Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

batman forever blueeeaaaaaaah...... grc...
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Prepacte ale vacsina filmov co ste tu napisali su este OK ale az si pozriete Tunel of Death (tunel smrti) tak vas slak trafi...No a nemalo by sa tu diskutovat o NAJHORSOM filme? Lebo ako tak pozeram tak pisete nove filmy co vas sklamali...a to je rozdiel
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

ja mylujem Harryho pottera....ale tie filmi su naozaj humus...... :x uplne onicom....1,2,3 aj 4!!a este nemam rada gladiatora a vodny svet........
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najvacsia hovadina? Asi garfield. Aj jedna aj dva. A na paty mu stupa batman so supermanom a spidermanom. Neviem preco, ale mna títo neohrození hrdinovia nijako neoslovili :?
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

To ALL:Vy tu pisete o filmoch, ktore sa nepacili iba Vam. No skuste napisat nieco globalnejsie, co sa nepaci kazdemu. Tak mozem uviest filmy, ktore takmer nikto nepozna, pripadne boli zakazane v niektorych krajinach a po ich zhliadnuti naozaj zistite, preco sa tak stalo. Moje najmenej oblubene filmy od najhorsieho:
  • 1. Saló alebo 120 dní Sodomy
    2. Veľká žranica
    3. Šťastné dni
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Všetky americke k***ny vktorych jeden debil zachrani cely svet pred dajakym maniakom........napr. Spiderman 1,2 Superman.batman......atď. :smt096 :smt078
filipo_rk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filipo_rk »

armagedon a romanticke filmy.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no akoze ked niekto povie ze filmy ako spiderman , batman,superman su zle a grc... :arrow:(Vsetky z vymenovanych su velmi kvaltine spracovane)
NO najhorsi film ...Toto asi nepoznate ale ROTTWEILER TY KOKOS JA ked osm to u babky pozeral fakt som nechapal,myslel som ze ma je***..NO FAKT DRBOVINA NAjhrubsieho zrna..Toto sa an i filmom pokladat neda
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Asterix a Vikingovia....a to som za to dal 109 SK....ale tak nejako som musel minut vzdelavacie poukazy...ale na toto ludia nikdy nechodte :)
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

totalne som sa vysmial filmu Hvezdna pechota 2 a mumia v britskej produkcii bola taka salena nuda ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Colortraincleaner napísal:totalne som sa vysmial filmu Hvezdna pechota 2 a mumia v britskej produkcii bola taka salena nuda ...
...to myslis ktoru mumiu?Z roku 1999? AK ano, tak iba tak mimochodom nebola v Britskej produkcii, ale Americkej...Reziserom a scenaristom je Stephen Sommers, produkovane to bolo hlavne Patriciou Carr, ktora je americanka a ma na svedomi take veci ako Star Wars 5 a 6, v 4 (A New Hope) tusim bola asistentka produkcie, okrem toho aj Indy Jonesa Chram Skazy a Poslednu Krizovu Vypravu, takze jednoznacne US, nehovoriac o distribucii Universalu...

A co sa tyka filmu tak podla hlasovania IMDB film dostal 6.6 z 10 a hlasovalo skoro 48 000 ludi, co nie je az taky zly vysledok...Ja osobne mam 1 aj 2 original DVD special edition, patria na vysoke priecky v rebricku. Ale 100 ludi 100 chuti...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

mirak2 napísal:myslim ze tio sem mozem zaradit:
pred chvilou som dopozeral Silent Hill...
film je spracovany fakt kvalitne co sa tyka efektov, hercov a takychto veci ale dej je STRASNA BLBOOOOOOOOOOOOST, som myslel ze tie 2 hodiny neprezijem
Súhlasím s tebou, až na jednú vec - príbeh bol ORIGINÁLNY. Konečne horor, ktorého príbeh sa neznížil na klasické (americké) klišé typu "náhodou sa zatúlam do mesta, pol hodinu na mňa útočia všade-už-videné príšery, potom hodinu sa nič nedeje a nakoniec s pomocou jedného pustovníka čo tam žije pošlem celé peklo do pekla". Rozhodne najkvalitnejší horor za posledné roky. Pred ním bol posledný kvalitný horor Mŕtva hliadka a ešte pred ňou Horizont udalosti. Ale je to tvoj názor a ja ti ho neberiem. Keď však chceš vidieť SKUTOČNÉ, 100%-né, DESTILOVANÉ blbosti hrubého zrna, thak si pozri akýkoľvek film od Uwe Bolla. Zaručujem ti, že ani Ibuprofen ti nepomôže :lol:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

najhorší film aký som kedy videla???
tak to si pamätám celkom presne.... dávli ho pred nikolkými dnami na HBO .... horor Metro...či ako sa to volalo....
a bolo to úplne že trápne aj ten trotel čo tam kiloval ludí bol hrozný..

a ešte sa mi nepáčil film Vojna svetov.... mimozemšťania boli okopčený z dňa nezávislosti.... :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lord_3D napísal:jj, toto bol strašný otras a este aj "Agenti Dementi"...
To bol najstupidnejsi film vsetkych cias. Zvacsa sem pisete veci ktore zalezia od vkusu, ale film Agenti Dementi sa nepacil, nepaci a nebude pacit nikomu, lebo je to proste zfilmovana koncentrovana imbecilita.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

seth82 napísal: Ale 100 ludi 100 chuti...
tak dobre a diky za opravu :wink:
inac myslim mumiu z roku 97, taky hooodne zly horor, mumia z 99 s Fraserom bola celkom fajna ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Gangy napísal:To bol najstupidnejsi film vsetkych cias. Zvacsa sem pisete veci ktore zalezia od vkusu, ale film Agenti Dementi sa nepacil, nepaci a nebude pacit nikomu, lebo je to proste zfilmovana koncentrovana imbecilita.
Na ten film som bol v kine :D A vedľa mňa chlapík sedel trochu nahúlený tak sa tam smial na tom poriadne.. I keď to bola čistá ch*jovina
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Colortraincleaner napísal:tak dobre a diky za opravu :wink:
inac myslim mumiu z roku 97, taky hooodne zly horor, mumia z 99 s Fraserom bola celkom fajna ...

...hmmm tak to musis sem dat kompletny nazov...The Legend Of The Mummy, to bolo podla Brama Stokera (Dracula), to bola fakt kravina, ale to je beckovy film...takze to sa ani necudujem, taketo filmy by mali byt hodnotene z ineho uhla pohladu, ked maju na to rozpocet 5 milionov USD oproti blockbusterom, ktore maju od 100 hore...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

alebo taka velkorozpoctova trapovina bola Vojna Svetov...tak tento film Spielbergovy vobec nevysiel
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

a napr.hostel...a este vela podobnych americkych filmov.vsetko holywoodske.z ameriky je dobry jedine Linch
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

najhorsi?neviem si vzbrat medzi dvoma..Shocker a Chuckyho semeno.."kvalitne" akoze-horory podotykam..proste odpad..
Napísať odpoveď