Aký jazyk ovládate?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Aky cudzi jazyk ovladate?

Anglictina
112
51%
Nemcina
13
6%
AJ + NJ
70
32%
Iny(e)
16
7%
Ziaden :P
7
3%

Celkom hlasov: 218

mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aký jazyk ovládate?

Príspevok od používateľa mato.x »

bolo by zaujimave zistit akymi jazykmi hovoria slovaci okrem slovenciny a cestiny
(ja viem ze skoro vsetci ovladaju anglictinu ale hadam sa najdu aj ine jazyky :) )

// Upraveny nazov temy, pridana anketa. Tomasito
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ako si ty povedal, ovladam iba SR + CR + UK... No co ale hadam sa najde aj niekto iny... Aspon dufam:-)
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

samozrejme spominanu anglictinu a ucim sa nemcinu...
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Je pravdou ze sa tu rozsiruje aj spanielcina a francuzstina. dnes uz anglictina nema buducnost lebo som od znameho pocul ze v anglicku uz je malo roboty a ked budu vsetci vediet po anglicky (dnes sa uci povinne) tak budu ficat ine jazyky takze ucte sa deti, ucte... :)
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

tak to mas asi pravdu, moze to tak onedlho byt...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Myslim, ze Anglictina dlho nestrati svoj vyznam, nakolko sa toci okolo pocitacov, obchodu, vedy, hudby, a aj v Psychologii je Anglictina zatial dominantna, nakolko v inom jazyku sa tolko nespravilo. Aj ked tie ostatne jazyky sa zidu a hlavne co sa tyka zamestnania, budu preferovany viac jazycni jedinci, pretoze tich co vedia dobre Anglicky je dnes strasne vela oproti tim, co vedia dobre po Nemecky, po Francuzsky atď. Takze je pravda, ze sa treba ucit aj iny jazyk popri Anglictine.

K teme : Ja viem dobre po Anglicky, si myslim :) a 5 rokov som bol pokrocily zaciatocnik v Nemcine, pretoze sme mali kazdy rok inu ucitelku. Celkom sa mi paci vyrok z Martixu 2 o Francuzstine, ze to je ako utierat si zadok zamatom :), ale aj to je pekna rec a Francuzsky maju tiez co to do seba :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

takze.. , slovencinu :D , cestinu , anglictinu a francuzstinu no a ucim sa aj nemcinu len mi to akosi nejde :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

s anglictinou nemam problem, par krat som vyhral skolske kolo olympiady, testy skoro vzdy plny pocet, pri diktatoch som zaspaval, maturita na 1 s tym, ze som bol 2. najlepsi na skole, ale vobec sa nechvalim :D ... nie naozaj ja som sa nikdy anglinu neucil a vzdy som mal najlepsie znamky. Okrem toho viem kuuuusok po nemecky a trochu po spanielsky (nejaky cas som tam byval, takze to bola nutnost aspon vediet vodu si pytat) a maly kusok po taliansky a samozrejme cesky a nieco po polsky a rusky by som vedel tiez povedat.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze Anglictina dlho nestrati svoj vyznam, nakolko sa toci okolo pocitacov, obchodu, vedy, hudby, a aj v Psychologii je Anglictina zatial dominantna, nakolko v inom jazyku sa tolko nespravilo.

urcite to tak je ale dnes vie anglicky skoro kazdy :)

a buducnost ma čínstina takze ak sa vam chce tak sa ucte... :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

no slovensky , cesky , nemecky a anglicky

PS: neviem ich nejako extra dobre :cry:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no okrem slovenciny ( az na pravopis ) tak trocha nemecky ( to som sa vraj ucil 9rokou ) a anglicky ( to som sa neucil, a viem viac ako po nemecky :P ) cesky, madarsky iba 2 slova " kermideretvar " a " ajmnekerderetvar" viac asi nic :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

tak ja som na tom dost dobre s anglictinou, k tomu nemcina, spanielcina a mala som aj 4 roky latincinu....:)
po vycibreni spanielciny planujem este francuzstinu a taliancinu
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

mato.x napísal:a buducnost ma čínstina takze ak sa vam chce tak sa ucte... :wink:
Pravda, pravda, veď čínštinou hovorí prakticky každý šiestý obyvateľ planéty. :D
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

zo slovenčinou sa dorozumiem, takže to mi stačí a ešte sa učim anglinu a neminu
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mne staci ze ovladam slovencinu, anglictinu, po rusky rozumiem perfektne, pri rozpravani je to trochu horsie a pisat som zabudol :lol:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ANGLICTINA. sa mi paci ten jazyk len este ho neviem perfektne. chcelo by to ist do anglicka. tam by som sa to asi rychlejsie naucil. a ne tu. keby som mal aspon nejaku schopnu ucitelku ze by vedela lepsie naucit a netaku co ju ma kazdy v pake
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Racius napísal:Pravda, pravda, veď čínštinou hovorí prakticky každý šiestý obyvateľ planéty. :D
A činska ekonomika ide hore najrychlejsie na svete a uz dnes sa do europy hrnu kopy cinanov... raz naozaj ovladnu svet
kto vie cinstinu sa nestrati :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tak okrem slovenciny a cestiny som schopny sa celkom slusne dohovorit po anglicky a francuzsky a snazim sa pomaly dokopat k japoncine a dakym zakladom nemciny... ked sa raz budem nudit... :) a este po grecky viem citat pismena tak raz by bolo fajn a aj ten jazyk naucitale to je uz v dost vzdialenej buducnosti :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze Anglictina dlho nestrati svoj vyznam, nakolko sa toci okolo pocitacov, obchodu, vedy, hudby, a aj v Psychologii je Anglictina zatial dominantna, nakolko v inom jazyku sa tolko nespravilo. Aj ked tie ostatne jazyky sa zidu a hlavne co sa tyka zamestnania, budu preferovany viac jazycni jedinci, pretoze tich co vedia dobre Anglicky je dnes strasne vela oproti tim, co vedia dobre po Nemecky, po Francuzsky atď. Takze je pravda, ze sa treba ucit aj iny jazyk popri Anglictine.
Uplny suhlas :!: :wink:
Ja myslim si ze celkom schopne ovladam anglictinu ... 12. rok sa ju ucim :P a v praxi so nemal problem sa dorozumiet ... A druhy jazyk je franina ... teraz sa ju ucim 6. rok ale je to bieda ... je to pomerne tazky jazyk a treba makat ak ju clovek chce ovladat ... Akoze ked bude francuz hovorit pomalsie tak v pohode rozumiem skoro vsetko, z citanim tiez nemam velmi problem ... vela slovicok sa podoba na anglicke, no problem mam ked mam nieco povedat, pretoze moja slovna zasoba je dost chaba a to z dovodu ze som sa ju tych 5 rokov skoro vobec neucil ... :cry: teraz to trochu lutujem , ale co uz ... zivot je pes, ale aj pes je len clovek :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

anglictinu mam uz 9. rok, namcinu som mal 4 ale po skole som vsetko zabudol, ale snad by som zo seba este nieco vyhrabal a teraz mame na skole aj latinu
Napísať odpoveď