Vianoce, Vianoce prichadzaju
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Runes
Addict
-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
no neviem ako vy viem ze pred tyzdnom som pobehoval este v krataskoch ale ako tak kukam von cista jesen a to umna evokuje pocit ze sa blizia spominane vianoce
ako je to s vami ja zrazu uz premyslam kde zoberem peniaze na darceky cim koho potesim atd atd
A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval
Proste premna vianoce boli vzdy tym dnom kde bola pohoda len tato dobeda cely nervozny vrcal a ukludnilsa az ked sme vecer rozbalili darceky a tvarili sa stastne teda my sme aj boli
a potoim 25 som sa ladoval od rana kolacikmi a kukal klasicke rozpravky a ked sadalo siel sankovat hoci som mal 20 
no neviem ako vy viem ze pred tyzdnom som pobehoval este v krataskoch ale ako tak kukam von cista jesen a to umna evokuje pocit ze sa blizia spominane vianoce
Proste premna vianoce boli vzdy tym dnom kde bola pohoda len tato dobeda cely nervozny vrcal a ukludnilsa az ked sme vecer rozbalili darceky a tvarili sa stastne teda my sme aj boli
-
moosha
Darca
Aj pre mna bude divna prichut, budem ich travit bez jedineho brata, ktory sa navzdy odstahoval do "rolling heaven"... netesim sa vobec, Vianoce mal Marosh rad... asi najhorsie V's doterazRunes napísal:-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval![]()
-
Runes
Addict
no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9pryja napísal:Trochu vonku zaprsi a ty uz snivas o VianociachAlebo 2 mesiace prazdnin bolo malo? Mam dost. Ja by som sa este kupala a opalovala aspon tyzden, dva
-
Grim
Darca
ach, zase je to tu, z kazdeho rohu vianocna koleda, ci uz ticha noc, alebo nejaka ina fidlacka...na namesti mame na rozhlas napojene koledy a vzdy ked ide nejake decko okolo stlaci ten gombik a hra to jak sialene dve minuty, ked to prestane, dobehne dalsie decko a zas to iste. Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo! 
-
tomasito13
Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Mek
Addict
jaj, zo srdca mi hovoris...Grim-Reaperka napísal:Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo!
aj ja si este "uzivam" posledne dni volna...Runes napísal:no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9kedze ja uz daky ten patek vysokoskolak
to je jasne... predtym mali akcie "hura do skoly", teraz bude akcia vianocna, ved oni si vzdy nieco najduRunes napísal:BTW podla mna do 3 tyzdnov zacnu s tym aj hypermarkety