Šu-Do napísal:no ja som mal v Undergrounde 2 okolo 450000 v tom drifte dole kopcom... ale carbon som ece nehral jelikoz mi tahalo to demo rychlostou od 5 do 10kb/s uz pockam na rls fullovky
Aj ja vzdy radsej pockam na full ako tahat dema_ ked ho nestiahnes mas vecsiu radosť a nedočkavost kedy to uz víde, tak uz len cakam na 1. Novembra.
Šu-Do napísal:no ja som mal v Undergrounde 2 okolo 450000 v tom drifte dole kopcom... ale carbon som ece nehral jelikoz mi tahalo to demo rychlostou od 5 do 10kb/s uz pockam na rls fullovky
Jeden drift 450000? tak to si dobry... moj maximalny drift na tych kopcoch bol cca 250000
blazer napísal:Jeden drift 450000? tak to si dobry... moj maximalny drift na tych kopcoch bol cca 250000
ehe hej... a mal som aj screeny pokial sa mi nezmazal Windows. .... (vsetko bolo na C ) lebo ked driftujes nie po strede cesty ale po krajoch tak dostavas väcsie body a su tam aj useky kde ten vybeh je veliky takze nemozes narazit
zahrat si to zahram ale uz to je tak trochu na jedno kopytko ked si spomene aky som boll happy ked som hral NFS:U vtedy to bola hra ale zahram aj ten CARBON
Pedrosino napísal:zahrat si to zahram ale uz to je tak trochu na jedno kopytko ked si spomene aky som boll happy ked som hral NFS:U vtedy to bola hra ale zahram aj ten CARBON
no ja sa na to hrozne tesim... a HLAVNE na ten upraveny tunning
Pedrosino napísal:zahrat si to zahram ale uz to je tak trochu na jedno kopytko ked si spomene aky som boll happy ked som hral NFS:U vtedy to bola hra ale zahram aj ten CARBON
UND1 som si dal minuly weekend ako spomienkovu slavnost a dnes som si z nostalgie nahodil most wanted, predsalen treba trenovat, a dufam ze ma EA nesklame a dostanem bonus ze som hral predchadzajuci diel
sundevil napísal:UND1 som si dal minuly weekend ako spomienkovu slavnost a dnes som si z nostalgie nahodil most wanted, predsalen treba trenovat, a dufam ze ma EA nesklame a dostanem bonus ze som hral predchadzajuci diel
hehe... aj ja by som potom mohol dostat bonus... zatial som hral vsetky NFS
už im to trvá nejako dlho (vraj to dnes malo výjsť)- ale ak to bude nejaká triviálna ochrana, tak asi rld, ak niečo ťažšie, tak rld nemajú šancu - to sa presadia skutočné skupiny ako napríklad razor 1911
artabanes napísal:už im to trvá nejako dlho (vraj to dnes malo výjsť)- ale ak to bude nejaká triviálna ochrana, tak asi rld, ak niečo ťažšie, tak rld nemajú šancu - to sa presadia skutočné skupiny ako napríklad razor 1911
PC Release Dates:
Need for Speed Carbon (Collector's Edition) 10/31/06 US
Need for Speed Carbon 10/31/06 US
Need for Speed Carbon 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon (Collector's Edition) 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon 11/16/06 AU