no mne sa nedavno snival jeden sen. akoze dost haluzny.. bol som niekde v krajine s tvrdym komunizmom.... neviem presne kde a rano s jednym tipkom este za tmy ale na kraji svitania sme sa vybrali ku vode chytat rybi. pozerali sme sa na hladinu a ked zavietilo krasne slnko na hladinu vystupili znej Zabi a ostali len tak vysiet vo vzduchu , no a mi sme zacali tie zaby chytat vysavacom(neviem kde sa tam nabral) a ked sme tu zabu chytili , premenila sa na zemiak a kus masa. a zemiaky sme dali do vreca, neviem co sa stalo s masom , ale tu zrazu prisiel nejaky policajt a vtej krajine sa vlasne nic take nesmelo , tak som sa vlastne tvaril ze pri vode umivam vysavac(a tu si prave spominam ze to meso ostalo v nom) zatial zobrali vrece zemiakov , pretoze vedla vody bolo pole aby na nas nepovedali ze kradneme. nejako som som hovoril stym policajtom a zrazu som sa prebudil....... no a teraz ako by to vykladal snar:
vychadzajuce slnko:Dostaneš dobré miesto
Krasne svietiace:Budeš mať veľké úspechy v podnikaní
ZABA :vidieť ju vo vode:Dostaneš kopu peňazí
zemiaky:Budeš mať dobré príjmy
zemiak:Budeš mať ťažkosty
vrece plne:Čaká ťa blahobyt
vrece tazke:Čaká ťa veľká námaha
maso: Budeš mať škodu
policajt: Skončíš vo väzení alebo na záchytke.
no akoze pekne mavam dost tazke sny ale toto je uz moc...

ani sa mi to nesnivalo cez noc ale cez den... a neviem mozno to ma daco do seba pretoze ta doba =prave sa chystam zacat podnikat. mozno to je nejake znamenie len ten koniec sa mi nepaci