WWW Grafika

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
aaaa
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

WWW Grafika

Príspevok od používateľa aaaa »

už nič
bukelo
Medium Star
Medium Star

Re: WWW Grafika

Príspevok od používateľa bukelo »

Jezisi krtiste, tak ked som kukol tie stranky na ktore zhanas pozadie, no mal som nejaky napad (len take daco decentne jemne (nejaku texturu opakujucu sa, ziadny velky obrazok),ale ked som pozrel na hlavnu stranku ake tam mas pozadie, tak ti poradim asi tolko. Ked tam das hoci co ine akona hlavnej stranke bude to lepsie. Ved mas stranku o sportovom klube nie? Preco tam mas potom pozadie ktore pripomina matrix? Nejak mi to nesedi a vyzera, ako by to robil nejaky amater (zrejme ty).
Inak ani tie tlacitka niesu ktovieake, pekne obzobane hrany, to si naschval take chcel?
PS: <marquee width="576" height="24">
<div class="wpmd">
<div><font color="#00FFFF">Toto je stránka futbalového klubu TJ SOKOL ZUBROHLAVA.Ktorú Vytvoril Lukáš Jaroš ([email protected])</font></div>
</div></marquee>
To je fakt sila, aspon cez JS si to mohol.
A este vela vela dalsich hluposti...tabulkovy layout, bordel v kode, blbe farby, otrasna grafika..
No asi som ti neporadil, ale nedalo mi to skomentovat stranku, tak sa nehnevaj, aspon vies co by si mohol pomenit.
PS: Ak si to robil ako job, zaujimalo by ma kolko ti za to dali, resp.kolko si pytal. Orientacne...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

akoze nic v zlom, ale stranka o fudbalovom klube a pozadie MATRIX ? :?
trocha blbost, potom tie dalsie strany, prepojene na hlavnu, ked nieco robys , sprav si vzhlad vebu ako to bude vyzerat, a az potom doplnaj text a pod.
Tak to bude vyzerat stale tak isto, a nie ako to mas ty.
tak isto potom to nebude v style klik na dalsiu stranu a spat, ale budes mat aj tam potom odkazy na dalsie strany a pod. cize to bude prehladnejsie :wink:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Este som sa pobavil na tej stranke "Muži.html" Nielen ze je pisana z velkym prvym co sa nezvykne robit, (lebo kazdy vieme preco, ked pises kod rucne, lahkosa stane ze raz das velke a raaz male), ale aj to ze je tam "ž". To je fakt sila...to som uz davno nevidel
Peter9510
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Peter9510 »

bukelo napísal: Nejak mi to nesedi a vyzera, ako by to robil nejaky amater (zrejme ty).
Neurazaj... :smt071
bukelo
Medium Star
Medium Star

Peter9510 napísal:Neurazaj... :smt071
Sorry beriem spat, nerobil to amater, robil si to ty.
Toto uz nieje urazka vsak nie?
command
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa command »

Suhlasim s predchadzajucimi pripevkami treba sa najprv dokladne zasvetit minimalne do jazyk HTML popripade CSS ak vies co to je pripada mi to ako moja prva stranka ked som zacinal a poznal cca tak 20 tagov :wink: .Ale pokracuj dalej casom sa to zlepsi :)
curtian
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Grafika

Príspevok od používateľa curtian »

Ako to myslis grafiku nejake pohyblive efekty alebo tvare alebo sfunkcnit profili alebo nejake ine pismi alebo co vlastne.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Akoze jednoznacne vypni ten zvuk co mas na uvodnej sajte! Ked ti tam pride niekto kto prave pocuva winamp tak tu stranku hned vypne ako ja :), proste audio na stranku nikdy nedavaj.
Napísať odpoveď