GOTHIC 3!
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
daco podobne bolo aj s oblivionom. Kamos co robi outsourcing pre bethesdu [samozrejme ze nie priamot0m4s3 napísal:smiesne je to, ze sami o tych chybach vedeli a poslali na trh uplne "nedodelek"
-
Andi_Cibula
Addict
Ako verný fanda Gothic series v týchto dňoch nerobím nič iné, než sa pohybujem v kúzelnom svete Gothic 3. (Preto som pár sní nebol na fóre)
Mňa osobne hra nesklamala, splnila všetko to na čo som sa tešil, grafika je úžasná, prakticky taká, aká na propagačných materiáloch, hudba naprosto strhujúca, zvuky ako v každom dieli (čiže nič moc, to by už bolo ale ne-got(h)ické
)
Hrateľnosť sa trošku zmenila, ale kvalitou sa pri najmenšom rovná predchádzajúcim dielom, no nemám čo dodať, questy nápadité a celkom zábavné. Prostredie je, ako by som to nazval, romantické, nemám čo dodať, radosť pozerať sa na tento žijúci svet, niekedy sa len tak bezcielne prechádzam prírodou, sledujem okolo žijúci svet, tráva sa hýbe, stromy sa hýbu, oblaky plávajú po oblohe, zrazu prebeží stádo srniek, tak sa chytro skryjem za balvan a sledujem, ako žijú svoj bezstarostný život...
Od dôb Far Cry najkrajšia príroda akú som kedy videl......
Obydlia ľudskej/orkskej civilácie precízne vybudované-vymodelované, nič sa tu neopakuje, každé mestečko je unikátne, obyvatelia (tých slobodných) žijú svoj život.....
Dynamická zmena dennej doby je úchvátná, tiene sú dynamické, počas dňa sa posúvajú, taktiež sa mení osvetenie, je rozdiel sa prechádzať krajinou na úsvite, na poludnie a za súmraku.....
Cez noc to je zas iná kapitola, vezmem fakľu do ruky, pozrem do chladnej noci a zamrazí ma aj na mojom skutočnom chrbáte.....Brrrr
Vývoj postavy a dej ešte nemôžem posúdiť, zatiaľ sa v hre len rozhliadam, pohybujem sa po Myrtane asi len 5 dní, ... takže uvidíme, ale nepredpokladám, že ma niečo sklame.
No a bugy ......
Bez bugov by to už nebolo ono. Mne osobne vždycky pridávali Gothic sérii akýsi osobitný vtipný nádych, bez bugov by to už nebola zábava, tie technické bugy a v questoch sa časom odchytá, ale zvyšok musí zostať.
No Gothic verný fanda vie o čom hovorím.
Kôli tej nádhernej grafike, strhujúcej hudbe, excelentnej hratelnosti a pohlcujúcej atmosfére sa cez tie chyby prenesieme, ako som už povedal, dávajú do hry akýsi humor.
t0m4s3 - Hamba ti, vidno že nie si Gothic fanda.
Ja som Gothic 1 prešiel 9-krát, Dvojku 7-krát a Trojku, tu by som to rád vytiahol tak na 8-krát.
Kto ešte so mnou zdiela tento názor v kladnom slova zmysle, tak mu zvýšim karmu za každý post v tomto topicu.
Mňa osobne hra nesklamala, splnila všetko to na čo som sa tešil, grafika je úžasná, prakticky taká, aká na propagačných materiáloch, hudba naprosto strhujúca, zvuky ako v každom dieli (čiže nič moc, to by už bolo ale ne-got(h)ické
Hrateľnosť sa trošku zmenila, ale kvalitou sa pri najmenšom rovná predchádzajúcim dielom, no nemám čo dodať, questy nápadité a celkom zábavné. Prostredie je, ako by som to nazval, romantické, nemám čo dodať, radosť pozerať sa na tento žijúci svet, niekedy sa len tak bezcielne prechádzam prírodou, sledujem okolo žijúci svet, tráva sa hýbe, stromy sa hýbu, oblaky plávajú po oblohe, zrazu prebeží stádo srniek, tak sa chytro skryjem za balvan a sledujem, ako žijú svoj bezstarostný život...
Od dôb Far Cry najkrajšia príroda akú som kedy videl......
Obydlia ľudskej/orkskej civilácie precízne vybudované-vymodelované, nič sa tu neopakuje, každé mestečko je unikátne, obyvatelia (tých slobodných) žijú svoj život.....
Dynamická zmena dennej doby je úchvátná, tiene sú dynamické, počas dňa sa posúvajú, taktiež sa mení osvetenie, je rozdiel sa prechádzať krajinou na úsvite, na poludnie a za súmraku.....
Cez noc to je zas iná kapitola, vezmem fakľu do ruky, pozrem do chladnej noci a zamrazí ma aj na mojom skutočnom chrbáte.....Brrrr
Vývoj postavy a dej ešte nemôžem posúdiť, zatiaľ sa v hre len rozhliadam, pohybujem sa po Myrtane asi len 5 dní, ... takže uvidíme, ale nepredpokladám, že ma niečo sklame.
No a bugy ......
Bez bugov by to už nebolo ono. Mne osobne vždycky pridávali Gothic sérii akýsi osobitný vtipný nádych, bez bugov by to už nebola zábava, tie technické bugy a v questoch sa časom odchytá, ale zvyšok musí zostať.
No Gothic verný fanda vie o čom hovorím.
Kôli tej nádhernej grafike, strhujúcej hudbe, excelentnej hratelnosti a pohlcujúcej atmosfére sa cez tie chyby prenesieme, ako som už povedal, dávajú do hry akýsi humor.
t0m4s3 - Hamba ti, vidno že nie si Gothic fanda.
Kto ešte so mnou zdiela tento názor v kladnom slova zmysle, tak mu zvýšim karmu za každý post v tomto topicu.
-
darksoldier
Light Expert
-
kukiak
Addict
Ja stale nemozem pochopit, ako vam to moze na namakanych PC sekat...ja mam len 1 GB ram, gf inno3d 6600 256 MB trochu OC, sempron 2800+ a na medium detailoch a rozliseni 1024*768 mam tak 30-40 fps...vazne neviem, preco to niektorym ludom s PC za tazke prachy seka..Idem skusit este vacsie detaily, som zvedavy ako dopadnem..
-
darksoldier
Light Expert
-
darksoldier
Light Expert
presne to vravim ja ...
a potom ma za to doje*** ze mam slabu grafiku a objavuju sa chyby
:D:D som sa sulal asi pol dna ...
fakt si radsej zahram gothic 1 ako 3 ... to sa neda... som dal este sancu s novym patchom ale furt to neni ono ...
oblivion nemal aspon take chyby hoci hlavny pribeh bol trosku od veci
a potom ma za to doje*** ze mam slabu grafiku a objavuju sa chyby
fakt si radsej zahram gothic 1 ako 3 ... to sa neda... som dal este sancu s novym patchom ale furt to neni ono ...
oblivion nemal aspon take chyby hoci hlavny pribeh bol trosku od veci
-
Juraj Meliško
Amateur
Neviem ako vy,ale môj kamoš si kúpil originál niekde v zahraničí a mal na DVD i patch
Ja som tam žiadne bugy nenašiel(keď som hral s patchnutou verziou).Hral som aj 1 a 2 a jediná výhrada čo k Gothicu 3 mám je-dlho som si zvykal na ovládanie (v 1 a 2 som vypol myš
)
a to,že niektoré zvieratá sú úplne pri*ebané (divá sviňa si asi dala steroidy,keď má takú výdrž aj minútu udierať v kuse
)
Hral som aj Oblivion a ten my pri menšom rozlíšení ako Gothic 3 a na rovnakých detailoch ide o 2 fps pomalšie.
U mňa má Gothic 3 8.5 bodov z 10.
Toť môj názor
a keby sa my aj G3 nepáčilo-dohral by som to,lebo sa snažím dokončiť všetko čo som začal

BTW-vie niekto kde môžem zohnať katany ?
a to,že niektoré zvieratá sú úplne pri*ebané (divá sviňa si asi dala steroidy,keď má takú výdrž aj minútu udierať v kuse
Hral som aj Oblivion a ten my pri menšom rozlíšení ako Gothic 3 a na rovnakých detailoch ide o 2 fps pomalšie.
Toť môj názor
a keby sa my aj G3 nepáčilo-dohral by som to,lebo sa snažím dokončiť všetko čo som začal
-
darksoldier
Light Expert
to s tou s vinou je bugJuraj Meliško napísal:Neviem ako vy,ale môj kamoš si kúpil originál niekde v zahraničí a mal na DVD i patchJa som tam žiadne bugy nenašiel(keď som hral s patchnutou verziou).Hral som aj 1 a 2 a jediná výhrada čo k Gothicu 3 mám je-dlho som si zvykal na ovládanie (v 1 a 2 som vypol myš
)
a to,že niektoré zvieratá sú úplne pri*ebané (divá sviňa si asi dala steroidy,keď má takú výdrž aj minútu udierať v kuse)
Toť môj názor
a keby sa my aj G3 nepáčilo-dohral by som to,lebo sa snažím dokončiť všetko čo som začal![]()
-
Juraj Meliško
Amateur