Diablo 2,LOD

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Kels
King
King

Diablo 2,LOD

Príspevok od používateľa Kels »

NO nikde som tu nenasiel normlanu temu o tejto vybornej gameske (povacsinov su to temy z priblblimy otazkami..)
Hrava tu este niekto 2 popripade LOD? za koho / aky lvl? Aku sadu sa vam podarilo zozbierat.. Ja som zase zacal hravat momentalne mam barbara 44lvl celu sadu Sigons (ovsem helmu ,stit mam v truhlicke,pretoze helmu mam krutejsiu ako sigons + stit ne lebo bojujem dwo hand) MOmentalne hram na nocnej more (nightmare),a musim povedat ze niektore creepi su docela tuhy.. Napr tí kentauri ci co to je v 1 akte co maju Lightning enchanted ..(to je ze ked ho bijejte tak vam automaticky pusta blesky..Ale dost krute na NM)
A akymi predmetami sa mozete pochvalit? (popripade nejake screeny) .. No ja mam zopar zlatych veci kt. mi pustil diablo v normale..(konkretne Rattlecage (Gothic Plate),Goblin Toe (Light Plated Boots), a Iceblink (Splint Mail) a teraz pred chvilom mi droplo na NM Ribcracker (Quarterstaff) ... )
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Ach ano, starucke diablo 2 + datadisk, ak sa dobre pametam tak som ho presiel 9x za barbara... vsetky obriaznosti, bez cheatov a shadowmastera, a skoncil som na 83 urovni... vynikajuca hra pri ktorej som stravil da sa povedat 2 roky zivota...
Kels
King
King

nj pri hell to muselo byt krute :twisted: Co si mal na sebe co sa tyka predmetov? .. to muselo byt vybavenie vybavení nie :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bolo to davno a uz nemam lod, ale vacsina veci bola unique akurat armor bol obycajny s obchodu, socketnuty a navyse inbueovany... k top veciam sa dostanes jedine na hell :wink:
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

paradna hra. Som to presiel za necromancera komplet. som mal tento set na sebe :arrow: http://www.diablo2.sk/index.php?Action= ... 32&Grade=1, pri nom necro vyzera ako ghoul (co ma firewall a fireball, pri Mephistovi je ich dost), ma nekonecno staminy atd... zameral som sa na vyvolavanie kostier, magov. pri nich som mal skill 41. potom ohnivy golem nejak 35. a revive tiez nejak tak. Skuste si niekedy taku hru, je to pecka ked zabijete Baala na Hell bez toho aby vas zabil a vy jeho udreli :D . A level som mal max 87. Inak, kostlivci su silny az od verzie 1,10. Ja som to hral na 1,11b.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inac naj postava je jednoznacne carodejka, ale prejst s nou az cez hell je neskutocne tazke, ale napriklad lvl 99 blizzard, bez veci rozoberie barbara 99 s top vybavou ako nic...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

niekedy davno to bolo tak ze ked si tuto hru presiel tak sio mal ten anglicky titul ze : ''SIR" :D
takze ja tam patrim tiez.
moj hero bol : Druid :arrow:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ja som sa s barbarom dostal na úroveň Hell (level 64), tam prišlo peklo :o - jedného štandardného zombíka som kosil asi 5 sekúnd (ale nie vždy bol len osamotený bez ostatných potvôr :wink: ), a keď prišiel nejaký zlatý Boss, čo bol náhodou Physical Resistant - Ámen (Čím ho má barbar rozsekať až nie poriadnou sekerou?!? :evil: ).

Rozhodol som sa, že počkám, kým sa moji kamaráti - rovesníci presekajú tiež na Hell obtiažnosť a zorganizujeme nejakú sieťovačku, ale nedočkal som sa ...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Ja som sa s barbarom dostal na úroveň Hell (level 64), tam prišlo peklo :o - jedného štandardného zombíka som kosil asi 5 sekúnd (ale nie vždy bol len osamotený bez ostatných potvôr :wink: ), a keď prišiel nejaký zlatý Boss, čo bol náhodou Physical Resistant - Ámen (Čím ho má barbar rozsekať až nie poriadnou sekerou?!? :evil: ).

Rozhodol som sa, že počkám, kým sa moji kamaráti - rovesníci presekajú tiež na Hell obtiažnosť a zorganizujeme nejakú sieťovačku, ale nedočkal som sa ...
na takych treba pouzivat strike magickeho razu, tusim posledny v prvych skilloch... iba s jednorucnou zbranou... potom padaju ako muchy
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jooooj, toto ja mooozem :D
D2 - LOD som presiel 3x. 2x za Palatina - my favourite :) (max level 83) a 1x za Barbara (max level 75). Je to proste ppcofka. Je to hrozne chytlave. Boli dni kedy som sedel pri tom aj 20 hodin (mame nehovorit! :D)
Hm, normal ste mi chute s tym narobili. Skoda len, ze som vymazal vsetky save-i, kua ... :aasmile10:
Kels
King
King

Hral niekto HC postavu,a kam ste sa snou dostali? 8) (pre noob-hc postava je hardcore postava,da sa vytvorit po prejdeni na normal ,a hc znamena ze raz vas zabiju...a..je po vas. :D ,proste jeden kill a stracate postavu vsetky veci a proste all )
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

1.09 Sorcka lvl 75 (5 levelov umelych) a na Hell si davala vsetko s prstom v zadku. 1.11 som prisiel na Hell 2hy act, level takmer 80 a je to podstatne tuhsie :-) Specializacia Chain Lightning.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

diablo 2 paradna to hra sa pamatam ako som ju drtil este na starucickom kompe pentium 100Mhz :D trosku posklbavala :cry:
inac moj oblubeny je paladin -- max 80lvl a ostatni okolo 60 vacsinou :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja som to teraz zacal znovu hravat :D ale s modom Hell unleashed (odporucam, ale SP je dost tazky kedze je to primarne MP mod), teraz hram za vrahynu(specializujem sa najme na boj s katarmi a im podobnymi zbranami), ale predtym som takmer vzdy hraval za carodejnicu (tiez som sa orientoval na blesky), lvl som nemal nikdy vacsi ako 50 ale mne to stacilo :D a hral som to iba na prvej obtiaznosti
edit: pre zaujemcov- hell unleashed http://arimyth.planetdiablo.gamespy.com/hell.htm
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

vendo napísal:diablo 2 paradna to hra sa pamatam ako som ju drtil este na starucickom kompe pentium 100Mhz :D trosku posklbavala :cry:
inac moj oblubeny je paladin -- max 80lvl a ostatni okolo 60 vacsinou :)
??to bolo nejake vykonne pentium :lol:
mne to skubalo pri poriadnej rubacke aj na PIII550..
inak som to daval ya barbara najviac..nejaky lev.60..
skusal som aj amazonku +-35lev...chuderka to bola :P
majci555
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majci555 »

najlepsia hra ktoru som poznal proste som ju hraval furt asi kazdi den aj 3 az 5 hod ale teraz ked som to uz presiel uz to nenin take dobre ale skoncil som z urovnou 67 barbar huste hral som za kazdeho ale to iba skusalň
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

teraz som ho zacal hrat. mam Barbara a som lvl 16. druhy quest v druhom akte :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jaj tak tato tema ma prekvapila...som si myslel ze vela ludi to tu nehralo kedze to tu nikto nespominal...tak ja osobne sa povazujem za fanatika...Diabla 2 som zacal hrat odkedy vysiel, teda Jun 2000...pamatam sa ako mi to doniesli na 3 CD, tak som to hned zacal instalit ale 3 cd bolo posrate, ako naschval, skoro ma slak trafil, tak som musel cakat dalsi tyzden, kym som to zohnal, pretoze este nikto to nepoznal a nevedel ky boh to je...No a potom sa to zacalo...uprimne mozem napisat, ze som to este neprestal hravat, to je proste nekonecne...prejdem s jednou postavou, vytvorim druhu, prejdem so vserkymi, vydaju Patch, ktory pomeni skoro vsetko, tak zacnem odznova...brat o mne povedal ze som blazon...Diablo 2 plus LOD su JEDINE original hry za ktore som vysolil peniaze (hoci som mal kopie), aby som dostal darcekove balenie, s 2 knihami asi 500 stranovymi, Diablo II: Lord of Destruction Official Strategy Guide a este aj knihu o originali...takze tak...a s akou postavou som presiel a aky som mal level a kolko krat to nema zmysel pisat, pretoze to si nepamatam vsetko...ale moje oblubene su Paladin a Druid, Paladinovi davam Cold damage a Nejaku tu auru a Druidovi davam Fissure a plus nejake haluzze...
Kels
King
King

no som rad ze tu je celkom dost ludi kt. este stale poznaju kvalitu postarsich titulov.. ALE zaujima ma ci tu niekto hral HARDCORE postavu..Je to velmi zaujimve,stresove hranie kedze jeden kil a je po vas ,a ked ten kill pride pri ballovi v poslednej obtiaznosti (hell) tak to potesi :) ja som osobne nepovazoval za najmudrejsie si ju vytvorit...Kedze by som sa bal ze kill = end..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:no som rad ze tu je celkom dost ludi kt. este stale poznaju kvalitu postarsich titulov.. ALE zaujima ma ci tu niekto hral HARDCORE postavu..Je to velmi zaujimve,stresove hranie kedze jeden kil a je po vas ,a ked ten kill pride pri ballovi v poslednej obtiaznosti (hell) tak to potesi :) ja som osobne nepovazoval za najmudrejsie si ju vytvorit...Kedze by som sa bal ze kill = end..
co by som nehral....hral som, dostal som sa do nightmare do 3 actu, kde sa odkialsi prifaxoval zombik s Immune to Physical, cold resistance, spectral hit a ultra fast s aurou cold (v zivote som ho okrem tohoto pripadu nevidel, krista mu) ...tym padom som bol s mojim milovanym Paladinom pekne v riti...sekal som ako blazon, castil som donho co prislo, uz som bol tak bezmocny, ze som po nom hasil Holy Bolt, ktory zvycajne nemam na vyssom leveli ako 2, pretoze to nepouzivam...no a samozrejme, co cert nechcel, ta swina ma od*ebala...brata skoro od smiechu porazilo, mne bolo viac menej do placu, skoro som to tam doma rozbil...som typ cloveka, ktoreho vedia taketo situacie vytocit, takze som si povedal, ze hardcore nikdy viac...
Napísať odpoveď