ide o to ze (ja mam to srdiecko--len tak zo srandy)...to srdce je vyplnene kvapalinou ...ktora sa tvari ako gel.....je priesvitna....po namoceni do vriacej vody sa ten gel zmeni na kvapalinu..a ostane to tekute.....
ale.....v tom srdiecku je pliesok ....neviem z coho......( magnet mi to nechytal) ak ten pliesok vo vnutri toho srdiecka prehnete v spravnom smere tak nastane vo vnutri srdiecka reakcia..ktora v priebehu niekolkych sekund sposobi ...ze...srdce...sa z priesvitneho zmeni na biele.....kvapalina sa zmeni na tuhu pevnu latku....a cele srce....zvysi brutalne rychlo teplotu...az tak ze citite v rukach...ze je to horuce...
ked to chcete dat do povodneho stavu....(do kvapaliny) tak to musite ponorit na 10 minut do vriacej vody....chapete??..do vriacej vody date horucu vec..aby sa ochladila...... no ak ed to vyberiete...tak ono to bude tekute..a po chvilke to vychladne...a cele to mozete opakovat znova....
no a chcem vediet....ze co je to kurnik za reakciu..ked v tom pliesku nic nie je....a ten pliesok je tam s tou kvapalinou cely..cas...a aktivuje sa to tym ze ho prehnete...
pisem pliesok a kvapalina...lebo nemam sajn...z akeho materialu ten pliesok je...a co je to tam vlastne vo vnutri....a roztrihnut noznicami by som to nechcel......