Dredy
-
Colortraincleaner
Medium Star
dready mam uz asi pol roka a vacsina vasich prispevkov je dielom predsudkov, alebo nevedomosti...
taktiez sa mi nepaci, ze dready sa dostavaju do mody, aj ked do to nikdy nebolo ich ulohou... dnes je plno hip-hoperov, skaterov, technakov (!), ktory sa nimi vystatuju a ani netusia, co znamenaju....
to Colortraincleaner: Je na kazdom dreadakovi, ci a ako sa bude starat o dreads... moze sa zdat ze dready nepotrebuju ziadnu starostlivost, ale preve naopak, kvalitne dready sa daju dosiahnut jedine trpezlivostou

taktiez sa mi nepaci, ze dready sa dostavaju do mody, aj ked do to nikdy nebolo ich ulohou... dnes je plno hip-hoperov, skaterov, technakov (!), ktory sa nimi vystatuju a ani netusia, co znamenaju....
to Colortraincleaner: Je na kazdom dreadakovi, ci a ako sa bude starat o dreads... moze sa zdat ze dready nepotrebuju ziadnu starostlivost, ale preve naopak, kvalitne dready sa daju dosiahnut jedine trpezlivostou
1. co to kazdy meliete o blchach&spol... ked sa dready normalne umyvaju, nie je mozne, aby tam nieco take bolo...ked je hygiena dodrzana, vlasy su ciste.. to plati, ci su na hlave dready, alebo akykolvek uces...
2. nazory typu "vyzeral by som ako fetak"- za konzervativnost a obmedzenost spolocnosti moze spolocnost sama... keby fetaci mali velmi radi chlieb, vsetci by ste ho prestali jest, lebo nechcete byt ako fetaci?
podla mna je na tom horsie clovek ten, co ako fetak nevyzera, no je nim, ako niekto kto "tak vyzera" ale fetak nie je
2. nazory typu "vyzeral by som ako fetak"- za konzervativnost a obmedzenost spolocnosti moze spolocnost sama... keby fetaci mali velmi radi chlieb, vsetci by ste ho prestali jest, lebo nechcete byt ako fetaci?
podla mna je na tom horsie clovek ten, co ako fetak nevyzera, no je nim, ako niekto kto "tak vyzera" ale fetak nie je
-
Colortraincleaner
Medium Star
tak z polovice je to pravda lebo sa tieto kultury v akomsi bode stretavaju ale poznam aj ludi co taky niesu. Kamos z bytovky je normaly clovek co ide z prace domov, cas od casu na pivo a drogy su mu cudzie ... a ma dredy do pol chrbta ...pHysIQ napísal:Neuznavam pestovanie zvierat na vlastnej hlave. Dredy by som si nikdy nedal. A to aj ptreto lebo vacsina ludi co ma dredy ide na drogach. (Vsetkych ktorych poznam su taki.)
chcem si dat urobit... ale musim este pockat nejaky ten rok kym vlaske dorastu.. na nalepenie umelych cash nemam
a to ze tam ziju zvieratka.. hmm je to fajny bullshit.. lenze dredy treba aj umyvat.. a co hovoril tu dakto ze odstrihol dread a ze bol bordel v nom.. ano bol.. stava sa ak clovek nepouziva sampon urceny na dready ale kadejaky grc tak sa to potom v tych vlasoch usadi.. take biele mazglave.. jak geno
takze.. pouzivat sampon vhodny na dready