Pojde mi nfs carbon na:

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ze na 5200 ti to ide pekne ?? tam ti pojde pekne tak CS a 3d mark 2001, neuvidis ani polku toho co ti ponuka carbon... a robit 1024*768 na 64bit karte plynule ??? bajky sa rozpravaju inde...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

mystique napísal:ze na 5200 ti to ide pekne ?? tam ti pojde pekne tak CS a 3d mark 2001, neuvidis ani polku toho co ti ponuka carbon... a robit 1024*768 na 64bit karte plynule ??? bajky sa rozpravaju inde...
dpc chces ma nasrat ? :roll:
asi sem dam screny lebo ty si jak neveriaci tomas dpc :evil:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ano sem s nimi... :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

mystique napísal:ano sem s nimi... :wink:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
staci ti? toto dokaze moja Geforce 5200FX 128mb ,ale je to iba demo a nedasa tu nastavit moc vela detailov.vo full tam este daco pridam ako efekt rozmazania pri velkych rychlostiach a pod.
dufam ze toto ti bude stacit nemam dovod si vymyslat a myslim si ,ze graficky som stoho v pohode vymackal viac ako polovicu tak ti poviem len jedno PREBER sa Chlapce.a uz to prestan buzerovat jak Buze :D nt

zajtra to deletnem B) nechcelo sa mi menit rozlisenie pretoze do prilohy sa to nezmestilo taksom to dal takto
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

->slavo<- napísal:Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
staci ti? toto dokaze moja Geforce 5200FX 128mb ,ale je to iba demo a nedasa tu nastavit moc vela detailov.vo full tam este daco pridam ako efekt rozmazania pri velkych rychlostiach a pod.
dufam ze toto ti bude stacit nemam dovod si vymyslat a myslim si ,ze graficky som stoho v pohode vymackal viac ako polovicu tak ti poviem len jedno PREBER sa Chlapce.a uz to prestan buzerovat jak Buze :D nt

zajtra to deletnem B) nechcelo sa mi menit rozlisenie pretoze do prilohy sa to nezmestilo taksom to dal takto
sa preber magor :D co to tu tocis je vazne ze blud ja mam fx5600 a ide to tiez v pohode vies v com je problem ? :D v to mze nezapnes motion blur odraz cesty ani antialiasing a nezapnu sa ti ani ps3.0 takze o full mozes len snivat a mimochodom moja 5600 to neda moc dobre na 1024*768 maximalne tak medium z toho co mozem nastavit a 800*600 potom to ide plynule ale prosim nepsi kokociny typu zew to mas na full ok ? dakujem 8)
->slavo<-
Addict
Addict

tie screeny ti nestacia ? :roll: boze vy ste ale lamy pozeram ,ze vas je tu viac :lol: a to fakt nechapem ze na 5600vke :!: ti to nejde na 1024x768 tomu nechapem. a este jedna vec ja mam starsie drivery :P mozno je to tym.84.21
a takto to mam nastavene
resolution 1024x768
anti-aliasing OFF
Texture filtering ANISOTROPIC
Shader detajl HIGH
Vsync ON
World detajl MAXIMUM
Road reflection detajl OFF
Car detajl HIGH
Motion Blur OFF
Particle ON

skusal som fraps a ide to stale 20fps niekedy 22
mne sa to zda plynule. nesekato .
a to ze to na 5600vke musis hrat na 800X600 iba sa musim
:lol: :lol:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

->slavo<- napísal:skusal som fraps a ide to stale 20fps niekedy 22
to sa zda iba tebe ze to ide plynulo, mam bratranca co mi bude tvrdit ze na athloneXP1600+,256ram,radeon8500-64mb, mu idu hry ako doom3,q4, ...a pod plynulo, no ked som to videl tak mi z toho sekania bolo az zle
lenze sa uvedom, ty mas napr. anti-aliasing vypnuty, ale ked si na 5600 zapne napr 2nasobny tak mu to spomali hru, lenze so zapnutym anti-aliasingom bude mat tu hru v 800x600 krajsiu, zatial co ty v 1024x768 ju budes mat kockatu/hranatu :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:tie screeny ti nestacia ? :roll: boze vy ste ale lamy pozeram ,ze vas je tu viac :lol: a to fakt nechapem ze na 5600vke :!: ti to nejde na 1024x768 tomu nechapem. a este jedna vec ja mam starsie drivery :P mozno je to tym.84.21
a takto to mam nastavene
resolution 1024x768
anti-aliasing OFF
Texture filtering ANISOTROPIC
Shader detajl HIGH
Vsync ON
World detajl MAXIMUM
Road reflection detajl OFF
Car detajl HIGH
Motion Blur OFF
Particle ON

skusal som fraps a ide to stale 20fps niekedy 22
a to ze to na 5600vke musis hrat na 800X600 iba sa musim
:lol: :lol:
slavo ani na jednom screene som nevidel zapnuty fraps, takze si ich tam ani nemusel davat, za druhe, staci si porovat moj screen intra a tvoj a vidis aky tam je rozdiel (pixel shader 3.0, HDR)
Neverim tomu ze ti to ide na danom rozliseni plynule, pretoze som oprasil 5700, 256mb a nastavil som to tak ako ty a bola to SLIDESHOW ako sa patri... podotykam 5700... 5200 by s tym ani nepohla....
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

5200 vlavo 6600 v pravo... rozdiel je viditelny...
Prílohy
5200vs6600.JPG
5200vs6600.JPG (64.75 KiB) 923 zobrazení
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

mystique napísal:5200 vlavo 6600 v pravo... rozdiel je viditelny...
kks poriadny rozdiel. :shock:
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

INDIGOcorp. napísal:v to mze nezapnes motion blur odraz cesty ani antialiasing a nezapnu sa ti ani ps3.0 takze o full mozes len snivat
takze je to full. ked uz viac detaily nenastavi, nie? :wink: teda u neho full....
->slavo<-
Addict
Addict

FraGmanN napísal:takze je to full. ked uz viac detaily nenastavi, nie? :wink: teda u neho full....
konecne ma niekto pochopil . :roll:

/inac hovorte si co chcete ale kockate to nemam zaprve zadruhe nesekami to a zatretie som uplnes spokojny stym ako to vyzera nato ze mam taku sitnu gaficku .a za stvrte jak mozes porovnavat 6600vku z mojou 5200vkou si chory?
nikdy mi nejde oto aby som mal v hre plne detajli vzdy sa snazim si to nastavit tak aby mi hra nesekala. a po pripade nastvit vsetko na max co sa len da v pripade dema som dal vsetko na maximum. tak uz to pochopte
je jasne ze na 6600vke ta hra vyzera ovela lepsie. ja netvrdim ze to tak nieje . len nemam rad ked ma niekto presdcia ze my hra seka a ze to neni pravda ze to nemam na maximum a pod toto ma fakt serie takyto namysleny sraci ako Mistique a spol. Kebyze ta stretnem tak by si dostal taku bombu ze by si vsetko okolo seba videl na 10FPS. uz to nerieste dakujem . inac tebe to roby asi dobre ze? sa nadtym zamysli laskavo ocom sa tu bavime.

docela sa natebe zabavam :roll: mistique a hlavne to co si napisal, ze na 5600vke ti to seka na mojich nastavenych detajloch proste davas tie tvoje spominane bajky a nie ja. :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

kedy tuto temu :lock: ? uz ma unavuje dokazovat tomu debilovy ,ze mi hra ide bez sekania.

Cela tato tema je tu podla mna zbytocna.
v tejto teme
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52466
boli napisane minimalne poziadavky a tim to malo hasnut uz davno ..
moderatory si nerobia svoju robotu?
:wink: alebo sa mi to zda?
sundevil napísal:to sa zda iba tebe ze to ide plynulo, mam bratranca co mi bude tvrdit ze na athloneXP1600+,256ram,radeon8500-64mb, mu idu hry ako doom3,q4, ...a pod plynulo, no ked som to videl tak mi z toho sekania bolo az zle
lenze sa uvedom, ty mas napr. anti-aliasing vypnuty, ale ked si na 5600 zapne napr 2nasobny tak mu to spomali hru, lenze so zapnutym anti-aliasingom bude mat tu hru v 800x600 krajsiu, zatial co ty v 1024x768 ju budes mat kockatu/hranatu :)
athloneXP1600+,256ram,radeon8500-64mb, mu idu hry :?:
ty tuto rachotimnu porovnavas z mojim compom?
:roll:
vacsinahier uz dnes potrebujem minimalne 512mb ram. tak sa vobec necudujem ,ze mu vsetko seka .

a vobec cosi tym autor chcel povedat?
dobre viem co to znamena anti-aliasing
a zdasati ze na mojich screenoch je nieco kockate?
moj pc
athlon 2500+ 1GB DDR RAM 400 ,5200FX 128MB

UZ SEM NIC NENAPISEM nebudem podporovat tento spam.

Obrázok
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

->slavo<- :roll: Obrázok Nepoznas?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vies preco porovnavam slabsi pocitac a ten tvoj? lebo na oba sa snazia o nieco co sice dosiahnu( vysoke rozlisenie, "plne" detaily) ale vysledok je rovnaky, ze to seka na oboch rovnako a obaja majitelia budu tvrdit ze to ide nadherne
ty si myslis ze ten slaby comp nic neutiahne? to som si myslel aj ja, ale opak je pravdou, netipol by som mu ze ake hry na tom bezia, sice sa loaduju 5 minut ale idu
a na tvojom mieste by som sa naucil pouzivat edit
->slavo<-
Addict
Addict

sundevil napísal:vies preco porovnavam slabsi pocitac a ten tvoj? lebo na oba sa snazia o nieco co sice dosiahnu( vysoke rozlisenie, "plne" detaily) ale vysledok je rovnaky, ze to seka na oboch rovnako a obaja majitelia budu tvrdit ze to ide nadherne
ty si myslis ze ten slaby comp nic neutiahne? to som si myslel aj ja, ale opak je pravdou, netipol by som mu ze ake hry na tom bezia, sice sa loaduju 5 minut ale idu
a na tvojom mieste by som sa naucil pouzivat edit
jediny rozdiel ktory je medzi tym tvojimkamosom a mnou je to ze mne to neseka a neloaduje 5 minut ale par sekund edit pouzivam ale len sa snazim oto aby tato tema uz bola konecne :lock: :aasmile19: :lock: :aasmile24: :smt047

//audiotrack: nabudúce sa kroť so smajlami, na kerého boha si ich sem musel nadrbať 40?
Zamknuté