Preco sa kazdy chce len bit
Preco sa kazdy chce len bit
nechapem to kazdy by sa len bil kazdemu rozbil usta hlavu proste iba same bitky a za vsetko asi moze alkohol nechapem to. Nikto nic neriesi mierovou cestou iba by sa bili. Nehcapem takychto ludi co si o nich myslite? Ja osobne sa k nim ani radsej nejdem vyjadrovat.
raz som mala spor s jednou babou..a uplne moc ma vyprovokovala , tak som jeje dala facku, zacali sme sa byt..vyhrala som ja.ale bola som v takom afekte, ze som si aj tak nepametalaco sa udialo a neskor som si uvedomila, ze to bolo aj tak nanic..a aj taksme sapotom zacali rozpravat..ale aj tak sa to zasa vratilo na body mrazu..proste najlepsie je vyrozpravat si to..
no jasne ako niekedy to ale nejde proste uz len l;ietaju rany a to iba koli uplnej blbosti a niekedy aj ked nic neurobisKwetinka napísal:raz som mala spor s jednou babou..a uplne moc ma vyprovokovala , tak som jeje dala facku, zacali sme sa byt..vyhrala som ja.ale bola som v takom afekte, ze som si aj tak nepametalaco sa udialo a neskor som si uvedomila, ze to bolo aj tak nanic..a aj taksme sapotom zacali rozpravat..ale aj tak sa to zasa vratilo na body mrazu..proste najlepsie je vyrozpravat si to..
presne..viem, ze proste niekedy sa neda ovladnut sa..ale dost zalezi na egu toho dotycneho..odvtedy sa snazim riesit vsetko v klude..raz na mna bola drza jedna baba-nie ze sme sa hadali, ale taka ostra vymena nazorov..nasrala ma a dala som jej facku:)povazovali sme to obe za ukoncene..no potom sme sa stretli na jedno sedeni centra volneho casu a zistila som, ze je to uplne super baba:)ňetraz sme kamosky..predtym som ju nepoznala..a teraz je to fajn..odbtedy vsetko v kludee:( napísal:no jasne ako niekedy to ale nejde proste uz len l;ietaju rany a to iba koli uplnej blbosti a niekedy aj ked nic neurobis
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ja ti pomozem, sedel som s kamosom na lavicke oklolo pol 9tej vecer, len tak sme sedeli, rozrpavali sa, pili Colu, jedli cipsy... a zrazu vybehli zo super vytunovanej skody 120 dve 100Kg hovada.. a zacali ze mame vam naje*at? fetaci vy*ebany... mas problem? no s nimi sme sa moc nemali asi o com rozrpavat, a bohuzial bitkou by sme si neskoncili dobre lebo to boli cisto hovada a jeden mal kozy vacsie ako Pamela..jin153 napísal:Teraz si ma dostal
V tej situacii je dobre mat pri sebe plynovku, ale vazne si neviem predstavit pri akej prilezitosti by ma nahanal daky 100 kilovy obor
-
jin
VIP
wowbraino.swk napísal:tak ja ti pomozem, sedel som s kamosom na lavicke oklolo pol 9tej vecer, len tak sme sedeli, rozrpavali sa, pili Colu, jedli cipsy... a zrazu vybehli zo super vytunovanej skody 120 dve 100Kg hovada.. a zacali ze mame vam naje*at? fetaci vy*ebany... mas problem? no s nimi sme sa moc nemali asi o com rozrpavat, a bohuzial bitkou by sme si neskoncili dobre lebo to boli cisto hovada a jeden mal kozy vacsie ako Pamela..
Hlavy vygumovane!!
-
qwerty-xyz
plynovka ti nepomoze a ked nevies kde bY ta tahal taky stokilovy obor tak prid na dedinsku diskoteku na vychodne slovensko a uvidis......jin153 napísal:Teraz si ma dostal
V tej situacii je dobre mat pri sebe plynovku, ale vazne si neviem predstavit pri akej prilezitosti by ma nahanal daky 100 kilovy obor
-
qwerty-xyz
Re: Preco sa kazdy chce len bit
pretoze to po nas ostalo este ked sme boli praludia.......a okrem toho bitka je ucinna!! ...skus pubertakovi povedat nerob to lebo sa to nesmie...tak ta vysmeje ze az........das mu s obuskom po hlave a je kludny......a ked neni tak ho budes mlatit dokial sa neukludni.....:( napísal:nechapem to kazdy by sa len bil kazdemu rozbil usta hlavu proste iba same bitky a za vsetko asi moze alkohol nechapem to. Nikto nic neriesi mierovou cestou iba by sa bili. Nehcapem takychto ludi co si o nich myslite? Ja osobne sa k nim ani radsej nejdem vyjadrovat.
okrem toho ja ked mozem tak sa bitke vyhnem pretoze minule na diskoteke to vyzeralo asi takto.....300 ludi...stoji vonku ( nie,nie je tam nula naviac) a obrovska partia znacne podgurazena sa tiahla prec.....spievala si vsetko bolo fajn....ja som bol oproti nim asi desat metrov tak som sa na nich pekne pozeral....potom zrazu jeden druhemu...rozbil flasu piva o hlavu..a uz sa to zacalo...bol to super pohlad...ako vo fime...pan prstenov...jedna masa ludi sa zrazi z druhou a katuju sa hlava nehlava..a v takej bitke vam nepomoze ze viete karate alebo mate plynovu pistol....stamad len utekat co najdalej....( ja som si sadol a pozeral)....
-
uplink
VIP
muzi sa chcu bit, nie zeny, mame to v krvi [testosteron]

http://sk.wikipedia.org/wiki/Testosterón [sry za ten link, neviem co za cocota tam dalo dlzen, ale nefunguje to nijak, kto vie ako to maju riesene na googli, proste ón si tam musite dopisat manualne...sigh]… Testosterón ovplyvňuje celý život - sklon k riskovaniu, súťaživosti, bojovnosti, hádkam,...
Re: Preco sa kazdy chce len bit
ze kazdy sa chce bit? a to ako myslis aj baby? ma neser lebo dostanes...:( napísal:nechapem to kazdy by sa len bil kazdemu rozbil usta hlavu proste iba same bitky a za vsetko asi moze alkohol nechapem to. Nikto nic neriesi mierovou cestou iba by sa bili. Nehcapem takychto ludi co si o nich myslite? Ja osobne sa k nim ani radsej nejdem vyjadrovat.
jasne ze si robim prdel...
ono ked sa nadtym zamyslis aj bitka je svojim sposobom komunikacia, neverbalna... aj ked po ustach dostanes...
je to o tom ze ludia nevedia komunikovat a vybavovat si normalne svoje vztahy...
minule som bol kupovat luster deckam do izby, take fcelicky, mali to v jednom obchode na kosickej, kto pozna tu ulicu, vie ze sa tam neda parkovat..., vzhladom na to ze som tam bol tyzden predtym a mal som ho objednany, cash nachystanu, tak som zastal s dvomi kolesami na travniku, teda na torze travnika... pretoze evidentne tam viac ludi parkovalo predomnou... a vybehol som zobrat krabicu, dat peniaze a spat do auta, trvalo to kratsie nez pisat tento prispevok...
pridem k autu, odomknem a panacik na felicii, zelenej, s ciernymi sklami, okuliarmi a baretkou, ta bola mimochodom bordova, a ze...
pi*i este ti nikdo nerozbil okno na aute?
ja nic len kukam nanho jaky je krasny...
on: codopiciparkujes na tom travniku, ti rozbijem okno...
ja kukam a zacinam rozmyslat co mu na to poviem...
on: este raz ta tu uvidim tak neodides s oknom....
v tomto momente som sa rozhodol mu nic uz nehovorit, nereagovat, naco aj ked 3 x opakuje to iste...
mam taky nazor, mozno sa mu chudakovi uz nevie postavit, tak si testosteron potrebuje vybuchat niekde inde... bol asi mojho vzrastu a len som cakal ci zacne alebo nie vystupovat z auta, jedine co som nevedel co s tym lustrom v krabici co som drzal v rukach, podvedome som rozmyslal ako ho co najrychlejsie polozit a vrazit mu do nosa jednu nech ho krv zaleje...
ale inac som pacifista...
a uz lezis ak ma 100kg napr. mne vcera (piatok) naj*bal jeden zrejme mal aj 100kg mozno tak 35r dostal som najprv. facky pptoom pest lahol som zodvihol dostal dalsie a odisiel a to islo o nedorozumenie mam 16r. takze som nechapal ze o co mu ide ale trocha mierne pripity sme boli ved kamarat slavil 18 (ticho sa rozpravame za stolom do nikoho som neskakal proste partia sa bavime) a to sme vsetci z takcyh ludi zebitky nepodporujeme proste ma normalne surovo vytiahol cez 2 kamaratov co sedeli vedla mnarunigggg napísal:podla mojho nazoru ked ti nieko zacne bez priciny nejak nadavat alebo inac buzerovat tak mu len povedz ze ano a zasmej sa aky je primitiv
-
R1k1nko
Darca
vcera sa mne stalo nieco pod. ( ze sa kazdy chce len bitt )
kamosi zavolali jedneho typka -fetaka ze ci nejde hrat futbal do telocvicne ( bolo 2.00 rano
) a on ze pome tak sme sli piaty a potom mu jeden je*ol a typek-fetak zacal hned utekat a stratil botasky
haluz sme mu ich prehodili niekomu do dvora.
ja som sa len prizeral ..... tiez ma to sere ze chudak typek dostal za to ze fetuje . lebo ty dvaja co do neho ( hole hlavy + opity - sa cheli bit ! )
cize suhlasim stym ze kazdy by sa len bil a mlatil.
inak ja tiez si dam nejake tie latky ale len prirodne + mozno .... ( teraz ale frcia hribiky
)
ale kamosi do mna ne ! ale ten druhy fetak tak do toho hej. ( pritom rozdiel v tom velky nieje )
cize kebyze je to opace kto dostane ?!
npdc -svet je zly !
kamosi zavolali jedneho typka -fetaka ze ci nejde hrat futbal do telocvicne ( bolo 2.00 rano
ja som sa len prizeral ..... tiez ma to sere ze chudak typek dostal za to ze fetuje . lebo ty dvaja co do neho ( hole hlavy + opity - sa cheli bit ! )
cize suhlasim stym ze kazdy by sa len bil a mlatil.
inak ja tiez si dam nejake tie latky ale len prirodne + mozno .... ( teraz ale frcia hribiky
ale kamosi do mna ne ! ale ten druhy fetak tak do toho hej. ( pritom rozdiel v tom velky nieje )
cize kebyze je to opace kto dostane ?!
No , smutny smejo , to je hnusny pripad
pred par rokmi sa nam s partiou stal podobny pripad , sedime za stolom , kecame , popijame , a zrazu nam niekto rozbije stolicku na stole , zacne sa trhat , fučat ako slon
Preplo nejakemu typkovi a takto sa do nas pustil a nakoniec sme zistili ze to bol policajt
Inokedy zas pred nejakymi 5-6 rokmi cigan kamaratovi rozkopol hlavu , zato ze nemal cigaretu ( no mal , ale co trtkame bankarove dcery
? )
V poslednom case sa nam nic takeho nestava , proste poviem na rovinu , lebo by si nik nedovolil ..( a taki co by si aj mohli , su neni vyryvacni sprosti ludia )
Aj snaha by bola niekedy len ked mu povies : no tak pod nato tak zmakne nejako
inokedy len cumi ale pustit to sa nepusti
Samozrejme mas 16 neda sa to velmi porovnavat ide skor o tvoju psychiku , lebo kebyze chces mozes dat 100 kilo razom k podlahe ..
Ale jednoznacne suhlasim s tebou , a tiez nemam rad podgurazenych ludi, ktori su sprosti a velmi odvazni , samozrejme len v ten vecer
Preplo nejakemu typkovi a takto sa do nas pustil a nakoniec sme zistili ze to bol policajt
Inokedy zas pred nejakymi 5-6 rokmi cigan kamaratovi rozkopol hlavu , zato ze nemal cigaretu ( no mal , ale co trtkame bankarove dcery
V poslednom case sa nam nic takeho nestava , proste poviem na rovinu , lebo by si nik nedovolil ..( a taki co by si aj mohli , su neni vyryvacni sprosti ludia )
Aj snaha by bola niekedy len ked mu povies : no tak pod nato tak zmakne nejako
Samozrejme mas 16 neda sa to velmi porovnavat ide skor o tvoju psychiku , lebo kebyze chces mozes dat 100 kilo razom k podlahe ..
Ale jednoznacne suhlasim s tebou , a tiez nemam rad podgurazenych ludi, ktori su sprosti a velmi odvazni , samozrejme len v ten vecer