krivky v corel draw10

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
W@mp1R
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

krivky v corel draw10

Príspevok od používateľa W@mp1R »

ludia. idem si dat na triko obrazok, mam to spraveny v corel draw10. teepek co to bude robit sa tym zivi a ma nato nejaky stroj. a ked som mu to v co mam v coreli spravene poslal povedal ze to neni problem vytlacit na triko ale ze to musim prerobit na krivky ci co. vazne stym nemam ziadnu skusenost, opmoze mi niekto ? (ako to teda prevediem na tie krivky) diqi :wink:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

No ale co to bolo na tom obrazku? Nejake ciary?
W@mp1R
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W@mp1R »

toto: !!!!ale toto je vo formate jpg.. ak by sa nasiel niekto kto by to vedel spravit tak to poslem v tom corelovom formate alebo bmp aspon.. jpg je dost onicom
Prílohy
JPG.jpg
JPG.jpg (127.33 KiB) 982 zobrazení
jord
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jord »

Normalne to urob len daj preč všetky tiene a gradienty a potm to mozes on tlačit a daj mu to v tom subore corelovskom.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Skus poslat aj ten cdr subor. Ked budem vediet, tak skusim. Ale LEN ked budem vediet. Neslubim dopredu...
millo
Star
Star

Re: krivky v corel draw10

Príspevok od používateľa millo »

W@mp1R napísal:ludia. idem si dat na triko obrazok, mam to spraveny v corel draw10. teepek co to bude robit sa tym zivi a ma nato nejaky stroj. a ked som mu to v co mam v coreli spravene poslal povedal ze to neni problem vytlacit na triko ale ze to musim prerobit na krivky ci co. vazne stym nemam ziadnu skusenost, opmoze mi niekto ? (ako to teda prevediem na tie krivky) diqi :wink:
ak chceš, alebo ti ešte nikto nepomohol, tak mi to pošli v coreli na [email protected] ja to spravím a pošlen späť
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Tazko to vysvetlovat takto na fore, ale toolsom, ktory vyzera ako pero, si nakreslis objekt. Nastavenim Bezierovych kriviek "doslichas" pozadovany tvar , kliknes na "velku" sipku v Tools menu a mas objekt...Na webe mas dost tutorialov na Corel Draw...skus checknut..
caj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa caj »

Použi Corel trace a vyčisti grafiku od "šumov"
Napísať odpoveď