Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
sovietman
Star
Nahodou boli aj pozitivne ohlasy o Slovenskom tíme z Nemecka. Na zápase s Walesom boli nemeckí pozorovatelia a tí po zápase uviedli:

Kód: Vybrať všetko
Slováci majú kanóny v správnej teplote-
krija
VIP
rozhodne sa na placi, nie v novinách etc.Drago napísal:Dnes ma nahnevalo ked som pocul ako nas Nemci zosmiesnuju...Vraj mame kader na urovni San Marina a ze nasi hraci hraju v podpriemernych nemeckych kluboch ( Norimberg - 2 miesto) a ze nasa minulorocna vyhra 2:0 bola uplnou nahodou...SLOVACI MATE MOJE SYMPATIE
NATRHNITE NEMCOM PRDEL !
tak tak ...Z osobneho hladiska si myslim ( ako i 90 % tiperov na SVK ), ze v nasledujucom zapase neuspejeme ( niekolko faktorov : zapas s prvym silnejsim superom - Cesko, nie velmi kvalitna hra proti Walesu , zato nadramec stastia ) ... Rad sa budem mylit btw ...krija napísal:rozhodne sa na placi, nie v novinách etc.
-
mirak2
Hardcore addict
aj tak vsetko dolezite prehrame uz v kvalifikacii, na majstrovstvach by sme sa akurat strapnili, takto bijeme trpaslikov a hrame vyrovnane zapasy s favoritmi (ale doma-a majstrovstva sa nehraju doma)..
s nemcami nevyhrame bude remiza, u nich dostaneme debakel rovnako ako v Cesku a doma este remizujeme z niekym z dvojice Wales Irsko co bude tohtokvalifikacna blamaz...
s nemcami nevyhrame bude remiza, u nich dostaneme debakel rovnako ako v Cesku a doma este remizujeme z niekym z dvojice Wales Irsko co bude tohtokvalifikacna blamaz...