nefajcim a ani ma to nejak nelaka, smrdi mi to a je to drahe, ked sa potrebujem odreagovat tak za tie prachy co by som dal za krabicku si radsej zajdem do posilky...
fajcim...je to kolektivom, v ktorom som...taktiez je to pre mna istym sposobom relaxu, zatial ma nechyta prestat...aby som sa nevyhybal otazke, 7-8 denne...
ja fajcim hlavne na koncertoch, to k tomu jednoducho patri. No a potom mala som obdobie, ked som fajcila tak, ze som si kupovala stale a fajcila kazdy den. ale to bolo velmi zle obdobie, vtedy som mala osobne problemy, takze uz je to vyriesene.......
ja fajcim, dost vela, minimalne tych 20 a nie vzdy ide o chut na cigaretu ale o zvyk. U nas doma sa fajcilo v celom byte, ale ked si mamicka dala vymalovat obyvacku, tak tam prestala fajcit a hadajte kde chodi teraz?
...ku mne do izby a este ked je u mna kamos alebo kamoska a vsetci si naraz zapalime.... no nic moc vam poviem, ale ze by som prestala tak nad tym som sa este nezamyslala,,,...mozno to raz pride....
btw... fajcim uz 13 rok
ja som prave prestal, bolo to jednoduchsie ako som si myslel, jednoducho som si povedal dost,, fajcieval som priblizne 15 cigariet denne, pri prilezitosti omnoho viac. Uvedomil som si ze je to zbytocne, clovek z toho nic nema. Zacal som chodit do posilovne, plavat, behat a citim sa fakt dobre. Radsej si sem tam doprajem vonavu vodnu fajku ,, Dnes je v mode nefajcit ,,
pinco: presne tak, kupil by som si cokoladu, 2xpivo, kondomy... Ale pre ten pocit cigaretky s kavickou a novinami si tieto tri slasti mojho zivota radsej odpustim
xivo napísal:nefajčím ... nemám dovod...... hnusí sa mi to ....
Foter fajčí denne 1 - a pol krabičky niekedy 2-e ...
btw, zamýšlali ste sa niekedy nad otázkou "Prečo som začal fajčiť ?" - xel by som počuť pár odpovedí na toto ....
Ani ja nefajcim a nikdy nebudem a otec fajci takze sme natom rovnako...a co sa taky tej otazky moji kamarati zacali fajcit lebo si myslia ze je to frajerina chcu byt ako dospely a pri tom je to ubohe
NEFAJCIM!!! nevidim v tom zmysel. ved to iba skodi stoji to peniaze. neznasam cigarety. mam k tomu taky negativny vztah ze pochybujem ze vobec zacnem niekedy fajcit