priznaky tehotenstva

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
janulienka
Novice
Novice

priznaky tehotenstva

Príspevok od používateľa janulienka »

Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

pripada mi to ako na zpovednice.cz... kedy si mala kramy naposledy?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

www.edusan.sk ;) good luck...
janulienka
Novice
Novice

25 dni dozadu....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

janulienka napísal:25 dni dozadu....
cize si akurat pred menstruaciou, keby nepride, potom budes mat dovod sem pisat. Zatial sa nemas coho obavat. Mozno su to len zastavene vetry :wink: :D
janulienka
Novice
Novice

:D lol..dikes
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to co tu bude odcitované pravdepodobne vieš:
Balenie Jeanine obsahuje 21 obalených tabliet. Každá je označená názvom dňa v týždni, kedy sa má užiť. Užite obalenú tabletu každý deň približne v rovnaký čas a zapite ju potrebným množstvom vody. Pokračujte v smere šípiek tak dlho, kým sa balenie nevyužíva. Počas nasledujúcich 7 dní žiadne obalené tablety užívať nebudete. V priebehu týchto siedmich dní by sa mali dostaviť menštruácia (krvácanie z vysadenia). Začne zvyčajne za 2-3 dni po užití poslednej obalenej tablety Jeanine. Obalené tablety z ďalšieho balenia začnete užívať 8. deň bez ohľadu na to, či krvácanie ešte pokračuje. To znamená, že nové balenie budete vždy načínať v rovnaký deň v týždni a takisto krvácanie z vysadenia sa dostaví zhruba v rovnakých dňoch každý mesiac.
vliali ti tu trocha optimizmu, a ja ti ho z plachiet brat nechcem, ale tvoje obavy mozu byt opodstatnené. ale dôvodov meskania moze byt niekolko.... v kazdom prípade vela stastia. :wink:
vsetko o tejto hormonalnej antikoncepcii najdes tu: http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=479
janulienka
Novice
Novice

Ale ja mam este stale dve tabletky, ktore musim dobrat(a zatial som ziadnu nevynechala). Ale uz 5 dni mam obcas krce, ako keby som mala menstruaciu a boli ma niekedy zaludok. A mam obavy, ze ci niesom tehotna. Berem Jeanine len druhy mesiac a preto som sa chcela spytat, ze ci je to normalne. A chcem tiez vediet, ake su priznaky, ked je niekto tehotny. Ak by mal niekto s tym skusenosti, tak by som bola vdacna, keby mi niekto pomohol. Dakujem zatial kazdemu kto mi odpisal :)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

ak si brala tu antikoncepciu podla navodu,tak by asi malo byt vsetko OK.inak zazaluj vyrobcu :wink: a vysud nejake peniaze,mat dieta je v dnesnej dobe dost nakladne :P
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

taurus666 napísal:...mat dieta je v dnesnej dobe dost nakladne :P
:? ale aj pekne
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

tam pisu ze nezarucuju 100 percentnu uspesnot tych tabletiek :? cize tazko zalovat...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Emerger napísal:tam pisu ze nezarucuju 100 percentnu uspesnot tych tabletiek :? cize tazko zalovat...
to aj na prezervativoch pisu
last_knight
Light Professional
Light Professional

Re: priznaky tehotenstva

Príspevok od používateľa last_knight »

janulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
preco sa na to pytas nas?? skus niekoho povolaneho do tejto otazky, co takto doktor
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Drzim palce aby prisla ta menstruacia ;)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

pozri sa ja som niekde počul že jak nechceš mať decko tak si treba riadne napiť červeného vína alebo ponoriť sa do teplej vody no neviem či to zabere aspoň som to tak niekde čítal kamoš to skúšal s frajerkou ale neviem či bola v tom takže tak
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

no ak si mala nechraneny sex do 24hod treba zobrat pilulku, presny nazov neviem, no to uz len okrajovo.

Ze ti meska menzes, to este neznamena tehotenstvo. A co tak uzivat antikoncepcne pilulky?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

2 MarkAurel: co asi pise v prvom prispevku :roll: ...beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

hmm tak to som prehliadol, tak potom to bude v poriadku, ak ju berie pravidelne, menskanie nemusi nic znamenat.

Pripadne si treba kupit v ktorejkolvek lekarni tehotensky test za 140SK +/- a mas to v suchu
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: priznaky tehotenstva

Príspevok od používateľa vilko »

janulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
hormonalna antikoncepcia je zasah aj do hormonalnej regulacie menstruacneho cyklu, teda poruchy menstruacneho cyklu su pri nej bezne, hlavne pri zaciatku a potom pri vysadeni antikoncepcie.. nepoznam presne spominane tabletky, ako funguje, ani googlit sa mi nechce, ak mas pochybnosti, navstiv svojho gynekologa, on ma starostlivost o teba mizerne (ale aspon nejako) zaplatenu :idea:
janulienka
Novice
Novice

Dakujem vsetkym za odpovede. Ale ja som nepisala, ze mi meska menstruacia(az za 2 dni mi ma prist) , ale ze ma boli brucho ako keby som mala menstruaciu a ze ci s tym nema niekto daku skusenost, ze ci je to normalny jav. Ale aj tak kazdemu dakujem za podporu :) Snad mi pozajtra pride ta menstruacia :(
Napísať odpoveď