Auta neplnoletych :)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

18 som mal este pred prazdninami, moj plan bol taky, ze cez prazdniny si zarobim prachy na vodicak... Ale nestalo sa tak, tak snad teraz to vyjde a vodicak si spravim. Inak asi tri tyzdne do zadu matka kupila "nove" (pouzivane) Hondu Accord 2.0 a nechce mi to VOBEC dat ani len vytiahnut na ulicu :( Takze si musim spravit vodicak, ale ked ho uz spravim, co pozeram inzeraty, za 15k sa da zohnat fajnove auto niekedy > preto taka cena, lebo ludia nechcu platit vysoke zakonne poistky, ibaze, staci auto napisat na nejakeho dochodcu a poistka je za polovicu :)
T.o.m
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T.o.m »

Pezzo napísal:ja si chcem kupit dajaku staru zhnitu skodovecku na pole, ale oco bude asi protestovat :x
(mam 14 :P )
a este otazka, zohnam za nejake 2 litre skodovecku alebo zigulik?

a ktore je lepsie z hladiska tahu a spotreby?
z hľadiska spotreby škodovka, z hľadiska ťahu podľa mňa žigulík ale musi byť v dobrom stave a pochybujem že ho zoženieš za 2 litre.....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Carver11 napísal: potom to raz nabural, takze so super Skodule sa stal super vrak...ale ze vraj motor je stale pouzitelny.
Pocuj a ake mal ten motor upravy/resp. je este k dispozicii??
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja osobne mam strach jazdit na cierno. Bojim sa toho ze ma stopnu a dostanem odklad na 2 alebo 5 rokov. Radsej si pockam do utorka vtedy mam skusky na autoskole a tak este 2 tyzdne za vodicakom a budem uplne legalne behat na aute kade-tade.
pallop
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pallop »

a aute viem jazdit a nemam 18 8) . ale vacsinou beham na crosske po cestach. sak ked vidim fizlov... odbocim do hory.... a nemaju sancu :P.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

Rhyno napísal:z hľadiska spotreby škodovka, z hľadiska ťahu podľa mňa žigulík ale musi byť v dobrom stave a pochybujem že ho zoženieš za 2 litre.....
tiez si myslim ze zigulik je lepsi na tah ,,, alee za 2 litre nemas sancu...ja som mal tet na predaj za 3000 skodovku celkom fajn stav 5stupnova prevodovka ale tak vyzorovo strasne o nicom...ale platne papiere atd...takze niekedy sa da zohnat,ale ked chces zigulik ktory by aj mal dobry tah a j vyzeral aspon trosku tak 5 000 si priprav :wink:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

mauec napísal:tiez si myslim ze zigulik je lepsi na tah ,,, alee za 2 litre nemas sancu...ja som mal tet na predaj za 3000 skodovku celkom fajn stav 5stupnova prevodovka ale tak vyzorovo strasne o nicom...ale platne papiere atd...takze niekedy sa da zohnat,ale ked chces zigulik ktory by aj mal dobry tah a j vyzeral aspon trosku tak 5 000 si priprav :wink:

a nevies kolko papa taka skodovecka a zigula?
Samuell
Light Expert
Light Expert

Re: ALE LOOOLL

Príspevok od používateľa Samuell »

midnight_man napísal:koho to tu co? ja mam hold 16,,,soferovanie? no problema,,,HH uz od 15,,,najprv take mierne skoky pri rozbiehani ale ted je to ok,,,,rodinne auticka,,,HH...lol..leb keby ti zeleny vsade nestali,,ALE mam pre vas dobru spravu,,,ked vas nahodou chytia,,, tak vam max mozu dat pokutu 500sk..a nic viac!!!! vam nemozu,,keby ccheli prestupuju pravomoc!!!!! pozor na to ked vas 1.krat chita bez vodicaka aj ked mate 15 to je jedno max vam mozu dat 500 sk pokuty,,a nic viac,,,,len ked vas chitia 2.krat,,mate hold problem!! takze chalani kazdy 500sk do vrecka a ideme :-D
Tak toto nie je celkom pravda. Ak ta chytia, tak ti daju pokutu MINIMALNE 500 Sk, dalej ti kludne mozu dat odklad vodicskeho preukazu o 2 roky, Coz je uz ten horsi pripad.
migueeel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa migueeel »

mishenko napísal:Skodovky si mladi kupuju, bo je to dobra drift kara :) Ak chcete testovat deturence, tak na uzatvorenej ceste, abo na letisku ako je na mojom nasledovnom videu, kde sa znamy vozikuje na takom polnom letisku. Pri tych naklonoch som myslel, ze to da do pola alebo sa to prevrati same na strechu :D

Kód: Vybrať všetko

http://data1.edisk.cz/stahni/70729/skoda_power.wmv_7.57MB.html

no tako ako to video dost o nicom...som cakal nieco ovela lepsie a nie ako niekto ide na 105... to si mohol aj moju babku natocit by sla rovnako....ziaden naklon, drift, nic :? :? :!:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

migueeel napísal:no tako ako to video dost o nicom...som cakal nieco ovela lepsie a nie ako niekto ide na 105... to si mohol aj moju babku natocit by sla rovnako....ziaden naklon, drift, nic :? :? :!:
to je parodia na znacku skoda a ich obstarozne vozidla, ak si si nevsimol :) mne su skodovky ukradnute, ale aspon som sa bavil ako tomu dupal, ja som si zlahka zakceleroval a bol som za nim :D
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:a nevies kolko papa taka skodovecka a zigula?
podla toho ako je na tom motoricky...skodovka by mala zrat v dobrom motorickom stave cca 7 na stovku a ziga neviem neamm skusenosti ale ovela viac nie....pozri skodovku by som bral pre to,lebo suciastky na nu zohnas este aj vedla domu :) ale zigu by som bral kvoli vykonu...takze je na tebe co ti viac vyhovuje ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mauec napísal:podla toho ako je na tom motoricky...skodovka by mala zrat v dobrom motorickom stave cca 7 na stovku a ziga neviem neamm skusenosti ale ovela viac nie....pozri skodovku by som bral pre to,lebo suciastky na nu zohnas este aj vedla domu :) ale zigu by som bral kvoli vykonu...takze je na tebe co ti viac vyhovuje ;)
ze ziga nie??? pche :D tak tomu ber ze ziga ti pod 10 zrat NIKDY nebude... okolo 15 je taky priemer.... ale zas jazdne vlasnosti su cool :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

akoze nemate nekedy lepi ze ked idete po ceste napr. do neakeho lesika alebo tak neak ze vam nechytia policajty ? ja sa o to bojim jak ko*ot.. inac odkial mate tie auta ? tak by ma to zaujimalo
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:akoze nemate nekedy lepi ze ked idete po ceste napr. do neakeho lesika alebo tak neak ze vam nechytia policajty ? ja sa o to bojim jak kok****.. inac odkial mate tie auta ? tak by ma to zaujimalo
jak odkial? :) sak nieto sa furt najde co ma neico stare nie?
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Viem šoferovať hadam to stači... :wink:
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

to raz cez tieto prazdniny sme sli s kamosom na aute a normalne dak 1.30 v noci nas xytili a taq sme zastali on ma vodicak len na motorku a taq im ho ukazal a to sme stali pod taqou lampu ze nic vidiet nebolo taq normalne este kukli poistku a potom mu dali fukat a prezleli auto a tam bola aj baseballova palica a nic si hadam mysleli ze sme cigani ked sme boli na lade :D
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

hh no ja mam vsetky co mame doma...ked nasi nesu doma,,ale na octavke beham..taha to fajne :) nemam vodicak staci aj to...naucil som sa s tym behat je to aj dost velke...len ti zeleny ma seru..vzdy preletiem peso celu dedinu ci dakde nestoja..a potom..ale skor sa bojim ze sa nasi vratia domov :D to by bol horsi pripad :P
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

nejazdil som este iba tak na trenazery :D no tak ako mohol som ale problemi moc nechcem a kedze byvam v ba sami zeleny hmm pockam si mesiac a potom bude legal :))
kapitanzm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kapitanzm »

Vediet jazdit este neznamena, ze vie niekto zaradit rychlost a pohnut sa.
A zigulik zerie okolo 10, to neviem, kde si nameral tych 15.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

kapitanzm napísal:Vediet jazdit este neznamena, ze vie niekto zaradit rychlost a pohnut sa.
potom vidime v spravacha 4 16 rocnych chalanov ako to s favoritkou naprali do steny :(
Napísať odpoveď