Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Deblacso má pravdu, je to zaujímavý film. Tiež trochu aj napinák.
Stojí za vzhliadnutie. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lord of War tiež odporúčam jeden s mála novších dobrých filmov!!
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

lord of war
hotel rwanda
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

CLICK - Kate Beckinsale...... aaaaaaaaaaa na spapanie, uff, niečo čo zrychloval sa pýtalo práve spomaliť :roll: ale ten film ma dostal, vyborny nápad, aj som kapesnik vyťahoval :cry: , važne doooosť smutne pri konci a na zamyslenie. Heh, normalne mam ine priority po zhliadnuti filmu........jedna znich je vyspať za Kate :P .. odporučam
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

PeterKozel, dík že si mi pripomenul.
Áno, hotel Rwanda je film, ktorý ma prinútil na konci vypustiť slzu z oka.
Vynikajúci vojensko-politicko-romantický film, natočený podľa skutočnej udalosti, ktorý zobrazuje čo všetko dokáže láska k svojej žene, svojej rodine či láska k náhodnému okoloidúcemu, ktorému je ubližované.
Je to pútavý príbeh odvahy, hrdinstva no aj krutej vojny.
Pozrite si to...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Koho zaujali spracovania zanrov ako Lord of War (btw. vynikajuci soundtrack), Hotel Rwanda etc. odporucam titul Syriana.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

pikiliki napísal:CLICK - Kate Beckinsale...... aaaaaaaaaaa na spapanie, uff, niečo čo zrychloval sa pýtalo práve spomaliť :roll: ale ten film ma dostal, vyborny nápad, aj som kapesnik vyťahoval :cry: , važne doooosť smutne pri konci a na zamyslenie. Heh, normalne mam ine priority po zhliadnuti filmu........jedna znich je vyspať za Kate :P .. odporučam
copy that! roky zivota ubiehaju rychlo a preto by ich mal clovek vyuzit naplno zo svojimi najblizsimi! a stim plakanim,fuuha uz si ani nepametam kedy som tak naposledy plakal, normalne ma zahrialo srdce ked sa prebudil v tom obchode
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Explo!D napísal:copy that! roky zivota ubiehaju rychlo a preto by ich mal clovek vyuzit naplno zo svojimi najblizsimi! a stim plakanim,fuuha uz si ani nepametam kedy som tak naposledy plakal, normalne ma zahrialo srdce ked sa prebudil v tom obchode
presne tak, ale ked som videl na to reklamu, tak som ocakaval nejaku tupu komediu a tymto ma ozaj prekvapili :cry:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Stopa napísal:presne tak, ale ked som videl na to reklamu, tak som ocakaval nejaku tupu komediu a tymto ma ozaj prekvapili :cry:
ano, je to film na vrele zamyslenie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked uz pisete o Click, tak to bol dost nudny film. Do polovice sranda, dalo sa na to pozerat ale potom uz prilis scifi, nejak mi nesedela pritomnost a nasledny skok do buducnosti. Pobavilo ma vsak, ze ked umieral, tak chlapik si myslel, ze mu chce podat ruku ale miesto toho mu ukazal fuckera :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

hojko napísal:Ked uz pisete o Click, tak to bol dost nudny film. Do polovice sranda, dalo sa na to pozerat ale potom uz prilis scifi, nejak mi nesedela pritomnost a nasledny skok do buducnosti. Pobavilo ma vsak, ze ked umieral, tak chlapik si myslel, ze mu chce podat ruku ale miesto toho mu ukazal fuckera :D
konecne to niekto napisal...proste ten film mal na to, aby bol dobry,ale cele to posrali nudnymi scenkami na plakanie.No hanba

btw Tomasito, o com bola syriana?teda ako to pokracovalo, lebo som to pozrel asi potial, co mu zomrelo to decko v bazene a potom ma to nudilo, tak som to vypol...akoby to nemalo hlavu ani patu. Lord of War bol akcnejsi
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Superman Return :) Sice uz to taka hot new zalezitost neni ,ale je to vyborn y film..Podareny remake,dycha tam klasika a zaroven moderne (velmi moderne) spracovane..bol som na tom 2 X v kine a velmi vela krat doma,stale pretacam jak zachranuje to lietadlo,a efekty ako s tym gulometom a tak :) super
Tomasito
VIP
VIP

Holubar napísal:btw Tomasito, o com bola syriana?teda ako to pokracovalo, lebo som to pozrel asi potial, co mu zomrelo to decko v bazene a potom ma to nudilo, tak som to vypol...akoby to nemalo hlavu ani patu. Lord of War bol akcnejsi
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=47793 Ono staci, ked si na chvilu stratil "nit" (vzhladom na vyvoj niekolkych dejov sucasne) a vobec ma neprekvapuje, ze ta to prestalo bavit- sledovanie tohto filmu si skutocne vyzaduje nemalu pozornost.

PS ad. Lord of War: Suhlasim.
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Ked uz pisete o Click, tak to bol dost nudny film. Do polovice sranda, dalo sa na to pozerat ale potom uz prilis scifi, nejak mi nesedela pritomnost a nasledny skok do buducnosti. Pobavilo ma vsak, ze ked umieral, tak chlapik si myslel, ze mu chce podat ruku ale miesto toho mu ukazal fuckera :D
hehe, myslim že ten film ma niečo do seba :) nudny mi nepripadal. ale hlavne reakcia šéfa "hmm, I taste shit" :D:D to ma dostalo. Ach jaj už ho nechcem vidieť......lebo ta Beckinsale ma privádza do šialenstva :oops: . . . . a hned sa naserem že som slovak :)
Tomasito
VIP
VIP

OT premazany, skuste sa vyjadrovat k predmetu temy, ktory znie Najlepsi film v poslednej dobe (nie najnudnejsi...) ; )
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

pesnička Air Supply - Making Love Out Of Nothing At All a film Click ...... takto nejako :cry: :cry: :cry:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

green mile
lord of war
forest gump
a este nejake ale to si nespomeniem...myslim ze green mile bol naj :cry: film co som videl
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

urcite si pozri Romeo must die alebo american pie 4
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

Lepšie neskoro ako nikdy!! Výýýýýborny!

To treba vidieť, Jack Nicholson!! Bomba!

8) 8) 8)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

BASIC-Zelene Peklo s Travoltom si stiahni ak si nevidel a NEOLUTUJES...
Napísať odpoveď