ak by to tak bolo tak to bude super ale vela ludi nebude mat o2 a tak sa dnes asi viac oplati zostat u vacsich operatorov... ved uvidime co ponuknu neskor a mozno sa to rychlo rozsiri a vsetci budu prechadzat na o2, kto vie...
Rozmyslas ako moja mama! jasne ze na zaciatku nemozu mat tolko ludi co orange a eurotel...no sak ale potom ta akcia skonci a budes kukat cez prsty ze co som bol za ko*ot ze som si nedal tie volania za 2 koruny!
Treba prilezitost chytit za gule.
... ako keby som nebol vôl a nezobral si pred dvoma mesiacmi pausal od ruzovych tak idem hned na pausal ... vyhody prvych zakaznikov ( ktori sa automaticky stavaju vernymi ) su dost lakave ...
nordkapp_pb napísal:... ako keby som nebol vôl a nezobral si pred dvoma mesiacmi pausal od ruzovych tak idem hned na pausal ... vyhody prvych zakaznikov ( ktori sa automaticky stavaju vernymi ) su dost lakave ...
Vsak som tu uz inde pisal, ze tieto super akcie co na nas tlacia ti dvaja operatori, ze uz lepsie nebude (u nich) chcu unavit ludi, vylakat posledne podpisy na zmluvy, nech uz ludia nemaju cas, chut a peniaze prejst k novej konkurencii. Poznam situaciu v CR, ked prisiel Oskar, terajsi Vodafone. Doteraz je stale najlacnejsi a ma ho vacsina mladych, aj niektore cele firmy nan presli. Aj tak je este lepsie skype
roman3x napísal:ako to myslis? tym, ze za zmenu zaznamu v databaze, teda 2minuty prace operatorky so sluchatkami na usiach a klavesnicou v rukach pytaju 500-1000Sk?
(je pravda, ze vyriesit to, aby to bolo mozne stalo urcite vela, ale museli to uribit podla zakona, takze nie je dovod si to uctovat, alebo sa mylim?)
v tom clanku sa pisalo ze na zaciatku prevadzky (teda pre tych co chcu vyhody prvych zakaznikov) nebude mozne si preniest cislo od existujuceho operatora .. vobec
na sme ale aj na sk.o2.com som cital se sa da ta karta vybavit bud zavolanim na to cislo, u hostesiek alebo na nete .. ale na nete neviem nikde ten forumlar najist .. ak to uz je mohol by mi pls dat niekto link THX