snake2 napísal:a krizene by nezobral ? lebo potom by som nemosel kupovat tie nekrizene

( resp. prerabat )
ide mi hlavne o to aby som to nemusel prerabat ... cize NB + PC1 + PC2 by som rovno do toho switcha napojil...
alebo dalsia moznost by bola aj AP-cko so switchom - to by som bral skorej, lebo s notasom by som sa mohol pripojit hocikde v dome

potrebujes hociaky wireless router nakolko snad sa mi zda vsetky maju funkciu auto crossover na kable takze ti pojde aj s krizenym aj s nekrizenym
v podstate je len na tebe co si vyberies lebo je takychto zariadeni na trhu neskutocne vela... ja doma mam asus wl500g, dobre skusenosti mam aj so vsetkymi produktami od SMC
pohybuju sa v cenach okolo 1500 a vyssie
no a v poslednej rade ten dsl modem je co? to je ako pripojene k pocitacu co to rozvadza dalej ako server? nerozmyslal si nad kupou dsl routera ktory by mal v sebe vsetko co potrebujes?
http://www.wificentrum.sk/buxus/generat ... 061&lng=sk 4000 bez dane
edit tak ma napadlo ze ono vlastne ti asi aj router pokial je tam ten server co ma byt v sieti tez bude zbytocny... ale tak moze byt aj vo funkcii ap a sa ti wan port prepne a bude ako obyc lan....
dufam ze to neni moc skomolene