl neuvěřitelně tichý. Žádný jiný zdroj tak nízké hlučnosti nedosáhl
pHysIQ napísal:Kup a uvidis!
Tak mi to pripada ze o chvilu tu budu ludia pisat ze skadial maju kupit rohliky aby dobre boli...
Ty tiez kupujes veci typom "Kupim a uvidim!" za 3000 do ktorych sa moc nevidis? Je sice pravda ze low-rider zalozil uz druhy topic o kupe z zdroja ale to nic nemeni na fakte ze potrebuje aby mu niekto povedal ze ten zdroj je dobry a ze je to top znacka
ONdr3j napísal:to fikus-kukis: ja by som urcite nebral taky zdroj kde su 2 ventilatory (hlavne 2x 80 mm) lebo su ovela hlucnejsie ako zdroj s jednym 12 cm ventilatorom
Je to možné, ale ja som myslel s 12cm vrtuľou na spodku a 8cm vrtuľou vzadu (a keby bol nebodaj hlučný, tak by som im radikálne ubral otáčky ).
Sitko tvaru šesťuholníka (ako včelí plást) narobí menší hluk ako sitko klasické, keď cez neho prúdi vzduch.
fikus-kukis napísal:Je to možné, ale ja som myslel s 12cm vrtuľou na spodku a 8cm vrtuľou vzadu (a keby bol nebodaj hlučný, tak by som im radikálne ubral otáčky ).
Sitko tvaru šesťuholníka (ako včelí plást) narobí menší hluk ako sitko klasické, keď cez neho prúdi vzduch.
oki, ved kazdy kupi to co sa jemu vidi ako to najlepsie riesenie
aj ja mam na zdroji sestuholnikove otvory ale zial mam len Mercury zdroj 400W, pasivne PFC a ja si mozem vlastnorucne zrychlit/spomalit svoj 12 cm ventilator (vzadu mam prepinac na 3 rychlosti )