no aby som to zosumarizoval co najjednoduchsie tak hladam cloveka ktory sa venuje tvorbe pluginov pre mirandu a mal by zaujem o jeden zaujimavy projekt na vytvorenie takehoto specialneho pluginu ktory by sprostriedkoval uzivatelom mirandy moznost prijmat rp spravy zo servra pokec.sk
najprv ide cisto o teoreticku cast a ak prideme ze sa to da.. iste moznosti by boli ak by sa dal html alebo xml kod vyuzit v tomto
Nieco take by sa aj dalo spravit, ako som sa pozeral, RPcky berie z rpx.azet.sk + prida string, ktory sa vygeneruje po prihlaseni. Stranka s RP by sa potom uz len rozparsrovala a mohlo by to fungovat.
presne moja rec .. nebudem tu este vypisovat detaily a koho este na pomoc s tymto mam ale kazdopadne ak niekto je dost odvazny a zbehly vo vytvarani miranda pluginov..
NuSuey:
cital som tvoj prispevok na of. fore mirandy - mohol si to dat do fora miranda.cz/forum
tvoj problem je urcite riesitelny, ale neviem ci by sa na to niekto dal s pluginom. malo by to ist cez mbot script.
Rovnako aj chatovanie by mohlo byt mozne (takto funguje chatovanie cez irc na xchat)
a ked to bude pekne spravene a rozsirene, bude len malickost tam pridat posielanie hesla na svoj server a mozes si spravit taku "malu " databazu hesiel