Ja som ani radsej neskusal kde to hladat bo keby sa daco nepovedlo ta ma doma zabiju. Mal som jeden tyzden, kedy som 3x robil novy windows a vtedy som bol jak na ihlach. Ale zislo by sa taktnut .... mam len 1400MHz
aktualne nepocitujem potrebu+na tatkovanie prescotta by bodol lepsi chladic....predsa len papka dost na starom kompe,to je ina rec..tam nemam strach ze to pokazim..
no vazne, pokial som nezacal taktovat tak som o kompoch nevedel ani ň.
Proste musite vyskusat, kto netaktil a nehrabal sa v kompe, ten nech si klika vo worde a v exploreri.
presne tak moj pocitac lezal rok a pol nedotknuty pod stolom hmmm zacal som studovat oc fora a internet no proste rozobral som ho do srobika , vycistil vymenil pastu pod cpu komplet cely nataktoval a po spocitani prirastku na vykone mi doslo ze som usetril najmenej 7000 aby som dosiahol podobny vykon vymenou komponent za nove .. ved o tom je overclocking vyzmikat z toho co to da
jjj napísal:presne tak moj pocitac lezal rok a pol nedotknuty pod stolom hmmm zacal som studovat oc fora a internet no proste rozobral som ho do srobika , vycistil vymenil pastu pod cpu komplet cely nataktoval a po spocitani prirastku na vykone mi doslo ze som usetril najmenej 7000 aby som dosiahol podobny vykon vymenou komponent za nove .. ved o tom je overclocking vyzmikat z toho co to da
...ej veru pravdu mas... aj ked vsetko to zacalo pri 750 Duron... to bolo ked som ho dvihol o 30Mhz ...a teraz to skusam na 2500+ a uz si to skoro odniesla RAMka... ale je tu super...