Prosiim akosi ti nechapem ???spiro napísal:inac co s tym papierikom co za text
Ako oslovit babu v buse
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Spiro
Star
Re: aaa
Bohdan12 napísal:no ja poznam cloveka co sa mu o podarilo.poviem ti ako maj pri sebe niakylistocek s tvojim menom a cislom na mobil+niaky kratky text.no a potom uvidis zalezi len na nej.ja osbne asi by som vystupil kde ona a dal sas nou do reci.
Tu co stym papierykom ??? aky text nanho napisat ??
-
ezechiel88
Star
Jaaj tak to som akosi prehliadolspiro napísal:Tu co stym papierykom ??? aky text nanho napisat ??
-
ezechiel88
Star
-
r4wMUnt34q
Star
Ona by to mala pochopit, ze ma o nu zaujem a ked odzdravi, tak je to pre neho plus.. Ked sa spyta, ci sa poznate, tak by som povedal, ze ,,Si mi taka povedoma, urcite som ta uz niekde videl, len si nespominam kde.." To je podla mna celkom v pohode..ezechiel88 napísal:Nechcem do tebaale podla mna to je tez trocha vadne sa len tak z nicoho nic pozrdravit cudzej osobe zasa keby si to uhral ze si si ju pomylil a zacal nejku duchaplnu konverzaciu to by uz bolo ine
-
ezechiel88
Star
Sak neco take som myslel tym DUCHAPLNYM ROZHOVOROMr4wMUnt34q napísal:Ona by to mala pochopit, ze ma o nu zaujem a ked odzdravi, tak je to pre neho plus.. Ked sa spyta, ci sa poznate, tak by som povedal, ze ,,Si mi taka povedoma, urcite som ta uz niekde videl, len si nespominam kde.." To je podla mna celkom v pohode..
-
kapor domaci
Amateur
-
r4wMUnt34q
Star
-
ezechiel88
Star
prides za nou a ze: "aha nasiel som volne pohodeny listocek s mojim menom a cislom, nechces?"Bohdan12 napísal:no ja poznam cloveka co sa mu o podarilo.poviem ti ako maj pri sebe niakylistocek s tvojim menom a cislom na mobil+niaky kratky text.no a potom uvidis zalezi len na nej.ja osbne asi by som vystupil kde ona a dal sas nou do reci.
-
audiotrack
VIP
to je skor smutnejsi pribeh , takze ak to pozna skor mu nepomoze smrt jedneho z nichaudiotrack napísal:nečítal si Rollanda? (Peter a Lucia, síce to nebol bus, ale metro.. ale to je detail, podstata je rovnaká)
//audiotrack: ale to bolo až o niekoľko strán ďalej, on si bude život riadiť inač.. išlo len o to, že láska sa dá stretnúť aj v dopravnom prostriedku
-
Colortraincleaner
Medium Star
ja som jednu svoju kamosku spoznal prave v buse ... sadla si ku me a pozerala ako pisem na mobilu spravu, tak som sa na nu pozrel a okrikol ju co pozera a nez sa stacila zlaknut, rychlo som sa usmial a povedal jej ze vklude.
dalej uz som len z jejho zaskocenia vytazil par otazok, ktorymi preplietol naku tu temicku a ked som ju stretol po druhy krat boli sme ako by sme znali roky