Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?
neviem ci mate s tymto skusenost mam taky problem ze sa mi strasne paci jedna holka ktoru mam zhodou oklonosti v icq liste
ma tam jednu fotku a ja som od nej chcel nieco viac nejku tu fotku a ona mi to nechce poslat a ani mi nic nechce povedat o sebe a pod je ku mne taka zvlastna.co s tym robit.odpovede ako ked nechce nehaj ju tak poznam.viem ze nechce ale nieco sa za tym skryva.dakujem za kazdu odpoved
ma tam jednu fotku a ja som od nej chcel nieco viac nejku tu fotku a ona mi to nechce poslat a ani mi nic nechce povedat o sebe a pod je ku mne taka zvlastna.co s tym robit.odpovede ako ked nechce nehaj ju tak poznam.viem ze nechce ale nieco sa za tym skryva.dakujem za kazdu odpoved
Odporucam nevipituj sa take veci cez ICQ a len jej napis ci by stebou nechcela ist von.
Alebo ze potrebujes neco kupit a nevies sa rozhodnut co nech ti poradi alebo nieco si vymisli a ta fotka ze co ti nechce poslat mozno preto lebo sa boji ze bi si ju rozsiroval po internete.Ozaj a uz ste sa live ropravali alebo poznas ju?
Alebo ze potrebujes neco kupit a nevies sa rozhodnut co nech ti poradi alebo nieco si vymisli a ta fotka ze co ti nechce poslat mozno preto lebo sa boji ze bi si ju rozsiroval po internete.Ozaj a uz ste sa live ropravali alebo poznas ju?
-
Andi_Cibula
Addict
Chce to trpezlivosť, treba ju dobre poznať a musíš si získať jej dôveru.
Tiež som kedysi riešili podobnú vec, spoznal som sa s jednou slečnou cez ICQ, dlho som od nej vymáhal fotku, nechcela dať, ale potom som si časom získal dôveru a raz som len tak zo srandy povedal "Hm, ja ale neviem ako vyzeráš"... a poslala mi photo.

Závisí to od toho aká je.
Tiež som kedysi riešili podobnú vec, spoznal som sa s jednou slečnou cez ICQ, dlho som od nej vymáhal fotku, nechcela dať, ale potom som si časom získal dôveru a raz som len tak zo srandy povedal "Hm, ja ale neviem ako vyzeráš"... a poslala mi photo.
Závisí to od toho aká je.
-
Runes
Addict
lol nahanas prispevky alebo coExplo!D napísal:vsak si porad sam, taketo temy by sa ani nemali zakladat, nevies si poradit a preto sa pytas nasmas mozogg? vymisli nieco. AMEN
RIXO aku ti tu povedaly chce to cas ja som mal tiez par kamosiek a obcas som na foto cakal aj pol roka
edit// znova som cital tvoj prispevok a ak som dobre pochopil poznate sa osobne hej
Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis?Explo!D napísal:vsak si porad sam, taketo temy by sa ani nemali zakladat, nevies si poradit a preto sa pytas nasmas mozogg? vymisli nieco. AMEN
-
erytrocyt
VIP
Explo!D ti to napísal trochu tvrdšie, ale má pravdu. Je to príliš veľká banalita na to aby si ju nedokázal zvládnuť sám. Vytiahnuť od kamarátky fotku. Veď si ju pekne opýtaj. Ak si magor, ktorý nevie ako na to, bohužiaľ, mal by si sa nad tým zamyslieť.Explo!D napísal:vsak si porad sam, taketo temy by sa ani nemali zakladat, nevies si poradit a preto sa pytas nasmas mozogg? vymisli nieco. AMEN
Nechcem ťa uraziť, ale toto je vážne malichernosť...
Ahoj.
No offence...
-
Explo!D
Darca
ty si to proste nepochopil, nenahanam ziadne prispevky. Nieje to hlupe pytas sa nas, jako ma vytiahnut fotku od dievcata? myslim si ze ako povedal eritrocit, je to prilis velka banalita...Runes napísal:lol nahanas prispevky alebo cosi si mohol usterit tento prispevok
RIXO aku ti tu povedaly chce to cas ja som mal tiez par kamosiek a obcas som na foto cakal aj pol rokakolko ju poznas ??? lebo moznosa boji ze ked uvidis foto tak sa nebudes bavit co je dost mozne vela ludi takych je ze bla bla bla a ked vidia babu ze ma par kilo naviac tak zrazu prestanu pisat a ani ich nezajima ze je to super tvor a moznost 2 je ze nechape naco ti je jej fotka ja mam kamosku osobne sa pozname a ked som cel fotku moc som nepochodil mam iba tu co ma na azete ja som ju cel do mobilu dat si ju do kontaktov ked som jej povedal ona ze sak to ti staci aj ta z azetu a3 moznost je ze na fotkach vyzera zle aj to poznam ukazem ti fotku sesternice sa jej zlaknes skoro na kazdej vyzera zle ale ked ju uvidis nazivo tak budes chodit
lebo je fakt ze pekna 19 rocna blondinka s postavickou jak prutik a tvaricka jak modelka len tie foto
furt tam taku tvar hodi jak nafetena
edit// znova som cital tvoj prispevok a ak som dobre pochopil poznate sa osobne hejnapis kolko a odkial ju poznas a ci nema chalana a jak casto sa stretavate
odpor14 napisala:Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis?
detto, ... povedzme, zemas na icq chalana, chces od neho vymamit fotku, co asi urobis?
lock
LOKNI SI TVOJU HLAVUExplo!D napísal:ty si to proste nepochopil, nenahanam ziadne prispevky. Nieje to hlupe pytas sa nas, jako ma vytiahnut fotku od dievcata? myslim si ze ako povedal eritrocit, je to prilis velka banalita...
odpor14 napisala:Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis?
detto, ... povedzme, zemas na icq chalana, chces od neho vymamit fotku, co asi urobis?![]()
lock
-
mastermind
VIP
Opravte si chybu v nazve temy
z koho z coho? z kamosky!! a nechce ti dat fotku najskor preto, ze ti nedoveruje. Alebo sa boji, ze ked ti odhali ako vyzera, prestanes s nou komunikovat. Skus tomu dat cas a neznasilnuj ju ked nechce. Mimochodom, pokial chces od nej foto intimneho charakteru, sa jej ani necudujem. Ved preco by ti ho vlastne davala? Dievcata sa obvykle hanbia taketo veci urobit a velakrat su nieco take schopne urobit az vo fakt zrelom a vaznom vztahu.
-
rixo
Light Professional
hmmm,vyskusam dakujem ze ste si dali tu namahu a odpovedali mi.pravdupovediac cakal som nazory ako eritocit,chcel som len vediet vas nazor a postoj k tomu,ale aj tak si myslim ze to najlepsie ukoncil zase mastermindmastermind napísal:1. exploid nenaparuj sa tu velmi s lockovanim tem. na to su tu moderatori.
2. drzte sa predmetu "temy" inak zacnu lietat basy.
tato tema sa mi nepaci ale na to tu forum erotika je.
for baciiik:podla mna sa boji ze dam jej fotku na net ale ja som jej uz povedal ze nech sa neboji ze urcite nedam ale asi to chce fakt len cas
pocuj kamos hentak ich od nej urcite nedostanes... mozno ti pomoze nejaka stavka kde ty budes chciet nejaku jej fotku... pozri napr. moja baba mi tiez nechce dat jej foto iba za to ze si mysli ze na kazdej neni pekna... som s nou 3 mesiace a mne je jedno ako na fotke vyzera, mne sa paci vo vsetkych smeroch ale taka je vacsina bab... proste si asi mysli ze neni na nich dost pekna pre teba... a ta horsia moznost je ze ti ju vazne nechce poslat 
-
maskacove rozky
Amateur
Re: Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?
mozno ma len dost chalanov co ju otravuje a IQC nemeni len preto lebo ma vela kamosov kontakt listerixo napísal:viem ze nechce ale nieco sa za tym skryva.dakujem za kazdu odpoved
Pokial chces to foto musis nejak ohurit tu jej kamosku . A inak vysvetli mi naco ti bude foto ? Ked ti nechce o sebe ani nic povedat . Skor by si mal uvazovat nad tym ako sa s nou porozpravat , spoznat sa , spriatelit sa s nou . Ziadna fotka ti nevynahradi jej pritomnost (teda pokial sa ti naozaj pacia a mas ju rad )