Omega driver

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
pajko
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Omega driver

Príspevok od používateľa pajko »

Mám prosbu. Potřeboval bych poradit s graf. kartou ATI Radeon 9600.
Chci si nainstalovat omega drivery , ale nevím jestli musím odinstalovat
Catalyst. Má s tím někdo zkušenosti ? A je po naistalování těchto driveru nějaký znatelný nárust výkonu? Děkuji .
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja som najprv odinstaloval catalyst a nainstaloval omega drivery .....
ked som porovnaval fps v hrach s catalyst a omega drivers tak pri omega drives som mal ftps asi o 10 viac tak si vyvod zaver :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ja by som to skor povedal takto, pokial mas grafiku, ktora je ovladacmi zamknuta proti taktovaniu, tak omegy tuto ochranu odstanuju, takze ziskas o dost viac fps
pajko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pajko »

sundevil napísal:ja by som to skor povedal takto, pokial mas grafiku, ktora je ovladacmi zamknuta proti taktovaniu, tak omegy tuto ochranu odstanuju, takze ziskas o dost viac fps
A je jedno jakou verzi omega driveru sosnu ?
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

nooo ja som pocul ze tam su take male zmeny ze to je skoro nic...hmm myslite zeby to mojej karte pomohlo alebo ne ? 9700 / 9500pro
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

najskor by som rad podotkol ze je dobre okrem odinstalovania pouzit drivercleaner.
mne osobne omegy vykon velmi nezvysili, ale niektore su stabilnejsie pri taktovani(mam taky pocit ze tie na baze verzie catalyst 6.3)
po 2 mesiacoch som sa vratil ku catalystom pretoze pre mna nemali omegy vyznam.
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

Ja mam Sapphire RADEON 9600 XT pomoze mi omega? Nevi nekdo? :?:
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

spect napísal:Ja mam Sapphire RADEON 9600 XT pomoze mi omega? Nevi nekdo? :?:
aj ja mam Saphire radeon 9600XT. A co tym myslis ci ti pomoze? v novych hrach tazko, v starych mozno, ale ked si pozries testy, tak rozdiely su hlavne v novych kartach sem tam o par FPS, zalezi aj od hry, takze ak mas catalysty origos tak je to jedno.
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Skusal som mnoho krat ... niekedy boli stablnejsie, niekedy robili problemy... rozne podla verzie a aj podla spustenej aplikacie. Pokial ale cakas ze vdaka tymto driverom rozbehas hru ktora ti na catalistoch nejde tak budes sklamany... rozdiely sa zvyknu pohybovat v malich %.
Btw: ako uz bolo spominane, takisto odporucam vzdy pri meneni driverov pouzit drivercleaner
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

moj nazor znie ze ja by som nikdy ziadne modovane ovldace nepouzival ale pekne pouzil oficialny zo stranky vyrobcu a potom vyhladal prislusnu utilitu na ladenie , tie omega su zvycajne uz prednastavene na urcite vykony a kvality , moze to mat narast vykonu ale aj prepad , dalej to je uz na tebe
Mino_D1K
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mino_D1K »

Ludia ja mam ATI Radeon 9600 a chcel by som nejak omega driver ale neviem aky bude vyhodny pre moju grafiku pls pomozte :( alebo nejaky programcek na taktnutie pls bo potrebujem zvysit vykon a pamet ale tak aby mi stacilo chladenie mam chladic a na tom ventilator prirobeny
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Ravenman napísal:moj nazor znie ze ja by som nikdy ziadne modovane ovldace nepouzival ale pekne pouzil oficialny zo stranky vyrobcu a potom vyhladal prislusnu utilitu na ladenie , tie omega su zvycajne uz prednastavene na urcite vykony a kvality , moze to mat narast vykonu ale aj prepad , dalej to je uz na tebe
a co ked oficialny ovladac na tvoju kartu kasle? s omegami som spokojny .. aspon ze mi to ide, narozdiel od catalystov
Napísať odpoveď