Kwetinka napísal:tak v prvom rade-tajne to je viac zaujimavejsie, nie??neni to adrenalinove, ked spolu idete dajme tomu popod okna nejakych znamych??to bol len blby prilad..ale zazila som to, zazivam..a je pravda, ze mam niekedy chut aby o tom vsetci vedeli, ale vzapeti si uvedomim, ze to nejde..a vdruhej rade...moze to byt uzitocne pre vas vtah..nemusia vzniknut nejake neziadane reci..a aj tak sa to niekedy rodicia dozvedia.lebo loz ma kratke nohy:)ale ak to vyskusate tajne, budete mat viac zaujimavych zazitkov, uvidis:)
Kwetinka napísal:ja ti tvoj nazor voobec neberiem..kazdy ma nazor na svoj..ale predstav si, ze to inak nez tajne nejde..to nebudes vobec s clovekom kotreho lubis??predstav si, ze tvoji rodicia su proti a skusil si uz vsetky sposoby aby to prijali ale oni nic a zakazuju stale viac a viac a ty uz ani len nedufas, ze sa to zmeni..predstav si pocity cloveka, ktory je neskutocne obmedzovany a to len preto , ze jeho rodicia nemaju pochopenie pre jeho vztah..ktory je velmi vazny...nepochpis,pokial nezazijes..nie sme vsetci rovnaki a nie sme vsetci z rovnakych pomerov
Kwetinka: Ja to nechápem. Z prvého príspevku som mal pocit, že ti chodenie na tajno nevadí, dokonca že ti vyhovuje a obhajovala si ho tým, že je to zaujímavejšie a adrenalinovejšie a ja neviem čo všetko a teraz z tvojej druhej reakcie je badať, že máš tajný vzťah z donútenia okolnosťami, nepochopením rodičov atd. tak ako to vlastne je?