však ja viem čo to znamená, ale neviem čo si predstavuješ pod normálnou verziou? možno o pár, nie veľa mega menšia, menej áut, menej zaujímavá - je značne divné niečo také chcieť, ak tu máš collectors edíciu
Z mojej strany sklamanie....neviem co k tomu mam povedat, snad len tolko ze drifty su odveci ( auto ide ako chce ), grafika nic moc... no neviem, imho 4/10
chlapi ale naco sa vzrusovat budme radi ze aspon budeme mat co robit pocas dlhych zimnych vecerov mne to nepojde takze sa nad tym iba povznesiem a zahram si U1 ale budem na vas mysliet
je to super
ONLINE HRA JE ZADARMO EA uz nekontroluje CDkey B)
1. Zvoľte CUSTOM Game
2. Prihlaste sa a vytvorte si EA Nations Account je zadarmo !!!
3. Zatrhnite pritom Auto Sign
4. Pred hrou je treba najst podľa nicku danych hráčov.
5. Hraj
pls pomozte mi stiahol som ot cez torent HKZonda a ked som to nainstalowal a tak wsetky weci kto mu som ot spustil a ostane mi cierna obrazowka preco pls pomozte mi dik vopred
dusanko napísal:pls pomozte mi stiahol som ot cez torent HKZonda a ked som to nainstalowal a tak wsetky weci kto mu som ot spustil a ostane mi cierna obrazowka preco pls pomozte mi dik vopred
Može to biť Grafickou Kartou, alebo zle nainštalované skus to znava nainštalovať a ak to nepojde, tak buď nemaš na to PC alebo to máš zle stiahnute (aj keď stiahnute by si to mal mať dobre).
->slavo<- napísal: je to super
ONLINE HRA JE ZADARMO EA uz nekontroluje CDkey B)
1. Zvoľte CUSTOM Game
2. Prihlaste sa a vytvorte si EA Nations Account je zadarmo !!!
3. Zatrhnite pritom Auto Sign
4. Pred hrou je treba najst podľa nicku danych hráčov.
5. Hraj
niekto by mohol zorganizovat nejaku sutaz B)
jj, to určite, rad by som sa pridal...uz taham colector´s edition od razoru...
ja mam zatial take zmiesane pocity no instalaciu doje*** neviem ako vam ale mne tam behali stale tie iste 4 obrazky no a grafika je pekna,hratelnost - to sa este uvidi....ostatne posudim po dlhsom hrani
nebstr napísal:Može to biť Grafickou Kartou, alebo zle nainštalované skus to znava nainštalovať a ak to nepojde, tak buď nemaš na to PC alebo to máš zle stiahnute (aj keď stiahnute by si to mal mať dobre).
ale demo mi islo takze s grafickou by nemal byt prblem neee tak idem to preinstalowart a ozwem sa