Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Obcas sa stavim do Tutovky.Aj ked vyhram cez 1.000 Sk, vyplatia to,aj ked nemam 18+ ( nie ako u inych stavk. kancelarii :evil: ).Prave dnes som si bol dat na tenis+futbal
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

Sajmon napísal:Obcas sa stavim do Tutovky.Aj ked vyhram cez 1.000 Sk, vyplatia to,aj ked nemam 18+ ( nie ako u inych stavk. kancelarii :evil: ).Prave dnes som si bol dat na tenis+futbal
ked nemas 18 + nemali by ti ani tip dovolit podat
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Diestro napísal:...Akurat teraz mi vyslo prekvapenie, dal som ze agasi prehra s beckerom...
No vidis. A ja som dal na Aggasiho. :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No ja ked si idem podat iba velmi zriedka, zopar krat som aj vyhral, urcite som na tom neprerobil. Ta T0M4S3H0 metoda sa mi paci, musim to ist vyskusat, oproti k krcme mame doxx teraz uz vlastne tipsport.. :P
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

dosla mi nejaka poukazka na bet at home.com, na 100 korun , ak ma niekto zaujem nech sa ozve, da sa vybrat, iba ak ste tam uz prestavkovali 300 korun
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

ppt napísal:No vidis. A ja som dal na Aggasiho. :(
Pri tenise vzdy pozeram jak sa dari hracovi v minulych kolach. A Aggasi siel po poslednom zapase rovno do nemocnice kvoli bolesti, takze to bolo jasne na koho podam
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

ja nechodim ale kamarati chodia do TERNA
edit:/uz to je FORTUNA
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

Ja som kedysi chodil ale potom prisla nova predavacka a nechcela mi dat a uz bolo po stavkovani :(
xxxmen21
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xxxmen21 »

FORMULA!!!!sa mi zda ze je lepsia ako ostatne lebo v niektorych pripadoch ked vamnevijde tiket tak vam vratia vklad.......
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

moham3d napísal:ja nechodim ale kamarati chodia do TERNA
TERNO je uz FORTUNA!!! len tak pre zaujimavost... 8)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nechodim, staci trosku matematiky a clovek vidi, ze vyhrat nieco viac ako par korun je prakticky nemozne.
ano, zacnete s pribehami ako kamarat vyhral 10 tisic z 20sk, ale to sa mu podari raz za zivot.

ako zabava s vedomim, ze tie peniaze uz neuvidim ok, ale taky bohaty nie som:)
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

B3rET napísal:TERNO je uz FORTUNA!!! len tak pre zaujimavost... 8)
ja viem u nas v meste je to uz 2 dni FORTUNA
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ja som expert na tipovanie pred 2-3 rokami som podal za 10sk a vyhra bola 16sk (takze cista vyhra 6 korun) a prehral som
takze kto chce poradit ?
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

M4jk1:-) napísal:ja som expert na tipovanie pred 2-3 rokami som podal za 10sk a vyhra bola 16sk (takze cista vyhra 6 korun) a prehral som
takze kto chce poradit ?
Co ja som podaval tak nikdy nie podla kurzov ale podla toho ako som poznal timi a skoro vzdy som vyhral 8)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Noo zislo by sa troska ozivit tuto temu, skoda ze sem nik neprispieva :)

Dajte sem nejaky tip, ja teraz z haluze idem podat 21 zapasov za 100 SK som zvedavy kolko zapasov mi nevyjde :) Minule som podal 16 zapasov tiez za 100 SK vyhra bola okolo 4000 SK a jeden zapas nevysiel : AJAX remizoval s niekym z chvosta tabulky :smt097
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hadam si nemyslis, ze trafis tych 16 zapasov. Ked chces aspon nieco zarobit, tak musis vsadit trosku viacej a menej zapasov. Dobre kurzy su na NHL a na strelcov golov v NHL. Takze das 2 zapasy s kurzom 2.00 a k tomu na strelca golu na ktoreho je kurz 2.50+ a z 500 korun vytvoris 5000. Myslim, ze je to podstatne ucinnejsie ako cakat na 15 zapasov. Napr. dnes som si bol vziat 2030 korun za dva zapasy, vklad bol za 500 (jeden zapas NBA a jeden na hraca, ze streli gol). Minuly tyzden som tiez par krat vyhral, aj ked je pravda, ze mi 2x po sebe usiel za tisicku, ale som na tom v pluse.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to by som chcel zazit... mat gule na podanie za 500 :lol:

Formula 22 sk rulez ... najvacsia vyhra ... 432 .. nerobim pre cash ale pre zabavu :wink:

// dobry napad davat sem nejake tipy obohatene o vnutorne analyzy :wink:

my sme si skamaratom dali 22 zapasov za 22,- USLA NAJVACSIA TUTOVKA :lol: nas islo porazit :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sam vies, ze to co pises nie je ani tak pravda. Je jasne, ze to robis aj zo zabavy, ale este viacej si rad, ked sa ti podari vyhrat. Vsetci ludia tipuju preto, aby vyhrali, aj ked pri tikete za 20 ci 30 korun to az tak neprezivas. Dnes cez obed som vyhodil nevyherne tikety za minuly tyzden, ale mozem oskenovat nieco co nevyslo. Ked das za 500 alebo za 1000, tak nejdem s tym, ze vyjde alebo nevyjde, proste ked nevyjde, tak na dalsi den podam tak, aby som nebol v strate, ci uz vyssie kurzy alebo dvojnasobny vklad.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hojko napísal:Sam vies, ze to co pises nie je ani tak pravda. Je jasne, ze to robis aj zo zabavy, ale este viacej si rad, ked sa ti podari vyhrat. Vsetci ludia tipuju preto, aby vyhrali, aj ked pri tikete za 20 ci 30 korun to az tak neprezivas. Dnes cez obed som vyhodil nevyherne tikety za minuly tyzden, ale mozem oskenovat nieco co nevyslo. Ked das za 500 alebo za 1000, tak nejdem s tym, ze vyjde alebo nevyjde, proste ked nevyjde, tak na dalsi den podam tak, aby som nebol v strate, ci uz vyssie kurzy alebo dvojnasobny vklad.
jasan ze vyhra potesi ... ale zaklad je to napatie pri live score :D keby ze som v minuse 100sk a viac serem na to jak na lansky sneh ....

//kedze mam 15 prijem temer rovny almuzne aj 22 sk je dost :D
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

hojko napísal:Hadam si nemyslis, ze trafis tych 16 zapasov. Ked chces aspon nieco zarobit, tak musis vsadit trosku viacej a menej zapasov. Dobre kurzy su na NHL a na strelcov golov v NHL. Takze das 2 zapasy s kurzom 2.00 a k tomu na strelca golu na ktoreho je kurz 2.50+ a z 500 korun vytvoris 5000. Myslim, ze je to podstatne ucinnejsie ako cakat na 15 zapasov. Napr. dnes som si bol vziat 2030 korun za dva zapasy, vklad bol za 500 (jeden zapas NBA a jeden na hraca, ze streli gol). Minuly tyzden som tiez par krat vyhral, aj ked je pravda, ze mi 2x po sebe usiel za tisicku, ale som na tom v pluse.
Myslim :!: Tipujem inac tiez tak ako ty, len obcas stavim vela zapasov (vsetko dvojtipy, okrem 2-3 zapasov kde hladam kurzy od 1.50 - 2.00 ).
Je to zabava pozerat cely vikend na teletexte 20 zapasov :D Paci sa mi ta atmosfera :D

Len mensie vklady, od 50 do 100 SK :)

A mohol by si nieco oskenovat, popripade dat nejaky tip na vikend :)

edit:

Ja som teraz v pluse o nejakych 800 SK...Evidujem si to v mojej hlave :)
Zamknuté