Trest smrti
-
peterkozel
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... som za trest smrti pre vrahov, seriovych vrahov, pedofilov ( alebo nie im len utat ... a hodit psom ) ... preco by nas tu mal niekto iritovat ??? ... tak niekto bude oponovat, ze sak si ani nestihne uvedomit co spachal a uz je po smrti , a ani to neolutuje ... a vy myslite ze v tych väzniciach to olutuje ?? ved sa ma skoro jako prasa v zite ... naco to zivit ??? kazdy jeden väzen nas stoji nehorazne prachy ( myslim ze cca. 200 000 rocne ) a mame ich tu plno ... tak preco tie najhorsie pripady opatrovat ?? ... gulka stoji menej
....
... btw.: hmm naco ztakladate duplicitne temy ??? ...
... btw.: hmm naco ztakladate duplicitne temy ??? ...
-
jamess
Light Professional
podla mna trest smrti by mal byt plno nahradeny dozivotim, kedze smrt je velmi lahke vychodisko zo zlocinu podla mna...ak je niekto seriovy vrah a zabiju ho, tak ma pokoj, no dozivotim bude este riadne dlho sediet vo vazbe, kazdodenny stereotyp, minimalne prava, resp. by som este ich nechal dozivote na samotke a nikdy nepustil von mimo vazenia, resp vazenskeho dvoru...
-
miki690
Medium Professional
Ano mozno mas pravdu, ale akonahle je povolena poprava tak je mozne to zneuzit ... a ak je to mozne zneuzit moze nastat pripad ze stat - zakon a my ostatni ktori ho v podstate zvolime budeme mat na svedomi smrt nevinnych ludi a vobec ludi ci uz vinnych alebo nevinnych ... Hovoris tu o nejakych masovych vrazdach ale v podstate to iste by boli popravy: masove vrazdy vykonane statom... Je jedno ci zabijes vinneho alebo nevinneho , stale je to vrazda! Nebude to nic ine ako vrazda ani ked sa to bude volat poprava ...dadikaPD napísal:SMRT neviem ale aj preco nie ked niekto pacha seriove vrazdy brutalne vrazdil kadial chodil a este by som mu to vratila aj tak ako to on robil tym obetiam nech vie ako pred smrtou trpeli ti ludia a to oni boli nevinni.A ked niekoho zavru na dozivotie za vrazdu ktoru spachal raz a mozno to ani nechcel tak to je ine.To by som mozno dozivotie nedala ale co ak vzlaze s basy a urobi to znovu?Tym sme potom zabili toho cloveka my.
A myslim si ze ludia ktori zavrazdia tak su chori lebo to by zdravi clovek neurobil.
ani vrah nemá pravo zobrať život obeti oko za oko zub za zub <-> život za životpHysIQ napísal:Ani vtedy nie. Suhlasim s uplink -om ze nikto nema pravo zobrat tomu druhemu zivot. Aj v takychto pripadoch existuje sanca ze sa aspon trocha zmeni. Sice mala ale stale existuje.
tak by som to dal ja:
- jedna chladnokrvá vržda: basa 15rokov
- druhá vražda: doživotie
- tretia: smrť
-
miki690
Medium Professional
A mozme sa vratit do stredoveku. V civilizovanej spolocnosti by k takemu niecomu nikdy nemalo dojst ... Btw co nepozerate Prison break ? Lincolna burrovsa odsudili na kreslo a bol nevinny ... To je ukazkovy priklad zneuzitia trestu smrti (aj ked podla mna trochu pritiahnuty za vlasy) A to dostal za vrazdu jedneho cloveka ktoru samozrejme nespachal ... teda podla toho tvojho principu oko za oko ...Lord_3D napísal:ani vrah nemá pravo zobrať život obeti oko za oko zub za zub <-> život za život
no dobre, máš pravdu, som to trocha prehnal, ale podľa mňa by udeľovanie trestu smrti malo byť povolené ale len vo výnimočných prípadoch...miki690 napísal:A mozme sa vratit do stredoveku. V civilizovanej spolocnosti by k takemu niecomu nikdy nemalo dojst ... Btw co nepozerate Prison break ? Lincolna burrovsa odsudili na kreslo a bol nevinny ... To je ukazkovy priklad zneuzitia trestu smrti (aj ked podla mna trochu pritiahnuty za vlasy) A to dostal za vrazdu jedneho cloveka ktoru samozrejme nespachal ... teda podla toho tvojho principu oko za oko ...
Velmi diskutabilne , vies si predstavit situaciu , ktora sa moze stat mne , tebe aj inym - nejaky maniak ti zabije rodinneho prislusnika ( chladnokrvne ! ) , bol by si spokojny s 15 rokmi?Lord_3D napísal:
- jedna chladnokrvá vržda: basa 15rokov
- druhá vražda: doživotie
- tretia: smrť
V pripade jasneho dokazania viny , nezvratnych dokazov ( btw ak sa nemylim tak video , audio nahravky u sudu neobstavaju ) PRIZNANIA , som jednoznacne za trest smrti , s jednym rozdielom : nie injekcia alebo kreslo : Ale trest smrti zlyncovanim , ako to robia v niektorych krajinach , ked vraha odovzdavaju do ruk samotnym obyvatelom ...
jasne máš úplnu pravdu, podľa mňa to bude vždy diskutabilné a pre rodinného prišlušnika bude priatelný len trest smrti, ale ostatní to tak nepreživaju.Švíík napísal:Velmi diskutabilne , vies si predstavit situaciu , ktora sa moze stat mne , tebe aj inym - nejaky maniak ti zabije rodinneho prislusnika ( chladnokrvne ! ) , bol by si spokojny s 15 rokmi?
V pripade jasneho dokazania viny , nezvratnych dokazov ( btw ak sa nemylim tak video , audio nahravky u sudu neobstavaju ) PRIZNANIA , som jednoznacne za trest smrti , s jednym rozdielom : nie injekcia alebo kreslo : Ale trest smrti zlyncovanim , ako to robia v niektorych krajinach , ked vraha odovzdavaju do ruk samotnym obyvatelom ...
A preto by som navrhoval zriadiť komisiu, ktorá by určovala trest poďla motívu vraždy, spôsobu vraždy.(samozrejme žiadna komisia z ľudí z ulice ako to je na súde, ale psychiatri, vyšetrovatelia)
-
Te-wei
Medium Professional
LOL, to máš tuším trochu pomílené, ľudia z ulice rozohujú v USA, u nás je to sudca.Lord_3D napísal:A preto by som navrhoval zriadiť komisiu, ktorá by určovala trest poďla motívu vraždy, spôsobu vraždy.(samozrejme žiadna komisia z ľudí z ulice ako to je na súde, ale psychiatri, vyšetrovatelia)
Ja osobne by som dal každemu, kto obhajuje trest smrti možnosť vykonať popravu a som zvedávý ktorý by to dokázali "zabiť človeka". lebo lahké je o niečom takomto rozhodnúť keď mi sme neni tými čo to vykonajú, čo musia byť pri tom.