Stavkovanie
-
Pantagruel
Star
Noo zislo by sa troska ozivit tuto temu, skoda ze sem nik neprispieva
Dajte sem nejaky tip, ja teraz z haluze idem podat 21 zapasov za 100 SK som zvedavy kolko zapasov mi nevyjde
Minule som podal 16 zapasov tiez za 100 SK vyhra bola okolo 4000 SK a jeden zapas nevysiel : AJAX remizoval s niekym z chvosta tabulky 
Dajte sem nejaky tip, ja teraz z haluze idem podat 21 zapasov za 100 SK som zvedavy kolko zapasov mi nevyjde
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hadam si nemyslis, ze trafis tych 16 zapasov. Ked chces aspon nieco zarobit, tak musis vsadit trosku viacej a menej zapasov. Dobre kurzy su na NHL a na strelcov golov v NHL. Takze das 2 zapasy s kurzom 2.00 a k tomu na strelca golu na ktoreho je kurz 2.50+ a z 500 korun vytvoris 5000. Myslim, ze je to podstatne ucinnejsie ako cakat na 15 zapasov. Napr. dnes som si bol vziat 2030 korun za dva zapasy, vklad bol za 500 (jeden zapas NBA a jeden na hraca, ze streli gol). Minuly tyzden som tiez par krat vyhral, aj ked je pravda, ze mi 2x po sebe usiel za tisicku, ale som na tom v pluse.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sam vies, ze to co pises nie je ani tak pravda. Je jasne, ze to robis aj zo zabavy, ale este viacej si rad, ked sa ti podari vyhrat. Vsetci ludia tipuju preto, aby vyhrali, aj ked pri tikete za 20 ci 30 korun to az tak neprezivas. Dnes cez obed som vyhodil nevyherne tikety za minuly tyzden, ale mozem oskenovat nieco co nevyslo. Ked das za 500 alebo za 1000, tak nejdem s tym, ze vyjde alebo nevyjde, proste ked nevyjde, tak na dalsi den podam tak, aby som nebol v strate, ci uz vyssie kurzy alebo dvojnasobny vklad.
jasan ze vyhra potesi ... ale zaklad je to napatie pri live scorehojko napísal:Sam vies, ze to co pises nie je ani tak pravda. Je jasne, ze to robis aj zo zabavy, ale este viacej si rad, ked sa ti podari vyhrat. Vsetci ludia tipuju preto, aby vyhrali, aj ked pri tikete za 20 ci 30 korun to az tak neprezivas. Dnes cez obed som vyhodil nevyherne tikety za minuly tyzden, ale mozem oskenovat nieco co nevyslo. Ked das za 500 alebo za 1000, tak nejdem s tym, ze vyjde alebo nevyjde, proste ked nevyjde, tak na dalsi den podam tak, aby som nebol v strate, ci uz vyssie kurzy alebo dvojnasobny vklad.
//kedze mam 15 prijem temer rovny almuzne aj 22 sk je dost
-
Pantagruel
Star
Myslimhojko napísal:Hadam si nemyslis, ze trafis tych 16 zapasov. Ked chces aspon nieco zarobit, tak musis vsadit trosku viacej a menej zapasov. Dobre kurzy su na NHL a na strelcov golov v NHL. Takze das 2 zapasy s kurzom 2.00 a k tomu na strelca golu na ktoreho je kurz 2.50+ a z 500 korun vytvoris 5000. Myslim, ze je to podstatne ucinnejsie ako cakat na 15 zapasov. Napr. dnes som si bol vziat 2030 korun za dva zapasy, vklad bol za 500 (jeden zapas NBA a jeden na hraca, ze streli gol). Minuly tyzden som tiez par krat vyhral, aj ked je pravda, ze mi 2x po sebe usiel za tisicku, ale som na tom v pluse.
Je to zabava pozerat cely vikend na teletexte 20 zapasov
Len mensie vklady, od 50 do 100 SK
A mohol by si nieco oskenovat, popripade dat nejaky tip na vikend
edit:
Ja som teraz v pluse o nejakych 800 SK...Evidujem si to v mojej hlave