210cm v 14tich rokoch?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

barcica napísal:tak toto hej...ja s mojimi 165 cm by som proti tebe nemala sancu a to mam 15 :) ........ale zas ja kebyze mam tolko cm co ty tak by ma asi vies co...som skoro najmensia s triedy(tusim 2 ci 3 najmensia) ale riadim sa heslom(no nieze riadim skor sa mi lubi) "co je male to je pekne"......aspon mas nadhlad :D
hm male a sikovne..
Goalkeeper
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Goalkeeper »

napisal si ze ty mas 2,10 a tvoj oco 217 to je viac sko 2 metrovy rozdiel skus vydzubat to tlacitko kde je ciarka z klavesnice uz v druhej teme si napisal tak :lol:
MurphY
Professional
Professional

Goalkeeper napísal:napisal si ze ty mas 2,10 a tvoj oco 217 to je viac sko 2 metrovy rozdiel skus vydzubat to tlacitko kde je ciarka z klavesnice uz v druhej teme si napisal tak :lol:
trapko asi myslel ze 2,10m a jeho foter 217 cm sa uvedom co pises ? zamyslal sa nekedy nad tym co pises ?
Frostik
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 210cm v 14tich rokoch?

Príspevok od používateľa Frostik »

myllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte. :o
waw ty budes potrebovat ale velke auto a za tebou by som necel sediet ....ale z vyskou nesu az take problemi ale pozor na droty elektrickeho vedenie kamo :lol: 8)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

myllo ani nahodou ti nezavidim.
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Mno... nic si z toho nerob... povedz si ze si vynimocny sak 210... ja som zase prilis krpata xD
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte. :o
to sa da zistit ze o kolko este narastiem :shock:
MurphY
Professional
Professional

Frostik napísal:waw ty budes potrebovat ale velke auto a za tebou by som necel sediet ....ale z vyskou nesu az take problemi ale pozor na droty elektrickeho vedenie kamo :lol: 8)
omg dalsi trapko.. akoze uvedomte si ako on trpi akoze taku vysku by som fakt nechcel mat bude mat problemy v zivote a vy sa mu tu uje**** do xsichtu nejste ani troska prije***.. ja ho akoze fakt lutujem..
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

moj byvali spoluziak zo zakladnej mal vysku skoro ako ty. sme hravali hádzanú.. ja=190cm.. on=205cm.. v 14rokoch. a spolu nam to slo v hre na vybornu. :)
len na sport treba mat dost chuti... takze len koli vyske robit nejaky sport nema vyznam ked to cloveka nebavi..

je to zaujimave. ja som mal 190cm v 14-tich. kamos mal 150cm v 14-tich. a teraz mame 17rokov. a meriame skoro tak isto...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Aryan Angel napísal:omg zato ze je vysoky ho nemusi bavit nejaky basketbal :roll:
mas pravdu. kazdy tu kaka s toho jaku ma vysku a piska nech hra basket... neviem preco by mal. mne to tiez kazdy hovori, a basket ma vobec nebavy... :roll: :)
David13
Novice
Novice

Dakujem

Príspevok od používateľa David13 »

Uz meram 2,16cm cez leto som vyrastol takmer 6cm bol som u lekara a hovoril ze je to zle.Mam akurat zlomenu nohu aje to hrozne. :?
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Dakujem

Príspevok od používateľa MirecPB »

David13 napísal:Uz meram 2,16cm cez leto som vyrastol takmer 6cm bol som u lekara a hovoril ze je to zle.Mam akurat zlomenu nohu aje to hrozne. :?
hod sem foto zo skoly s triedou abo hocijaqe ine. :shock:
preco mas dva ucty? hmm.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

inac ja neviem co tu riesite :roll:
vsak je viac nez na 99% jasne ,ze si vymysla . neviem sice preco ,ale asi mu to roby dobre ,ked ho tu ludia lutuju . ked sa to tu uz riesi tak sem mal dat aspon foto . Nie ze by musel ale mohol by moj nazor by sa zmenil a nielen moj. :roll:
David13
Novice
Novice

Ospravedlnenie

Slavo tu fotku tam neviem dat a aj keby tak ju tam nedam lebos sa hanbim.a to co hovoris nie je pravda,nerobi mi to dobre.Mal som akurat zlomenu nohu aty si nevies predstavit aka je to bolest.Vsetkym teraz rovno poviem pravdu.Ked som mal asi 12rokov tak som mal nador na hypofyze uz mi ho odstarnili ale mi davali lieki proti mnozeniu buniek rakovinovych buniek.Od toho lieku somnarastol do abnormalnych vysok a aj hypofyza urobila svoje.Nemozem sportovat,nemozem istna ulici lebo vsetci sa na :!: mna kukaju ako blby a aj niekedy smeju.Tak to je pravda
David13
Novice
Novice

no

A mam 2 ucty lebo som si ten prvy nezapamatal a zalozil som si novy.
->slavo<-
Addict
Addict

Re: no

David13 napísal:A mam 2 ucty lebo som si ten prvy nezapamatal a zalozil som si novy.
:roll: nehanbi sa fakt. tak si to len poseres ked sa bude zaseba hanbit.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Aspoň sa na plavarni neutopiš........... :D
->slavo<-
Addict
Addict

inac tie fotky co si mi poslal prva je tak mala ze tma nieje nic vidiet a druhy emaj co si mi poslal tak tam nic nebolo tak to posli znova pls.
cheopko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cheopko »

ja som cital jednu vec ze ako vyska taky ftak urice sa uolatnis chces cislo na rosebmerga, sorry mas iba 14 ale v pohode neskor sa mu ozvi, ale chod jablka oberat aspon nespadnes s rebrika
Napísať odpoveď